Şimdi Ara

turkcell t40 9000 puan için yardım gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan 9000 küsür puanım var. hazır kartlıyım. bu hediyeyi almak için faturalı mı olmak gerekli? bir kaç kişiden duydum, faturalıya gerek yokmuş diye? bilgisi olan? bir de faturalıya geçtim diyelim, telefonu alamama gibi bir risk olabilir mi? bu arada giriş yapmadan stokta var gözüküyor, ama giriş yapınca birden stok bitti oluyor. sonra yine sepete ekle geliyor, oyun mu oynuyor? biraz fazla oldu ama puanlar boşuna gitmesin istiyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

arkadaşlar şuan 9000 küsür puanım var. hazır kartlıyım. bu hediyeyi almak için faturalı mı olmak gerekli? bir kaç kişiden duydum, faturalıya gerek yokmuş diye? bilgisi olan? bir de faturalıya geçtim diyelim, telefonu alamama gibi bir risk olabilir mi? bu arada giriş yapmadan stokta var gözüküyor, ama giriş yapınca birden stok bitti oluyor. sonra yine sepete ekle geliyor, oyun mu oynuyor? biraz fazla oldu ama puanlar boşuna gitmesin istiyorum :/

Kardeşim bende dün aldım 9000 puanla. Faturalıya gerek olduğunu sanmıyorum. Şu an sepete siyah olanı ekleyebiliyorsun kontrol ettim.
  • sarı kutuyla T40 almak için 24 ay taahhüt vermek gerekiyor. onun için de faturalı olmak gerekiyor. kontörlü hatlar 9000 sarı puanla alabildiğinize emin misiniz? zaten hazır kart altında T40 seçeneği çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

sarı kutuyla T40 almak için 24 ay taahhüt vermek gerekiyor. onun için de faturalı olmak gerekiyor. kontörlü hatlar 9000 sarı puanla alabildiğinize emin misiniz? zaten hazır kart altında T40 seçeneği çıkmıyor.

ben de onu merak ediyorum hocam. hazır kartla olsa çok güzel olur. faturalıya 2 gün sonra anca geçebilirim. acaba 2 günde 500 tane stok biter mi?
  • perşembe günü beyaz renk T40 sipariş etmiştim. hala siparişiniz alındı aşamasında. kaç günde gönderiyorlar genelde, bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

perşembe günü beyaz renk T40 sipariş etmiştim. hala siparişiniz alındı aşamasında. kaç günde gönderiyorlar genelde, bilgisi olan var mı?

hocam sarı kutuyla mı aldınız? öyle ise faturalı mı? yani hazır kartlıyım, alabilirmiyim acaba?
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Sarı kutudan aldım, faturalı. Faturasız alamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke almasaydınız. Bizde bu şekilde aldık senenin başında ama t40 pek iyi bir telefon değil bana göre. Ben olsam T50'nin sarı kutuya eklenmesini bekler, onu alırdım.

• o kadar puanı nasıl kasıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shebila

Keşke almasaydınız. Bizde bu şekilde aldık senenin başında ama t40 pek iyi bir telefon değil bana göre. Ben olsam T50'nin sarı kutuya eklenmesini bekler, onu alırdım.

alamadım zaten hocam. faturalıda 2 sene bağlayacak beni aklınca :S alsaydım zaten anneme hediye edecektim, bir beklentim yoktu yani ;) başka türlü harcama yapacaz artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 22 Kasım 2014; 16:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

o kadar puanı nasıl kasıyorsunuz ?

dostum, babamın hattıdır. baya bi eski olduğundan işimize geldi. ama hattın eski olması yetmiyor, sarıkutuya erken kayıtta çok önemli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

o kadar puanı nasıl kasıyorsunuz ?

dostum, babamın hattıdır. baya bi eski olduğundan işimize geldi. ama hattın eski olması yetmiyor, sarıkutuya erken kayıtta çok önemli :)

bizimede var 3-5 yıllık bi hat heralde 4500 puan mı ne vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.