Şimdi Ara

Turkcell T50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
19.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f/p ürünü olacak gibi duruyor. kamera 13megapixel ama fotoğraf kalitesi açısından merceği de önemli tabiki..
  • Fiyat bilgsi nedir arkadaşlar tahminen ?
  • 700 tl iyi fiyat olur ve fiyat performans urunu olur ama turkcell bu fiyata verir mi? Snapdragon islemci ve hd 5 inch ekran olan telefona cok iyi bi kamera koyacaklarini sanmiyorum.

• Discovery 2 nin yerine alternatif olusturur ki bana kakirsa tek eksiği artırılabilir hafiza yok diye biliyorum

• alınmaz tavsiye etmem
  • Kesinlikle alinir :)

• Özelliklere göre fiyatı makul fakat çok iyi bir telefonmu dersen bana göre son çıkan telefonlar arasında çok geride
  • bu telefonun romunu değiştirip kullanacaksın.yoksa turkcell uygulamaları ile çekilmez bir telefon.bende turkcell t20 var yoigo diye ispanyol romunu attım şimdi biraz daha rahat ama telefon arada sapıtıp kendi kendine kapanıyor.
  • Sarı kutuya düşerse ordan alırım
  • telefon bi çıksın millet bi kullansın sorunları ortaya dökülsün ondan sonra bakmak lazım
  • sorun çıkacağını sanmıyorum çıksa bile kaç senedir türkiyenin telefon operatör ü olmuş bir şirketin çıkan sorunlar yüzünden insanlarla ters düşeceğini sanmıyorum....
  • ben de almayı düşünüyorum ancak bu telefonun artırılabilir hafızası yok + batarya çıkarılmıyor. bu arada batarya 2300 mAh benim için yeterli. bunlara rağmen almayı düşünüyorum, beyaz rengi de gelirse tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

ben de almayı düşünüyorum ancak bu telefonun artırılabilir hafızası yok + batarya çıkarılmıyor. bu arada batarya 2300 mAh benim için yeterli. bunlara rağmen almayı düşünüyorum, beyaz rengi de gelirse tadından yenmez.

telefonu alırsan eğer turkcell uygulamalarını kullanmıyorsan custom rom atarsın.en azından gereksiz yere yer kaplamaz uygulamaları.bende t20 var öyle yaptım yoigo diye bir ispanyol romu attım Türkçe desteği de var telefonun hafızası kendine geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

quote:

ben de almayı düşünüyorum ancak bu telefonun artırılabilir hafızası yok + batarya çıkarılmıyor. bu arada batarya 2300 mAh benim için yeterli. bunlara rağmen almayı düşünüyorum, beyaz rengi de gelirse tadından yenmez.

telefonu alırsan eğer turkcell uygulamalarını kullanmıyorsan custom rom atarsın.en azından gereksiz yere yer kaplamaz uygulamaları.bende t20 var öyle yaptım yoigo diye bir ispanyol romu attım Türkçe desteği de var telefonun hafızası kendine geldi

hocam bende de t20 var. bu rom root islerinden pek anlamam. zaten biraz arastirdim da internette bulamadim dosyalarini vs.şu saatten sonra t20 ye biseyler yapabilir miyiz idareten?

ayrica bu t50 benimde aklimi kurcaliyor.

• Bu telefon zte falan degil bence, ascend p6 ya ikizi kadar benziyor.

• maxiplus 5 vardı arkadaşımda ona attık, SuperSu diye bi rom onunki turkcell uygulamalarını sildik ama maxiplusun ram 512 mb o yüzden şişme çok oluyodu t50 de olur mu bilmem @alicemoguz

zte star1 in kırpılmış hali deniyor @muhlis bey
  • Bende t20 kullanıyorum root ve stock rom fakat bu t20 huaweinin bir telefonu bu t50 almayı düşünüyorum ama türkiyede üretileceği için stock rom alternatifi olmaz gibime geliyor. Custom romlarda riskli biraz nasıl olsa 16 gb hafïızası var turkcell uygulamalarını pek sorun olcağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

quote:

hocam bende de t20 var. bu rom root islerinden pek anlamam. zaten biraz arastirdim da internette bulamadim dosyalarini vs.şu saatten sonra t20 ye biseyler yapabilir miyiz idareten?

ayrica bu t50 benimde aklimi kurcaliyor.

eğer rom atacaksan sana şu linki vereyim pcne indir sonra telefonda download klasörüne at onu kur.nasıl yapılacağı da anlatılıyor
    http://t20turkiye.blogcu.com/turkcell-t20-stok-rom-atmak-ve-turkcell-uygulamalarini-silmek/13911371
    http://www.mediafire.com/download/b5474ncsqi04mth/U8650+V100R001C86B857+%28Spain+Yoigo+2.3.5%29.rar
    ikincisi de yükleme linki.bendeki de o rom.öyle satıyorum telefonu.

• ARKADAŞ ŞU TELEFONA Bİ GERÇEK DOKUNMATİK TUŞ KOYMAK BU KADAR MI ZOR SONY HTC LG TURKCELL IN Bİ ÇOK TELEFONNDAN SIRF BU YÜZDEN SOĞUDUM ARAMZDA PARA TOPLAYIP VERELİM ŞUNLARA BARİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.