Şimdi Ara

Turkcell T50 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
19.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell t50 deki turkcell uygulamalarının hepsini kaldırabiliyorsunuz root gerekmeden yapılır motorola moto g cok kalın bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeegk -- 25 Kasım 2014; 2:32:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel telefon gayet beğendim. Pil konusunda çok iyi okadar kullanmama rağmen 2 gün gidiyor
  • t50'de mhl potru varmı. yani mhl/hdmı kablosu ile tv'ye bağlayıp görüntü alabiliyomuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bam bam bam -- 8 Aralık 2014; 16:58:53 >
  • Telefonu rootladım gereksiz programları sildim gayet memnunum. Bu arada bahsettiğin port olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?
  • T50'nin şarz durumu nedir? Asus zenfone 5 ile t50 arasında kaldım zenfone şarzı sıkıntılı biraz.Bu nasıl sizce?

• Telefondan memnun değilim.
    Sürekli donma, hattan düşme (sadece acil çağrı), klavye çıkmıyor ;(mail: watsap: sms uygulamasını açıyorum ama klavye gelmiyor) bazen 5 dk 10dk sonra ekrana geliyor klavye bazen hiç gelmiyor. Kapatıp tekrar açıyorum. Çağrı esnasında ses kalitesi düşük oluyor (her 3 görüşmeden 1'i böyle). Servise verdim 35 gün Sonra "parça değişimi yapıldı '' notu ile teslim aldım.
    Aynı sorunlar devam ediyor. Kesinlikle Tavsiye etmem.

• yeni güncelleme gelmiş, içeriğini bilen var mı?
  • Kardeş merhaba 2. maddede belirttiğin şebeke sorunun yeni sim kart aldığında devam ettimi acaba yoksa sorun ortadan kalktımı tamamen bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Sim kartı, telefondan 1 ay önce almıştım. Dün tekrar servise verdim. Servisten gelirse (eğer :))
    yeni sim kart talep edip öyle denerim.
  • Merhaba Benim Türkcell T50 Telefonum Var Bu Telefonum 1 Ay Önce Kendi Kendine Wifi Açılmıyor Soğuk Gri Şeklinde Kalıyor Açılmıyorda Resimleride Attım Forumda Yeniyim. Lütfen Acilen Yardım
     Turkcell T50 Turkcell T50

• Eylül 2014 te cihazı aldım.
    Özelliklerine göre fiyatı çok iyi.
    Ancak bana gelen cihaz hatalı çıktı.
    Önce ''Arızalı mekanik parça değişti''
    Sonra ''Çerçevesi değişti''
    Sonra ''Ekran ve Pil yapışkanları değişti''
    Uzatmayayım, 3 kez parça değiştikten sonra geçen hafta 4.Kez servise verdim.
    ''Bu kadar sorun yaşatan bir cihazı artık kullanmak istemiyorum'' diye bir dilekçe yazdım.
    Ayrıca Türkcell Gen.Md.lüğüne durumu anlatan bir mail attım. Türkcell'den gelen mesaj:

'''Merhaba infilexible Bey,
    Cihaz kampanyanızı cayma bedelsiz iptal edebilmek için onay aldım.
    Cihazı .............. .............. adına ............. Mah. .................. Plaza No:1 ................-İstanbul ...................
    adresine göndermenizi rica ederim. Cihaz bana geldiğinde kampanya iptalini yapabileceğim.
    Saygılarımla.''

Çok şükür cihazdan kurtuluyorum. Ama adamlardaki pişkinliğe bakar mısınız ,
    <<Aralık 2014 'ten beri yaşadığınız sorun için özür dileriz>> diyeceklerine,
    ''Cayma bedelsiz geri verebilirsiniz, sorunlu cihazımızdan bıkıp bize iade edeceğiniz için size ceza yazmayacağız'' diyorlar.

Neyse sonuçta arızalı bir cihazdan kurtulduğuma şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 19 Mayıs 2015; 13:01:23 >

• Geçmiş olsun.

bende kullanıyorum T50, fiyat olarak orta seviye ama yabancı marka kullanan birisi heralde bunu tercih etmeyecektir.

Bana göre kamera berbat. Arkadaşların yanında resim bile çekmiyorum. Çok kalitesiz resim çekiyor. Farklı yazılımlar kullandım, sonuç değişmiyor. İş mercekte..

Onun dışında sedece konuşucam, mesaj yazıcam derseniz idare eder. Fazla beklentiniz olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: harek

Geçmiş olsun.

bende kullanıyorum T50, fiyat olarak orta seviye ama yabancı marka kullanan birisi heralde bunu tercih etmeyecektir.

Bana göre kamera berbat. Arkadaşların yanında resim bile çekmiyorum. Çok kalitesiz resim çekiyor. Farklı yazılımlar kullandım, sonuç değişmiyor. İş mercekte..

Onun dışında sedece konuşucam, mesaj yazıcam derseniz idare eder. Fazla beklentiniz olmasın..

Mercek gayet kaliteli aslında, Sony IMX135 sensör kullanılıyor ama yazılımı (sürücü bazında) çok kötü. Bu sebeple de kamera kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Astroboy41

Merhaba Benim Türkcell T50 Telefonum Var Bu Telefonum 1 Ay Önce Kendi Kendine Wifi Açılmıyor Soğuk Gri Şeklinde Kalıyor Açılmıyorda Resimleride Attım Forumda Yeniyim. Lütfen Acilen Yardım
     Turkcell T50 Turkcell T50

bende de sık sık oluyor. bazen de açılıyor ama wifi ağlarını görmüyor. bazen de wifi ağlarını görüyor ama bağlanmıyor. Türk telefonuna Türk klasiği koymuşlar, "kapat-aç"

• Telefonun ekranı kırıldı, kaça patlar?
  • 4.5 g sim karttı taktıktan sonra gunde en az 5 kez kart kendiliginden bloke oluyor ve çalışmıyor.yeninden baslatmak zorunda kalıyorum.varmı bunun cozumu?
  • Arkadaşlar Elimde tüm T 50 parçaları mevcut anakart hariç ihtiyacı olanlar bana ulaşabilir veya anakartı sağlam olan arızalı T 50 alabilirim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.