Şimdi Ara

Turkcell T50 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
19.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 2 mesajlı yeni üyeler için telefonun her seyi süper :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Hangi rengi tavsiye edersiniz

Hocam tel tek renk. Siyah sadece.

Evet birkaç ay sonra gelecekmiş..siyah aldım bende..gayet başarılı bir telefon şaşırtdı beni.. 70 yasında babama aldım, rahat kullanıyor (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rehberdeki kisiye nasil resim ekliyoruz? Eklemek istedigimde telefonda resim yok hatasi veriyor.

• volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafı açın kişi resmi ayarla deyin. Galeri rehber benzeri birşey çıkacak. Rehberi seçin. Ordan kişiyi seçin. Resmi kırp deyip yapabilirsiniz. Zor bulmuştum.

• Tesekkurler. Aslinda bulmustum da fotografi buyuttugum icin olmuyormus. Ilk cikan boyutta biraktim oldu. :)

• Arkadaşlar 3 gün önce eşime aldım bu telefonu. 700 TL fiyata görer mükemmel bir telefon. Telefon ZTE tarafından üretilmiş fakat bir süre sonra turkcell'in telefonlarını artık Vestel üretmeye başlayacakmış yani yerli malı olacak.
  • Arkadaşlar Karar veremedim Turkcell T50 ve General Mobile Discovery arasında kaldım hangi telefonu alıyım
    YARDIM EDİN!!!
  • QperfectTR Q kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında kaldıysan T50 al. Ancak başka telefon önerisi istersen Motorola Moto G de alabilirsin. Kamerası dışında üzmez seni.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Şimdi Motorola Moto G al diyorsun kullanışlı mı ?@kemalboran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QperfectTR -- 6 Ağustos 2014; 17:38:04 >
  • QperfectTR Q kullanıcısına yanıt
    Android telefon işte kullanımı hepsinin birbirine benzer. Motorola Moto G'nin artısı saf android ile gelmesi, arkasında Google desteği olduğundan güncellemeleri daha çabuk alacak olmasıdır. Fabrika yazılımı gereksiz uygulamalarla şişirilmemiştir. Bu nedenle benzer fiyattan satılan rakiplerine göre daha akıcı bir android deneyimi sunmakta. Gene malzeme, ses kalitesi ve sağlamlığı bence rakiplerine göre daha iyidir.
    Bunun yanında 5MP kamera ve 4.5 inch görece küçük ekranı ile rakiplerine göre biraz kalın olması eksileri olarak sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 6 Ağustos 2014; 17:40:58 >
  • Bende aldım yaklaşık bir hafta oluyor genel olarak kullanımı güzel bir telefon fakat ben haritalardan yol tarifi almayı başaramadım yapabilen varsa yadımcı olsun arkadaşlar birde ekran görüntüsü nasıl alınıyor bilen var mı
  • brsmtn kullanıcısına yanıt
    Ses kısma ve power tuşlarına bir iki saniye basılı tutarak ekran görüntüsü alınabilir

• F/P. Olarak gayet iyi

• beyler kamera 13mp görüntü net gibi, odaklanma vs. iyi ama foto çekince bulanık çekiyor, sabitleyip deniyorum aynı. o kadar da övündüler kamerayı. fos.
  • takipteyim 1 ay felan takip ederim herhalde cihazı bende çok beğendim ama sorunları sonradan çıkar diye korkuyorum hadi bakalım turkcell becermiş işi
  • yeni 98 MB'lik update gelmiş güncelleme gelmiş indiriyorum bakalım
  • Arkadaşlar hangi operatörü kullanırsanız kullanın yeni nesil 128kb mikro sim kart almanızı tavsiye ederim. Bazı arkadaşlar şebeke sorunu çektiğini söylüyolar bunun tek nedeni eski tip büyük sim kartların kırılarak mikro boyutuna getirilmesi. Bu işlem sonrasında kart doğru boyutlanmıyor ve eski tip kart olduğu için şebeke sorunu ortaya çıkıyor. Kendi numaranıza ait mikro olan ek kart çıkarıp kullanırsanız daha iyi çekim kalitesi ve internet hızına sahip olursunuz.
  • cihazla racin , aspalth 8 gibi otunları donmadan oyanayabiliyormusunuz ve sarj olayı nasıl acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dseam

cihazla racin , aspalth 8 gibi otunları donmadan oyanayabiliyormusunuz ve sarj olayı nasıl acaba ??

en yüksek ayarlarda hiç takılmadan oynuyor denedim. aktif kullanıyorum 2 günde 1 yarım saat falan usb den dolduruyorum tam dolmuyor o da ama eski telefonuma oranla iyidir diğerlerini bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

yeni 98 MB'lik update gelmiş güncelleme gelmiş indiriyorum bakalım

hani nerde?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.