Bildirim
Turkcell t50 arama sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hhudaoglu
Arkadaslar bugun t50 aldim ancak arama yaparken aramayi sonlandiramiyorum birini aradigimda ekran karanlik oluyor ve duzelmiyor ayarlarda mi bir sorun var acaba bilgisi olan var mi
Aramaya başladığı anda değil kulağına götürdüğün anda kapanır, kulağından çektiğinde de açılır telefon.. elini sensöre koyarak da anlayabilirsin bu farkı..
eğer aramaya başladığı anda siyah oluyorsa ve sen tepki verene kadar açılmıyorsa sıkıntı var demektir.
telefonu aldığın yere götür ve ayıplı olduğunu söyle.. onlar da büyük ihtimalle sim taktığından servise gönderip yenisini talep edeceklerdir. -
Evet sensörde sanırım sorun çok denedim ama karşı taraf kapatan kadar ekran .ilgilendiğini için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de aynı sorun var ne yapıcam -
turkcelle götürsem yenisini vericek ama 1 ay sonra verir anca gelir ayarı yokmu bunun ayarı kapasam sensörü bozuk ışığa tutuyorum çalışmıyor ekran hala kapalı -
arkadaşım muhtemelen sensörünün kalibre edilmesi lazım, benim samsung telefonda da olmuştu böyle bir hata, kalibre edince düzeldi.
internetten şöyle bir baktım zte nin telefon kodlarına, muhtemelen *983*0# kodunu arama menüsünden gir orada sensör ile ilgili bir menü olması lazım, kalibre edince düzelecektir.
servisle uğraşmanı tavsiye etmem bunu bir dene derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_unluer
arkadaşım muhtemelen sensörünün kalibre edilmesi lazım, benim samsung telefonda da olmuştu böyle bir hata, kalibre edince düzeldi.
internetten şöyle bir baktım zte nin telefon kodlarına, muhtemelen *983*0# kodunu arama menüsünden gir orada sensör ile ilgili bir menü olması lazım, kalibre edince düzelecektir.
servisle uğraşmanı tavsiye etmem bunu bir dene derim.
harikasın oldu bununla t 50 de
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X