Şimdi Ara

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SD210 ney lan ! Bunun tanıtımını nasıl yapmışlar ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd210 mu spd cipset koysaydin bare daha ucuza girdi belki:)

• Çöp+çöp=double çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bu tarifesi kazık telefonu kazık herşeyi kazık birde utanmadan lansman yapıyorlar şimdi bu telefonu inceleme için editörlerede yollarlar

• Vestelle işbirliğine falan mı gittiler acaba ? Böyle çöp bir telefonun başka bir açıklaması olamaz. Bunu üreten firma bile utanmıştır bu donanımı görünce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZTE ye yaptırdıkları kötü cihazlara +1 ekleyin. T60 cok daha iyiydi bundan. Beklentileri karsılayamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

tanıtım yaptığınız paraya yazıklan

Tanıtım masraflarınıda zte üstlenmiştir :)
    para verilmemiştir :)

• Lan hangi sivri zekalı karar vermiş böyle bir telefon çıkartmaya. T60 bundan iyi :)

Ama reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 14 Mayıs 2016; 9:38:14 >
  • T60 a göre daha düşük fiyatlı çıktı.

Cihaz ZTE Blade V6 ile hemen hemen aynı.

Çıkar çıkmaz alıcam fiyatı çok cazip arkadaşlar.

http://www.cepteknolojisi.com/genel/turkcell-t70-incelemesi-ve-ozellikleri/14.html
  • antutu sonucu
    TURKCELL T70 : 17670 imiş. bu değer iyi mi kötü mü?

• turkcelli nimetten sayanda hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

antutu sonucu TURKCELL T70 : 17670 imiş. bu değer iyi mi kötü mü?

2013'ten kalma LG G2 ile 55.000 aliyorum desem yeter mi? Ustelik cok daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TLamir

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: $100 için iyi 900tl için güldürdü.

2015'in ilk yarısı için 100$'ın altı fiyat sekmentindeki giriş seviyesi telefonlar için üretildiğinden bahsetmiş. 2016'nın ikinci yarısına giriyoruz. hangi akla hizmet edip turkcell bunu koyup fiyatı da yüksek tutmuş anlamadım. Apple'ın laptop kafasının aynısını bizim turkcell yaşıyor. Turkcell alacaksanız gidin T60 alın. Yoksa GM 4G Android One alın. Veya zamanının en iyi android telefonu olan Samsung Galaxy Note 2 alın Sahibinden de sıfırını 450-500TL ye satıyorlar. antutu değerleri hemen hemen aynı nede olsa.

• Hmm çok güzel telefon anlamıyorum sizi sonuçta türk malı bir telefon türklerin malını alıyoruz beyler bu mal hepimizin malı türk malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. Sizi kınıyorum türkcelle türkiyeye karşı yapılmış bir komplodur bu anarşidir

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

şunu atnıtmak için salon kiralıyorlar hostess kızlar saçlarını para verip yaptırıyor sprey falan sıkıyorlar kafalarına aha spreylere falan harcanan paraya acıyorum

O değil oraya gidenlerin yol parası var ? Dinleyenlerin ruh sağlığı var :(

• agarip kullanıcısına yanıt
    İnceleme siteleri sididen baslamis, fiyat performans orani, bu telefon alinir uzmez diye. İsim vermeyeyim ama duayen isimlerden birinin boyle konusmak zorunda kalmasi paranin satin alamayacagi sey yok tezini dogruluyor resmen.

Sakin bulasmayin arkadaslar gm android one alin cok daha iyi.

• türkcell türktelekom vodafone zte ye ürettirdiği telefonlar maliyeti çoook düşük telefonlar maliyeti 90 doların altı. ama bu üç firma maliyetinin 3 4 katı kar yapıyorlar...içine kendi bazı uygulamalarını rotlayıp satıyorlar. be nebiçimn anlayış. işlemci düşük ÇÖZÜNÜRLÜK düşük ...bu fiyata çokkk pahalı. f/p ürünü asla olamaz....bunun maliyeti 60 dolarrr...yani 120 tl sen sat 900 tl ohh ne güzel kazıkkkk...

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Bedava verirlerse tv kumanası olarak ya da çocukların eline vermelik telefon yapmış adamlaro donanım nedir yani

Yemin ediyorum başbakan olsam bunları vatan haini ilan eder ve yargılardım. "Turkcell iz, markayız, bu telefonu halka kakalarız" demek benim için hainliktir.
    Taksitle alırız diye Turkcell e güvenip bu telefonu kim bilir kaç insan alacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 15 Mayıs 2016; 11:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaga55

türkcell türktelekom vodafone zte ye ürettirdiği telefonlar maliyeti çoook düşük telefonlar maliyeti 90 doların altı. ama bu üç firma maliyetinin 3 4 katı kar yapıyorlar...içine kendi bazı uygulamalarını rotlayıp satıyorlar. be nebiçimn anlayış. işlemci düşük ÇÖZÜNÜRLÜK düşük ...bu fiyata çokkk pahalı. f/p ürünü asla olamaz....bunun maliyeti 60 dolarrr...yani 120 tl sen sat 900 tl ohh ne güzel kazıkkkk...

hocam; 60 dolar 120TL diyorsun ama 170-180 TL yapması lâzım. satış fiyatına 900 TL diyorsun ama 650 TL. T70'den bahsettiğine emin misin? Ayrıca çözünürlük düşük diyorsun 1280x720 HD çözürlüğü varmış, bu fiyata 4K çözünürlükmü bekliyorsun onu da anlayamadım

• Keşke hiç tanıtmasalardı tam anlamıyla rezalet testler de T60 ın üzerine çıkmasını bırakın T60 bunu ikiye katlıyor neredeyse. Hadi onu geçtim ekranı büyütüp çözünürlüğü ne diye aynı bırakıyorlar. Buna 650 TL vereceğinize Vodafone a gidin 600 limit puana gr5 verir yavaş yavaş ödersiniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.