Şimdi Ara

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350TL ye var aynısı hb de. Vay arkadaş 2016 yılında s210 dedi ya la...

• vatandaş ile maşşak geçmek de zirve yaptılar. Ayıp yahu. Biraz ülkem insanına değer verin !!!!

• Ensar Vakfına destek muhabbetinden baya musteri abone kaybetti boyle salak sacma gereksiz Urun cikartip piyasaya surerler tarifeye ek ayda 5tl derlerse belki satarlar yoksa kendileri kaybeder..

T80 modeli s210 islemci 1 GB ram-8 GB hafıza ile gelsin 750 tl olsun ozaman gerzekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar T40 cıktıgında Turk Muhendislerin gururu filan dediler Cinli Huawei veya Zte uretimi cıktı Turkcell Logo ve yazılımını koymuslar olay bu Turkcell muhendisleri ise sadece Kapak tasarlamıslar herhal !
    -T serisi bir modelde Radyo varken Turkcellin gizlemesi ayrı Rezillik
    yani madem ithal ediyorsunuz 3-4 GB ram li 32 gb hafızalı adam akıllı Zte veya Huawei modeli ithal edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Şu tanitim icin tutulan hosteslere,mekana verilen parayla düzgün bi islemci koyarlardi.

zatende oraya giden teli merak etiğinden gitmemişdir hosteslerin bacaklarına bakmaya gitmişdir kesin bu telin ne merak edilecek nede ilginç bulunacak bi yanı yok napsınlar hosteslerle kalabalık toplamak daha mümkün ülkemde

• Benden helalinden 9 buçuk lira çalışır. 10 lira vermem kusura bakmayın.

• Operatörden performanslı bir ürün beklemek komiklik olur zaten

• Ben Turkcell yöneticisi olsam bu telefonun lansmanını yapmaya utanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

T60 lite olmuş bu..

Turkcell kafası. Alt model t60, üst model t70 den güçlü. bari başka bir seri yapın t serisini hiç etmeyin..

"t serisini hic etmeyin."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp toplayanlar bile bunu çöp diye almaz
  • android 6.0, 2 gb ram ve kapasitif tuşlar, quick charge 2.0 sanki alınabilir bir cihaz olmuş...
  • Android olmasa ne yapardı bunlar?

• Allah belanı versin turkcell t60 kullanıyorum buna neden marsmalow desteği yok bunu satınca türkcellden telefon alanı düdüklesinler kamera da 13mp 8mp düşmüş rezillik diğer bütün özellikleri aynı t60 marsmalow olsa daha iyi t70 den

• Arkadaş aslinda iş görür bir telefon lakin teknolojinin artiklarinida bize kakalamasinlar adamlar o paraya mx5 satiyor ayip ya şimdi utanmadan kendi cop uygulamalarini koyarlar üstune . arkadas bu memleket iyice kapitalizmin kolesi olmus . sana tarife ile telefon saticak 36 ay boyunca para odeyeceksin kendine mahkum edecek ustune aldigin ilk ayda donmaya basylacak telefon verecek kokle yavrum kokle soyle saglam biri dava acsada bayilerde taksitle satamasin tarife uzerine

• 60 yaş üstü akıllı telefon.candy crash yukler şeker patlatırlar dicem ama telefon arama yaparken 6 rakamdan sonra kasar.

• 36 ay kontrata o telefon denen aleti bedava vermeleri lazım.Operatörler milleti iyice salak yerine koyuyor.Turkcell finans desteği imiş.

• Bilmeyen adamlar için yapılmış çöp telefon. Hala 1080p ekrana geçmeyen telefon Turkcell. Özellikler berbat.

İnsan bunu tanıtırken utanır harbiden...

• MTK işlemci kullanaydiniz abi fiyati indirelim derken telefonu batirmişlar. Her malin alicisi vardir bunuda kapişir bizim halk.

• snapdragon 210 degıldır bence yanlıs yazılmasın 5.2 inç ekrana sahip bir telefon için adreno 304 bence hata vardır 810 olmasın veya 610 eger bilgiler doğruysa aşırı berbat bir ürün verilecek paraya 100 tl aşağısına snapdragon 615 benzeri işlemcilere sahip telefonlar alınabilir

• Niye böyle bir telefon çıkarıp tanıtım yaparsın?

İlginç...

Meizu benzeri bir şey çıkar.. Aaa Turkcell telefon yapmış diyelim..

Açıkcası tek kuruş vermem ve alacak olan yakınıma da mani olurum..

Bunu alacağına 200 de ben koyayım git lenovo _Asus_Generalmobile v.s al derim..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.