Şimdi Ara

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bir teknoloji haberi degil de, urun tanitimi olmus. bizi pek ilgilendiren bir kismi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grand_Alexander

"Gücünü 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 210 işlemcisinden alan ürün," bu işlemcinin gücü mü var ki...

1000TL civarına inan global oyuncuların eski amiral gemileri ve android one türkcell'in 1000TL barajından aşağı düşmesine yol açmış gibi görünüyor

Bak kardesim editorume laf soyletmem.
    guclu diyorsa gucludur.hatta gunes yoktur diyorsa yoktur hatta hatta ben marstan geldim dese ona da inanirim.
    Bu forumda arkadaslara dedim ki
    az bekleyin gm gibi copu tercih etmeyin turkcelin telefonunu bekleyelim diye yazmistim.
    Adamlar bu telefonu vatandasa itelemekten utanmayacaklar ama ben yazdiklarimdan utandim.

Ben simdi diyorum ki az bekleyin turkcellin copunu almayin kisa sure icinde t80 cikacak

Iste teknik ozellikleri

Cpu : sd110 gucunu sabir katsayinizdan aliyor

Gpu: adreno80 artik bol bol 80'ler takiliriz
    aman retro canim retro artik sana sana muhtacim retro
    Son olarak lte kismina deginmeden olmaz
    Editorumuzun bahsettigi benzer ilginclik bu telefonda var
    Lte olarak cat 1.4 tercih edilmis bu ilginc modem acayip tasarruflu interneti adeta
    kokluyor ve bu sayede internet paketiniz hic bitmiyor arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devrim yapılmış gibi telefonun bir de lansmanı yapılmış. Haber bile yapmaya değmeyecek bir telefon.

• T60'da 13 MP olan kamera, T70'de 8 MP'e inmiş bravo lan size.
  • Genelde Microsoft Snapdragon 200 kullanırdı. Bu sefer Turkcell inat yapıp ondan daha iyi ve büyük olduğunu göstermek için Snapdragon 210 kullandı. Şu an turkcell Microsoft karşısında 1-0 önde

Yalnız şu telefonu alacak olan insanlara gerçekten acıyorum.. Verdikleri paraya aldıkları telefona bakın..

Xiaomi ülkesinde 106 dolarlık telefon üretti ona bakın. Bide şu Telefona bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 12 Mayıs 2016; 13:53:50 >
  • Tüm Türk firmaları tüketiciyi sömürme kervanına hızla katılmaya başladı. Gariban amcama, teyzeme Turkcell Mağazasında şöyle iyi böyle iyi diye aldıracaklar bu fiyattan sonra şu kadar sattık muhabbeti çevirecekler ortalıkta.

Kimse kusura bakmasın ama Türkiye ile çok uzaktan bile olsa bağı bulunan firmalardan artık çöp kovası bile almam. Bir ülkedeki tüm firmalar mı kendi insanına nasıl kazık atıp bolca para kazanırım derdine düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 12 Mayıs 2016; 13:54:25 >
  • Yerli firmalarımız çakal olmuş bu cihaza o para hayret millet 100 euro cihaz yaparken bizimkisi 200 ze yapıyo 150si kendine kar ayırıyor yazık.

• İşlemciye ne gerek varmış koymasalar olurmuş yani 100 liraya satsalar iş yapar onun dışında çöp.

• Bu sefer bende buna ÇÖP demeden geçmeyecem.. Oyunları geçtim. Hesap makinesini açın bir kaç işlem yapmaya çalışın ya beklemek zorunda kalırsınız yada yanlış hesaplar.. Bu işlemci hesap makinesinde bile kullanılmaz...

• Hayret, Vatan millet Sakarya diyip cihazı savunmaya gelmemişler daha. Türk milletini yolunacak kaz gibi görerek daha çok avucunuzu yalarsınız. Şu forumdaki yorumları okurken hiç mi yüzünüz kızarmayacak eyy Turkcell yöneticileri?

• bu ara bir çöp modasıdır gidiyor. vestel'den sonra, turkcell çöpü geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

quote:

Orijinalden alıntı: Grand_Alexander

"Gücünü 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 210 işlemcisinden alan ürün," bu işlemcinin gücü mü var ki...

1000TL civarına inan global oyuncuların eski amiral gemileri ve android one türkcell'in 1000TL barajından aşağı düşmesine yol açmış gibi görünüyor

Bak kardesim editorume laf soyletmem.
    guclu diyorsa gucludur.hatta gunes yoktur diyorsa yoktur hatta hatta ben marstan geldim dese ona da inanirim.
    Bu forumda arkadaslara dedim ki
    az bekleyin gm gibi copu tercih etmeyin turkcelin telefonunu bekleyelim diye yazmistim.
    Adamlar bu telefonu vatandasa itelemekten utanmayacaklar ama ben yazdiklarimdan utandim.

Ben simdi diyorum ki az bekleyin turkcellin copunu almayin kisa sure icinde t80 cikacak

Iste teknik ozellikleri

Cpu : sd110 gucunu sabir katsayinizdan aliyor

Gpu: adreno80 artik bol bol 80'ler takiliriz
    aman retro canim retro artik sana sana muhtacim retro
    Son olarak lte kismina deginmeden olmaz
    Editorumuzun bahsettigi benzer ilginclik bu telefonda var
    Lte olarak cat 1.4 tercih edilmis bu ilginc modem acayip tasarruflu interneti adeta
    kokluyor ve bu sayede internet paketiniz hic bitmiyor arkadaslar.

LTE 1.4 mü aaaaa çok ayıp ben 3 antenli 0.9 olmalı tarifeye bile gerek olmadan koklaya koklaya interneti bulmalı :D

• Çöpçüler kralı! Adamlar kendi içinde çelişiyor. Sen hem 375mbps vercem diyorsun hem de daha kendi cihazın o hızı desteklemiyor. Bakın daha snapdragon 210'a felan hiç girmiyorum. Sinirlerim topluyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 12 Mayıs 2016; 14:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosae

Çöp demek çöplere hakaret olur. Utanmadan böyle bir telefonu nasıl tanıtabiliyorlar anlamıyorum

Aynen bu mesajı yazacaktım beni uğraşmaktan kurtardın.

• türkcell bu telefonu teknolojiyi takip edenlere değil, akıllı telefon kullanmayan ve senelerdir türkcell kullanan 40 yaş üstü müşterilerine erkek için çıkarmış belliki

• Yahu şu snapdragon 210 nedir hakikaten arkadaş bu işlemcinin gücü hesap makinesine anca yeter milletle dalga geçmeyin artık ondan sonra neymiş efendim 'vatandaşımız yerli ürüne çok ilgisiz , gidiyor çinli firmalara yok bilmem ithalatçılara yöneliyorlar' siz önce sougunculuğu bırakın...

• Adreno 304 mü? T50'de bile Adreno 305 var.

• firma
    -işlemci koymasak olmaz mı
    ZTE
    -valla olmaz
    firma
    -işlemciyi biz temin etsek olur mu
    ZTE
    -aslında olmazda bu seferlik kabul
    firma
    -aloooo qualcomm mu
    qualcomm
    -buyrun
    firma
    -işlemci yerine geçebilecek bir "şey" var mı sizde
    qualcomm
    -bizim zekatlık sd210 lar var, işiniz görülsün, kiminin doları kiminin duası
    ZTE
    -böyle bişey istediğinizi söyleseydiniz biz bu gücü titreşim motorundan da elde ediyorduk zaten
    firma
    -neyse yaaa Türkiye de satılacak zaten
  • biri bunlara hatırlatsın yıl 2016 teknolojinin geldiği noktaya bak bide şunların zamandaki geçmişe yolculuğuna bak milet gider aya biz kaldık sonunda gene yaya bide teknoloji şirketi ha dicemki püskevit firması yada deterjan firması beleş tel dağıyomuş işde bi koli alana ya arkadaş buna para verip alacak adamın beynini incelemek lazım gazete kopunu ile bile almam koca firmanın tanıtığı tele bak bu gün sd 652 den aşası işlemci değil gözümde gelinen noktadan bukadar geri gidiş olmaz ya teknoloji bize kalsa helede böle firmalara daha kağnı tekerleği satmaya kalkar bunlar şiddetle kınıyorum seni türkcell

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.