Şimdi Ara

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uykudan uyandım şaka zannettim.. t60 çok daha iyi ?? bu neyin kafası Allah aşkına ya

• Haberde birde utanmadan 4.5g de iddiali yazmislar.

Vay be ne telefonmus arkadas.

O degil de magazalarda ne itelerler bunlari varya bilmeyen insanlara.

Akliniz almaz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini geçdim insan bu teli tanıtırmı firmanın yüz karası yani düşün ki real madrid bizim torinolu şabanı almış onu tanıtıyo bunu tanımak isdeyen bi kişi çıkmaz koca firma kendi prestijini böle yerle bir ederdi ancak bunu tanımaya kaç kişi gitti acaba bi kişide tanışdığımıza memnun olduk dememişdir ya neyse ne çekdin be türk halkı bu vitaminsiz firmalardan

• Bu telefon çöp değil...

ÇER ÇÖP. Ultra ÇÖP.

"ZTE Grand X3 modeli baz alınarak geliştirilen telefon..."

Neyi geliştirmişler afedersin? ZTE etiketini söküp Turkcell T70 yapıştırmışlar, o kadar. Türkiye kim, 100% yerli telefon geliştirmek kim... :)

• Toplamda 650TL'ye bir tablet bir de telefon alsan + iki kişilik akşam yemeği yesen daha iyi olur! Hem de çöp kokusundan kurtulmuş olursun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 12 Mayıs 2016; 15:27:36 >
  • O değil de Snapdragon 210'u görünce, bir gülme tuttu, duramıyorum, gözümden yaş geldi. Akıllı saatlerin bile çoğunda Snapdragon 400 işlemci var. Neyin kafasını yaşıyorlar acaba .T80'de de telefonun gücünü Samsung Galaxy S'de yer alan 1.0 GHz Cortex-A8 Hummingbird işlemcisinden almasını bekliyoruz. Bu işlemciyle Turkcell diğer operatör telefonlarının korkulu rüyası olmaya devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sande -- 12 Mayıs 2016; 15:31:18 >
  • Çocuklardan sonra sıra bizde sanırım.
  • Beyler haksızlık yapmayın lütfen bu işlemci Qualcomm un en güçlü işlemcisidir ve bu fiyata sahip olmanız için adamlar size bir fırsat sunmuşlar agahsjshgag

• Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 13 Mayıs 2016; 20:03:12 >
  • TURKCELL Türk milleti ile dalgasını geçmiş.....

Ceo ne içmişsse artık.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 12 Mayıs 2016; 16:46:24 >
  • Ağa bizimle eyleniii heral faşo ağa reziller birde utanmadan bu telefonu tanıtmışlar.

• Zamanında iyi ki kurtuldum şu operatörden.Resmen Türk milletiyle dalga geçmişler. Zaten operatör olarak güzel dalga geçiyorlardı paket fiyatlarıyla.Batsan acımam Turkcell

• T50 ile eşdeğer güçte T70...

Yüzyılın şakası geldi Turkcell'den. :D

• 2 senedir T50 kullanmaktayım 6.aydan sonra telefonu kullanmaya çalışmak işkenceye dönüştü kesinlikle alabileceğim bir cihaz değil,

• Onlar tanıtmış ama siz tanımazdan gelin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon arama yapsın yeter diyen yaşlı kısıma hitap etmektedir. fiyatı'da performansına göre gayet uygundur. telefonu eline almadan hesap makinesini bile açmaz diyenin kafa yapısından şüphe ederin.

• Lenovo Vibe P1m = mediatek Mt6735p 4xCortex A53 1Ghz işlemcisi daha iyimiş. Hiç olmazsa mimarisi güncel. bu telefonu T70 diye nasıl çıkartabilmiş turkcell anlamadım. T60 daha iyi tokatlar

Karşılaştırma linki http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7852&idPhone2=6954

• turkcell gibi bir firmanın ceosu olsaydım böyle bir telefonu anons etmekten şaka değil gerçekten utanırdım. Bu da gösteriyorki adamlarda sırf para için utanma duygusu filan kalmıyor.. gerçek bu. Böyle bir firmam olacak yada ceosu olacamda böyle bir telefonun arkasına firmanın logosunu bastırıcam direkt istifa ederim. İnsan firmasının prestijini yükseltmek için adam gibi birşey yapar demekki prestijinde tarifelerin gibi yerlerde işe yaramaz çöp

• vaay turkcelli tebrik etmek lazım iyi telefon olmuş antutudan 15 bini geçemez

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.