Şimdi Ara

Turkcell Tarife Önerisi (Neden Ana Konu Yok?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden böyle bir ana konu yok? Mesela bir ana konu olsa orada benim gibi tarifeler hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar girip tavsiyeleri görse ya da bilen arkadaşlara danışsa daha iyi olmaz mı? Şimdi turkcell ve turktelekomun sitesine girip bakayım dedim kafam karman çorman oldu sıkıldım çıktım.

Bu konuda mutlaka bilgili arkadaşlar vardır bu arkadaşlar aslında bir ana konu açsa ve ordan yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara destek olsa güzel olmaz mı? Yoksa böyle bir konu topici var ben mi göremedim?

Ben az telefon kullanıyorum bana en az 100/200dk konuşma - 100sms - 300/500mb konuşma olacak şekilde bir tavsiyeniz olabilir mi? Şuan sanırım tarife saniye kullanıyorum, 250mb her ay bedava internetim var. Lira yükleyip 1-2 aydır idare ediyorum ama böyle zor oluyor bazen çok konuşmak gerekiyor ya da sms gerekiyor. Belli bir standarta oturtsam iyi olur. Faturalı hat kullanabilirim. Teşekkürler.

• Turkcell de tarife değilde paketler olduğu için ana konu olmasına gerek yok. sürekli paketler değişiyor. Türk Telekom yada Vodafone gibi tarife yapsa uzun süre kullanılır ama yok maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell'in web sayfasına giriş yaptım ve bana özel paket teklifi var. 500dk 1000sms 1gb internet 20tl. Bunun fiyatı kulağa uygun geliyor sanki değil mi?

Cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Hocam turkcell'in web sayfasına giriş yaptım ve bana özel paket teklifi var. 500dk 1000sms 1gb internet 20tl. Bunun fiyatı kulağa uygun geliyor sanki değil mi?

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz fiyata kullanılabilir, Ama ortalama 1 sene sonra aynı fiyat olmaz... 1 Sene keyfini çıkarın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam faturasızdaysanız faturalıya geçince yapboz paketler var, 250 dk 15 tl, 500 dk 19 tl, 100 sms ve 500 mb internet hediye.
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/yap-boz-paketler-250-dk-paketi?place=packages_category

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmicsea -- 16 Şubat 2017; 0:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmicsea

hocam faturasızdaysanız faturalıya geçince yapboz paketler var, 250 dk 15 tl, 500 dk 19 tl, 100 sms ve 500 mb internet hediye.
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/yap-boz-paketler-250-dk-paketi?place=packages_category

Evet hocam bu iyimiş ama şuan turkcell.com.tr'ye giriş yapamıyorum hata veriyor otomatik atıyor. Faturalı hatta geçmek için illa tim'e gitmek gerekmiyordur inş.

@Soickan: Hocam evet bu fiyat güzel ama diğeri faturalı hat olcak otomatik ödemeye veririm kafam rahat olur bakalım olursa ona geçerim olmazsa hazır kartta 20tl'ye buna devam artık napalım.. Yardımınız için teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equris -- 16 Şubat 2017; 1:47:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.