Şimdi Ara

Turkcell tarife seçeneği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4gb 500dk 500sms 38 liraya kullanırken,habersiz olarak 60 lira gelmeye başladı

Turkcell aradım tek seçenek sunuyor 13 gb 1000 dk 80 tl. Ben bu kadar kullanmıyorum başka tarife yokmu dedim hayır tek seçenek var dediler böyle saçmalık mı olur ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hattınız faturalı mı faturasız mı söylememişsiniz, biz kâhin değiliz bilelim. Faturasız mı istiyorsunuz, faturalı mı kaç GB/DK/SMS bir belirtin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle taahhüt bitti ve taahhütsüz fiyattan sunmaya başladılar, Turkcell seviyorsanız git gel ile yeni müşteri paketlerine geçebilirsiniz veya Vodafone, Türk Telekom göz atabilirsiniz, tavsiye de de bulunabiliriz.

• Faturalı. Az kullanıyorum 2gb 500dk yeterli

• 2 yıldır taahhütsüz paket kullanıyordum zaten o paket uygundu iyiydi,git gel uğraşmakta istemiyorum açıkçası

• özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt

Bölgeniz de Türk Telekom iyi ise, Pttcell de 4 GB, 750 Dakika, 750 SMS 35₺, bittiğinde duruyor, aşım olması söz konusu değildir. Bunu tavsiye edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 27 Ocak 2022; 15:39:30 >
  • Git gel yapmanın bir süresi var sanıyorum doğrumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

En fazla 1 hafta

• Nasıl yani? mesela Vodafone geçtikten sonra 1 haftada tekrar Turkcell geçişi oluyor mu 90 gün kuralı yokmu

90 gün kuralı yeni hat alanlar için geçerli.

Şimdi Vodafone'a geçin, 3-4 güne hat açılır, hat açılınca yeniden Turkcell'e geçin, oda 2 gün sürse, etti 6 gün. Yani toplam da 1 hafta sayılır işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.