Şimdi Ara

TURKCELL TAVSİYE EDİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laf olsun diye yazıyorsun başka birşey değil. 20Mpbs hız alsan ne olacak zaten verdikleri kota ile 10 dakika sürmez tüketmen.
    Kaldı ki memlekette fiber - hiper - adsl vs.. ile bile yurtdışı için 20Mbps alamıyorsun. Laf olsun torba dolsun..
  • brownness kullanıcısına yanıt
    Geçen sene, bu reklam kampanyalarına aldanarak bütün ailemle birlikte aveaya geçtim! Kartalcell tarifesine? Avealılar kendi arasında bedava konuşuyor diye. İlk ay faturam 15 tl olması gerekirken, 54 tl geldi. Mh durumu açıklayamadı. Her yöne hatlara vodafone ve turkcell dahil değilmiş, sadece gs mobile, fenercell hatlarla görüşme oluyormuş.
    Benzer fatura, annemede geldi.
    Allahtan taahhütsüzdü de hatlar, avea illetinden kurtulmam bana pek zarar vermedi. Tabi 3g modem aboneliğimi sanuna kadar kullanmak zorunda geldim. Zira 2. Ayda kaptmak istediğimde 100tl fatura çıkaracaklarını söylediler. Ankarada eryamanda, aydınlıkevlerde kullandım 3gyi, foruma girdiğime şükrediyordum. Tabi gece 3ten sonra video bile seyredebiliyordum.
    Cep şubelerin hiçbir yetkisi yok. sadece lira yükleyip, hat açıyorlar.
    Veririm bir 10 lira daha, sinir olmam en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    sen öyle zannet... adamlar 15GB hız alanı ile sattı ama hızım hiç 128kbps olmadı hep 3G hızı 8mbps tavan minimum 1.5mbps ile 3mbps arasında değişti... TP-LINK MR3020 router ile 7/24 kullandım...
  • Avea ve Vodafone Turkcell'i takip ediyorlar. Mesela platinum tarifeler Turkcell'de yıllardır var sonra vodafone red, avea da prime tarifeleri çıkardı. Sağladığı avantajlar bile hemen hemen aynı. Turkcell 3G hızıyla ilgili reklam yapıyor diğerleri de hemen ardından benzer reklamlar çekiyor. O yüzden Turkcell'in reklamını iyi ya da kötü anlamda yapmak pek fazla bir şey değiştirmez. Adamlar zaten yıllardır marka kalitesine yoğunlaşmışlar. Pahalı olmasına rağmen 35,2 milyon aboneye sahipler. Bir de şu var. Çift taşıyıcı özelliğine sahip telefon kullanan birinin Turkcell'in 3G'sinden memnun olmamasına imkan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas724 S kullanıcısına yanıt
    istanbul metrolarında hiçbir şebeke çekmiyor yanlış bilgilendirme yapmayın hacıosman-taksim ve kartal-kadıköy metrolarında sadece duraklarda arama yapabiliyorsunuz ve mesaj gönderebiliyorsunuz dışardan arayanlar ulaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Ne açılan konular biter, ne de tartışmalar.
    Hangisi işinize geliyorsa kullanın arkadaş.
    Özellikli hiç çekmediği bir ilçe varsa bunun için oturup özel bir konu açabilirsiniz tabii ki.

Ama metroda 2 dk çekmemesi, tünelde 45 sn çekmemesi zannetmiyorum ki herkesi bağlasın.
    Sonuçta düne kadar cep telefonu diye birşey yoktu. 2 dakika telefon çekmedi diye birşey olacağını zannetmiyorum.

He ben 10 saniye kesintiye bile dayanamıyorum, telefon benim canımdır kanımdır diyorsanız o zaman turkcell'e 2-3 katını ödeyip sesinizi de çıkarmayacaksınız.

çok güzel özetlemişsiniz hergün çekmiyor çekiyor konusu açmaktan bıkmadılar. hangisi işinize geliyorsa onu kullanın bize ne sizin neyi sevip sevmediğiniz.

• Troller ve fanboylar basmış konuyu. Hangisi işine geliyorsa onu kullanacaksın. Hiç bir operatör babamın malı değil sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam iyi çekiyor ona lafımız yok fakat fiyatları uygun değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

9008 Arkadasım Daha Öncede özetledigim gibi siz avea ve vodafone abonelleri oldugunuzdan dolayı turkcellin ya fiyatından dolayı bunu yazıyorsunuz yada cekemediginizden dolayı yazıyorsunuz arkadasım ben o kadar yere gıttım turkcellin cekmedigi yer görmedim sen gördüysen git telefon sebekeni kontrol ettir

Turkcell'in çekmediği yer var merak etm. bunu laf olsun diye yazmıyorum. Şirkette 40 tane hat kullanılıyor ve emin ol onunda çekmediği yer oluyor.
    neyini çekemiyoruz anlamadım tcll benim rakip firmam mı otomatik cevap yazıyorsunuz bütün konularda tcll reklamı yapma çabası avea woops paketi alabilmek için tcll e git gel yapın yazmışsınız konudan hiç haberiniz yok amaç reklam yapmak. tcll kötü demiyoruz pahalı diyoruz ve forumda bir çok insan aynı hizmete 2 3 kat para ödediği için kendini kötü hissedip "aveaya geçmeyin tcllde beraber fahiş faturalar ödeyelim" temalı mesajlar yazıyor. benim eleştirdiğim kısım insanları yönlendirmeye çalışmanız hiç kimsenin buna hakkı yoktur.

ayrıca avea metroda tünelde vs çekmiyor demişsiniz metroda hiçbir operatör çekmiyor soruma cevap veremediniz? Karabükte tcll çekmiyor arkadaşımı aradığımda ulaşamıyorum. Konya Obruk köyünde tcll ev içerisinde yükseğe veya pencere kenarına koyarsak 1 çizgi zor çekiyor.
    metroya hiç binmediğiniz belli istanbul metrolarında hiçbir operatör çekmiyor hacıosman-taksim ve kartal-kadıköy metrolarında sadece duraklarda arama yapabiliyorsunuz ve mesaj gönderebiliyorsunuz dışardan arayanlar ulaşamıyor. arkadaşım türkcel metrodayken arıyorum ulaşılmıyor, mesaj gitmiyor. buna cevap yazın konuyla alakasız cevap yazmayın hep aynı telefon bozuk diyorsunuz tabi ben ericson a1018 kullanıyorum çekmiyor
  • 9008 9 kullanıcısına yanıt
    o çekmez tabi ERICSSON GH688 var oda yarı seviye çekiyor... ( 900mhz model... )
  • tabi tabi kesin sizi arayanlar ulaşıyordur

• Turkcell en ucuz faturalı tarife hangisi acaba
  • quote:

9088 Arkadasım aynen oyle woopsdan yararlanmak ıcın gıt gel dedım dogrudur ama avea kulanırken gecerliydi oo sultanbeyli gibi bir yerde cekmiyor ben ne yapiyim aveayayı isterse 1 TL versinler cekmedikten sonra

Bu arada metroda hic bir operator cekmiyor diyorsun yaa ya sen turkcell kulanmadın ya senın telefonunda sebeke sorunu var mutlaka beni turkcell hic bir yarı yolda bırakmadı sivasda malatyada hatayda bu bolgellerde ve ıstanbul genel bolgellerınde ben bu sekıl sorun yasamadım cevremdede gormedım sızde nasıl oluyor anlamadım turkcell sizin takip firmanız olması gerek mi cekmemek icin insanları forumda bu sekılde acıklama yaparak aveayayı yuksek gosterıp turkcelli ile eşit verme acıklaması yapıyorsunuz bızde turkcell faturalı hat kulandık avea faturalı hatta kulananlar gördük adamlar avea 40 tl lık faturalı ıslem yapıyor avea 100 tl cıkarıyor turkcellde en azından akılı sistem var dakıkan doldumu duruyor bu aveada varmı yok avea turkcellin rakibi bile olamaz ama sen avea demeye kulanmaya devam ett sende cekıyorsa sıkıntı yok ama avea ıle turkcelli bir keseye koyma aveayayı turkiye genelınde % 10 kulanıyorsa turkcelli %90 kulanıyor beyenmedıgınız turkcelli ayrıca arkadasın dedıgı gıbı Pahalı olmasına rağmen 35,2 milyon aboneye sahipler. Bir de şu var. Çift taşıyıcı özelliğine sahip telefon kullanan birinin Turkcell'in 3G'sinden memnun olmamasına imkan
    yok.

Son cümle bir yerden tanıdık geldi.

• quote:

SULTANBEYLİ GİBİ BİR YERDE AVEA CEKMIYOR TURKCELLİN FİYATLARI YUKSEK DİYE TURKCELLİ BIRAKTIM AVEAYAYA GECTIM GECTIGIMEDE PİŞMAN OLDUM ARKADASLAR BENIM DİLİM YANDI SIZIN YANMASIN TURKCELL PAHLI AMA HAKKINI FAZLASIYLA VERIYOR

HAKLI OLABİLİRSİNİZ FAKAT AVEA KENDİNİ ÇOK GELİŞTİRDİ FAKAT TAM OLARAK GRLİŞTİREMEDİ ZAMANLA SORUNLARINI ÇÖZECEKTİR.

• ARKADASLAR ATIŞTIĞIM KİŞİLER OLDU KONU İÇERİSİNDE BAYA AMA BEN AVEACIYIM NORMALDE AMA AVEANIN BANA YAPTIGI DARBEDEN SONRA BU ASAGIDA VE EN USTTE BELIRTIGIM FATURAMI YATIRDIKTAN SONRA TEKRAR AVEA KULANACAM AMA FATURALI HATTIMI KAPATACAM FATURASIZ MOBIL AVEA VAR ONU KULANACAM GERCEKCİ OLMAK GEREKİRSE BEN AVEANIN HIC BIR HATTASINI VE BENI YARI YOLDA BIRAKMASINA RASLAMADIM YALNIZ BANA BU SEKIL YAPMALLARINIDA ICIME SIGDIRAMADIGIM ICIN BU SEKIL KOTULEME YOLUNA BASVURDUM YALNIZ ONLAR HATTASINI ANLAYIP DUZELTINCE BENDE DUZELTIM VE TUM YORUMLARI SİLDİM KOMPLE KONUYU KALDIRABILSEM KALDIRACAKTIM HERNEYSE

İSTEYEN EN USTTU OKUSUN KONU BAŞINI İSTEYEN ALT KISMI OKUSUN BU ARADA TURKCELLCİLER AVEACILARI AVEACILARDA TURKCELCİLLERİ SEVMEDİGİNİ ANLAMIŞ OLDUK

MERHABA ARKADASLAR BU KONU KAPANMIŞTIR AVEA HATTASINI ANLADI DUZELTTİ BENDE GEREKLİ SEKİLDE KONUYU UZATMIYORUM VE KAPATIYORUM AMA AVEA FATURALI KULANMANIZI ÖNERMİYORUM KULANACAKSANIZ FATURASIZ KULANIN SİZE TAVSİYEM BU KONUYU ACMAMIN TEK NEDENİ VE SEBEBİ ASAGIDA YAZDIM OKUYUN ANLIYACAKSINIZ ZATEN AVEA İYİ AVEADAN YANA SORUN YOK AMA BUNU YAPMAK ZORUNDAYDIM ASAGI BOLUMU OKUYUN BU ARADA KONU KAPANDI HATTAYI DUZELTIKLERI ICIN TEKRAR FATURALI HATTIMI KAPATIRIYORUM FATURASIZ HATTA GECIS YAPIYORUM ... TEK NEDENİ KIZGINLIK AVEA GERCEKTEN DUZELDİ AMA BANA YAPTIGI HAKSIZLIGI BU SEKIL BASKA BIR DİLLE BEYAN ETMEK ZORUNDAYDIM

BU ARADA EN AZINDAN TURKCELLİ VE AVEAYAYI SEVENLERI SEVMEYENLERI TESPİT ETMİŞ OLDUK BEN SİLDİM TUM YORUMLARIMI BILGILERINIZE

ŞİKAYETVAR SİTESİNDEN ŞİKAYET EDİLMİŞTİR AVEA MERKEZİ
    Avea Yüksek Borç Miktarı Çıkardı.
    04 Mart 2014 13:49
    Merhaba avea iletişim merkezi ben faturalı hat aldım hattımın akılı sistemde olduğu bilgisini verdi sultanbeylideki bayiniz yalnız bana 55 tl gelecegine 201 tl geldi fatura bu nedir siz insanlarla dalgamı geciyorsunuz ya adam gibi işinizi yapın ya yapmayın beni bu konuda magdur ettiniz daha 150 dkm kalmıs bitmemiş sizin cıkardıgınız faturaya bakın bu hattanın derhal duzeltilmesini istiyorum yazık olsun bide sizi övüyorum bee
    BANA AVEADAN GELEN CEVAB
    Değerli Müşterimiz,

İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır.

Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemizwww.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz.
    Saygılarımızla
    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

İNCELEME BİTMİŞ BANA 09.03.2014 TARİHİNDE MAİL GELDİ AVEADAN BUYRUN
    Değerli Müşterimiz,

İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılmıştır genel fatura hattası tespit edilmiş olup gerekli düzeltilmeller saglanmıştır yeni fatura tutarınız 55 tl

Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemizwww.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz.
    Saygılarımızla
    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

• TURKCELL akar beyler.

• Sivas kardes, gri alan yok senin hayatinda, bir sey ya cok iyi, ya cok kotu. Her firma hata yapabilir, vodafoneda benimde basima geldi cift fatura cekilmis hesabimdan, durum amlasilinca sonraki ay fatura icreti almadilar.
    Yarin yine bir terslik yasarsan, yine kotuleyecegin asikar.

• Arkadasım operatorler nıce ınsanların sırtından para kazanııyor adam gibi yapsınlar işini o zaman ben yazmasam gacırt diye gecirecekler ödemek zorunda kalacaz ne hattası yaa yemişim hattayı ben daha once bu sekıl vodafondada kazık yedim onlar hıc degıstırmedi ama gine olsun gine yaparım tabi sayılacak var sövülecek var sonucta onlar hattasını duzeltti bende duzelttim bu arada sıkayetvar sitesine gr bak kac tane magdur var anlarsın keske tek ben olsam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.