Şimdi Ara

TURKCELL TAVSİYE EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BU KONU KAPANMIŞTIR AVEA HATTASINI ANLADI DUZELTTİ BENDE GEREKLİ SEKİLDE KONUYU UZATMIYORUM VE KAPATIYORUM AMA AVEA FATURALI KULANMANIZI ÖNERMİYORUM KULANACAKSANIZ FATURASIZ KULANIN SİZE TAVSİYEM BU KONUYU ACMAMIN TEK NEDENİ VE SEBEBİ ASAGIDA YAZDIM OKUYUN ANLIYACAKSINIZ ZATEN AVEA İYİ AVEADAN YANA SORUN YOK AMA BUNU YAPMAK ZORUNDAYDIM ASAGI BOLUMU OKUYUN BU ARADA KONU KAPANDI HATTAYI DUZELTIKLERI ICIN TEKRAR FATURALI HATTIMI KAPATIRIYORUM FATURASIZ HATTA GECIS YAPIYORUM ... TEK NEDENİ KIZGINLIK AVEA GERCEKTEN DUZELDİ AMA BANA YAPTIGI HAKSIZLIGI BU SEKIL BASKA BIR DİLLE BEYAN ETMEK ZORUNDAYDIM

BU ARADA EN AZINDAN TURKCELLİ VE AVEAYAYI SEVENLERI SEVMEYENLERI TESPİT ETMİŞ OLDUK BEN SİLDİM TUM YORUMLARIMI BILGILERINIZE

ŞİKAYETVAR SİTESİNDEN ŞİKAYET EDİLMİŞTİR AVEA MERKEZİ
    Avea Yüksek Borç Miktarı Çıkardı.
    04 Mart 2014 13:49
    Merhaba avea iletişim merkezi ben faturalı hat aldım hattımın akılı sistemde olduğu bilgisini verdi sultanbeylideki bayiniz yalnız bana 55 tl gelecegine 201 tl geldi fatura bu nedir siz insanlarla dalgamı geciyorsunuz ya adam gibi işinizi yapın ya yapmayın beni bu konuda magdur ettiniz daha 150 dkm kalmıs bitmemiş sizin cıkardıgınız faturaya bakın bu hattanın derhal duzeltilmesini istiyorum yazık olsun bide sizi övüyorum bee
    BANA AVEADAN GELEN CEVAB
    Değerli Müşterimiz,

İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır.

Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemizwww.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz.
    Saygılarımızla
    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

İNCELEME BİTMİŞ BANA 09.03.2014 TARİHİNDE MAİL GELDİ AVEADAN BUYRUN
    Değerli Müşterimiz,

İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılmıştır genel fatura hattası tespit edilmiş olup gerekli düzeltilmeller saglanmıştır yeni fatura tutarınız 55 tl

Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemizwww.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz.
    Saygılarımızla
    Avea İletişim Hizmetleri
    A.Ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivas724 -- 9 Mart 2014; 5:54:25 >

• Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı.
    bulunduğunuz bölgede avea nın çekme problemi yoksa bence tercih edilebilir..geçen aya kadar bende avealıydım 23TL ye yıldız paketi kullanıyordum daha doğrusu avea bulunduğum bölgede çekmediğinden dolayı kullanamıyordum..Şu an turkcell kullanıyorum biraz pahalı ama hakkını veriyor
  • Sivas724 S kullanıcısına yanıt
    Gittigim hicbiryerde problem yasamadim abea ile. Ama yasayanlar gordum. Nerde olduguna bagli.
  • Sallama reklam yapma ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

Sallama reklam yapma ayıp.
    KONU KAPANDI SEBEBİNİ SORUYORSAN EN UST KISIMI OKU KOMPLE LUTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivas724 -- 9 Mart 2014; 5:43:49 >
  • Avea
    500dk 5000sms 2gb net 23lira
    turkcell
    500dk 19lira (teklif iie sunulan)
    5000sms 15lira
    2gb net 30lira
    aa yarın hemen turkcelle geçeyim
    turkcell beni duydu galiba mesaja bakın
    TURKCELLden hazirkart a YILDIZ teklif!Ayda sadece 30TLye Turkcell kalitesiyle 1GB internet,250dk Heryone, 250dk Turkcellici ve heryone 1000sms!Numaranizi tasimak icin Turkcell noktalarina bekliyoruz
    kalite saçmalığı tarihe karışmadımı ?
    Turkcellde full aveada full 3g çekiyor
    ses kaliteleri aynı
    avea mesaj 15sn de iletiliyor
    avea nette saniyede 500 600kb veri çekiyor ?
    Ben niye geçeyim hadi sebep sun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Avea
    turkcell
    5000sms 15lira
    2gb net 30lira
    TURKCELLden hazirkart a YILDIZ teklif!Ayda sadece 30TLye Turkcell kalitesiyle 1GB internet,250dk Heryone, 250dk Turkcellici ve heryone 1000sms!Numaranizi tasimak icin Turkcell noktalarina bekliyoruz
    ses kaliteleri aynı
    ben de tcelldeyim ve avea'ya gecmek istiyordum ama bu kalite vs muhabbetleri kafa bulandiriyo, bide ikiz sim olayi tabi

yoksa hemen gecicem woops'a

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Avea
    turkcell
    5000sms 15lira
    2gb net 30lira
    ses kaliteleri aynı
    KONU KAPANDI SEBEBİNİ SORUYORSAN EN UST KISIMI OKU KOMPLE LUTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivas724 -- 9 Mart 2014; 5:44:41 >

• Ben metroda yatıp kalkmıyomya ayrıca 2dk lık tünelde varsın çekmesin çok mu önemli ?
    evimde full mü full ben ona bakarım memnunmuyum memnunum ona bakarım kazık yemeye gerek yok
  • Daha geçen güne kadar çok memmunum filan muhabbeti yapıyodun para filan mı verdi turkcell bi anda fanboy kesildin
  • Sivas724 S kullanıcısına yanıt
    Turkcellde bağlantı daha hızlı ve çabuk oluyor. Karşı tarafın sesi, reklamlardaki gibi oldukça net geliyor. Vodafoneda bile hat düşmeleri başıma gelirdi. Üstelik ankaradayken. Ancak çekim kalitesi konusunda iyiydi. 30tllik turkcell kampanyası olduğu için geçtim, 500dk,sms ve mb, vodada 29tl, turkcellde 500dk. , 1 gb. İnternet 30 lira. Sms ile işim olmadığı için aynı paraya turkcelle geçmeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 7 Mart 2014; 18:42:12 >
  • Avea da çekme problemi yaşamadım.Full çektiği odamda,arayan herkese ulaşılamiyor anonsu dinletiyor
  • herkesin bulunduğu yerler aynı değil o yüzden avea sı olsun turkcell i olsun vodafone u olsun kişinin bulunduğu yerlerde hangi si fiyati uygun performansı iyi olan operatöre geçmesi daha mantıklı olur. Atıyorum adıyamanda avea çok kötü diye ankara da da kötü olacak diye düşünmemeli. bakarsın test edersin öyle geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne açılan konular biter, ne de tartışmalar.
    Hangisi işinize geliyorsa kullanın arkadaş.
    Özellikli hiç çekmediği bir ilçe varsa bunun için oturup özel bir konu açabilirsiniz tabii ki.

Ama metroda 2 dk çekmemesi, tünelde 45 sn çekmemesi zannetmiyorum ki herkesi bağlasın.
    Sonuçta düne kadar cep telefonu diye birşey yoktu. 2 dakika telefon çekmedi diye birşey olacağını zannetmiyorum.

He ben 10 saniye kesintiye bile dayanamıyorum, telefon benim canımdır kanımdır diyorsanız o zaman turkcell'e 2-3 katını ödeyip sesinizi de çıkarmayacaksınız.

• Ben de tavsiye etmiyorum.

Evimde Turkcell çekmiyor, bildirmeme rağmen bir şey yapmadılar. Şuan Pttcell(avea)lıyım hem uygun, hem çekiyor, hemde Turkcell'in internetinden kat ve kat hızlı
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    sende sırf muhalefet olmak için yazıyorsun... avea nerde çekiyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

sende sırf muhalefet olmak için yazıyorsun... avea nerde çekiyor ki?
    Çok haklısın. 14 senedir turkcell kullanıyordum. Avea geldi sen önce pttcell kullan 2 ay sonrada bize geçersin 1 yıl taahhüt verirsen sana 50.000 TL veririz dedi.... Milyonlarca insan bir şekilde konuşabildiğine göre bir yerlerde çekiyor. Avea bir şekilde çekerde, Allah insana kafasından çektirmesin..
  • Sonuç olarak Turkcell heryerde çekiyor, Avea kullanan kişiler ise bulundukları yerlerde çekme problemi yoksa Avea yı en iyi operatör ilan ediyorlar diğeri kazıkçı oluyor.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    avea 3G hizmetini 1 yıl kullandım asla modemin tam hızını kullanamadım en fazla 8mbps oldu onuda kanıtlayamıyorum... ses hizmeti kullanmadım... evde her odada denedim... hız 20mbps olmadı...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.