Şimdi Ara

TURKCELL TL'LERİMİ YEDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hesabim, detaylar kisminda hareketleri gorebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g ile alakalı hocam. 3gli telefonumda 4g açık oldugu zman hbersiz veri transferi yapılmış. internet paketim vardı da oradan düşmüş. 4.5gyi iptal etim. 3g aktif sadece. daha da öylee bir sorunla karsılasmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam hesabim, detaylar kisminda hareketleri gorebilirsiniz.

Ters bir şey görünmüyor hocam galiba 4.5g ile alakalı bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

4.5g ile alakalı hocam. 3gli telefonumda 4g açık oldugu zman hbersiz veri transferi yapılmış. internet paketim vardı da oradan düşmüş. 4.5gyi iptal etim. 3g aktif sadece. daha da öylee bir sorunla karsılasmadım.

Bende öyle düşünüyorum. Benimde 4g aktifdi ama paket veri kapalıydı tl yüklediğimde. Yani nasıl tl gitti anlamadım ama bir anda 4-5 tl boş gitti tekrar 20 tl yüklemek zorunda kaldım. 4g'yi iptal etmek yerine ağ ayarlarında sadece wcdma/gsm yapsak sorun düzelir mi acaba?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    uydurma iSheep asıl iosta oluyor...https://www.turkcell.com.tr/hesabim/tl-islemleri/kullanim-detayi dıklayın...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Uydurma olan ney yazdığınızdan ben anlamadın

• Senin 25 tl ni yemiş bizim nelerimizi yemedi ki
  • 4G ayarlıyken hücreseli kapatmıştım. Bakıyorum arada netten veri transferi yaptığıma dair uyarı geliyor ekrana. (Evde Wifi modemin çekmekte zorlandığı yere gidince oluyor.) Şu an 3G ye aldım deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Senin 25 tl ni yemiş bizim nelerimizi yemedi ki

Neyinizi yediki hocam en fazla ne yiyebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

4G ayarlıyken hücreseli kapatmıştım. Bakıyorum arada netten veri transferi yaptığıma dair uyarı geliyor ekrana. (Evde Wifi modemin çekmekte zorlandığı yere gidince oluyor.) Şu an 3G ye aldım deniyorum.

Bende 3g de bir sorun yoktu dediğiniz sorun 4g de başladı. Şuan 3g'de bakalım sonuç ne olacak. Mayısın 6sında bitiyor paket.

• Tarifye telefon almak gibi hata ettim. 80 liraya kitledikleri kampanyayı 40 lira gibi bir fiyata bulabilirim.
    Ay sonunda fatura aşmaları vb. şeylerde hala paketimin bitmediği halde gelen ekstra fatura...
    Giden kontör zamanı kontörler...
  • quote:

Tarifye telefon almak gibi hata ettim. 80 liraya kitledikleri kampanyayı 40 lira gibi bir fiyata bulabilirim.
    Ay sonunda fatura aşmaları vb. şeylerde hala paketimin bitmediği halde gelen ekstra fatura...
    Giden kontör zamanı kontörler...

Geçmiş olsun. Tarifeye ek alınca daha uygunmuş gibi geliyor ama öyle olmuyor işte.

• Ben almadım baskan, annem almıs

• şaşırdık mı?
    hayır?
    neden?
    çünkü turkcell bu tip şeyleri yapıyor, benim de 25 liram gitti. paketi yenilememişler 1 yıl doldu diye haber de vermemişler. hat benim ama annem kullanıyo garbim 60 yaşında ne bilsin paket yenilenmiş mi yenilenmemiş? kullanmış. paketin yenilenmeyeceğine dair hiç bir bilgi yok. turkcell müşteri hizmetlerini aradık, dakikalarca bekletildim, sonuç, sıfırrr.. annemdeki hattı da vodafone taşıdım, canavar gibi ya hem çekmesi hem fiyatı. turkcell hala nasıl %40 pazar payına sahip anlamıyorum.
  • quote:

Ben almadım baskan, annem almıs

Yapacak birşey yok hocam. Turkcell hep pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

şaşırdık mı?
    hayır?
    neden?
    çünkü turkcell bu tip şeyleri yapıyor, benim de 25 liram gitti. paketi yenilememişler 1 yıl doldu diye haber de vermemişler. hat benim ama annem kullanıyo garbim 60 yaşında ne bilsin paket yenilenmiş mi yenilenmemiş? kullanmış. paketin yenilenmeyeceğine dair hiç bir bilgi yok. turkcell müşteri hizmetlerini aradık, dakikalarca bekletildim, sonuç, sıfırrr.. annemdeki hattı da vodafone taşıdım, canavar gibi ya hem çekmesi hem fiyatı. turkcell hala nasıl %40 pazar payına sahip anlamıyorum.

Babamda vodafone hat var. Paketinde internet var ve kullanmıyor. Ben de eğer benim paketim olmassa ara sıra açıyor kullanıyorum. Ama vodafonun internet kalitesi kesinlikle berbat. Turkcellin 4g çektiği yerde vodofonun 2g çektiği oluyor. Ya bizim hatta bir sorun var ya da genel bir sorun ama vodafonu hiç bir zaman tercih etmedim etmem. İnsanların turkceli tercih etmesi daha güzel çekim kalitesi daha yüksek internet hızı daha sorunsuz operatör gibi etkenler bence.

• doğrudur hocam bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişebiliyor ben kayseride ikamet ediyorum vodafone bura için gayet iyi turkcell den eksik kalır yanı yok.
  • Eski bir turkcell calısanı olarak söyleyim , bilmedigin ek paket vardır 4.5 g ile alakası yok bu durumun. yada kesilen vergiler daha fazladır ( tabi mobil veri kapalıysa). bu durumu bayiden yada müsteri hizmetlerinden ögrenebilirsin.bir daha böyle bir durum yasamamak için tl yerine direk paket yüklemesi yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

doğrudur hocam bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişebiliyor ben kayseride ikamet ediyorum vodafone bura için gayet iyi turkcell den eksik kalır yanı yok.

İzmirin göbeğinde oturuyorum hocam. Sadece ben değil bütün vodafonelu arkadaşlarım özellikle internetin yavaşlığından şikayetçiler. Galiba bu bölgede farklı bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASYAKURDU

Eski bir turkcell calısanı olarak söyleyim , bilmedigin ek paket vardır 4.5 g ile alakası yok bu durumun. yada kesilen vergiler daha fazladır ( tabi mobil veri kapalıysa). bu durumu bayiden yada müsteri hizmetlerinden ögrenebilirsin.bir daha böyle bir durum yasamamak için tl yerine direk paket yüklemesi yaptır

Hesabımdan paketlerime bakıyorum ek paket falan bulunmuyor hocam. Bugün paketim bitti önümüzdeki hafta tekrar yükleyeceğim bakalım yine aynı sorun olacakmı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.