Şimdi Ara

TURKCELL TL'LERİMİ YEDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce tl yükledim. 30 tl yüklemiştim ve yapacağım paket 25 tl'ydi. Hattımda 4.5g aktif ama mobil veri kapalıydı. Hattıma 30 tl yükledikten sonra 1.30 ve 1.50 tl civarı vergi kesti. Daha sonra ise paketi yapmak için turkcell'e mesaj gönderdim. Fakat bakiyemin olmadığını söyledi. Bakiyeme baktığımda yaklaşık 28 tl gibi bir miktar vardı. Cihazı kapatıp açınca kalan miktar 24 tl gibi bir şeydi. İnternetin kapalı olduğuna eminim. Bu yüzden de paketi yapamadım. Tekrar tl yüklemek zorunda kaldım ve 40 tllik paketimi yaptım. Bu tlleri neden kesmiş olabilir? Önceden böyle bir sorun yoktu ilk defa oldu. 4g'den kaynaklı olabilir ki? Ya da başka bir sebebi varsa nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 532 Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp hesabını sorun. Gerekirse iade vb. işlem yapıp yardımcı oluyorlar.

• Konunun açık mıydı

• 4g den dolayi tl lerin dustugunu duymustum mumkunse netle isiniz bitince 3g ye alin

• Spor bülteni filan üyeliğin olabilir mi?

• türkcell benden 1 ve 2 nisan günü mobil veri kapalı olduğu halde internete girdim diye sürekli 1 lira kesiyordu
    lira kesintilerin hepsi 4.5G deyken oldu
    MH ni aradım ve BTK ya yazdım hiç bi sonuç alamadım

https://forum.donanimhaber.com/m_115804629/p_1/tm.htm#115805423

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki bi yere üye edilmiştir ve onun için tl miktarınız gitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

532 Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp hesabını sorun. Gerekirse iade vb. işlem yapıp yardımcı oluyorlar.

İade yapacaklarını hiç sanmıyorum hocam operatörlerin hepsi yolunacak kaz arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Konunun açık mıydı

Konumum sürekli kapalı durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

4g den dolayi tl lerin dustugunu duymustum mumkunse netle isiniz bitince 3g ye alin

Artik hep 3g ile kullanıyorum hocam. 4g'nin sıkıntıları bitene kadar 3g kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Spor bülteni filan üyeliğin olabilir mi?

Öyle bir üyeliğim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

türkcell benden 1 ve 2 nisan günü mobil veri kapalı olduğu halde internete girdim diye sürekli 1 lira kesiyordu
    lira kesintilerin hepsi 4.5G deyken oldu
    MH ni aradım ve BTK ya yazdım hiç bi sonuç alamadım

https://forum.donanimhaber.com/m_115804629/p_1/tm.htm#115805423

Paketleri yüksek yaptıkları yetmiyormuş gibi 3-5 kuruş da buradan kesmeye çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

belki bi yere üye edilmiştir ve onun için tl miktarınız gitmiştir.

Öyle bir üyeliğim olduğunu hatırlamıyorum.

• hocam haberiniz olmadan üyelik olabiliyor, internette gezinirken reklam geliyor yanlış bi yere eliniz değince otomatik üyelik yapıldığı oluyor ve haftalık ücretlendirme yapılıp siz iptal ettirmediğiniz sürece otomatik yenileniyor.
  • quote:

hocam haberiniz olmadan üyelik olabiliyor, internette gezinirken reklam geliyor yanlış bi yere eliniz değince otomatik üyelik yapıldığı oluyor ve haftalık ücretlendirme yapılıp siz iptal ettirmediğiniz sürece otomatik yenileniyor.

bunların hepsi android de oluyor
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklısınız, ne olursa olsun dikkatli olmak lazım tüm gsm şirketi bu tür yanlış üyeliklere göz yumuyor
  • quote:

hocam haberiniz olmadan üyelik olabiliyor, internette gezinirken reklam geliyor yanlış bi yere eliniz değince otomatik üyelik yapıldığı oluyor ve haftalık ücretlendirme yapılıp siz iptal ettirmediğiniz sürece otomatik yenileniyor.

Hocam paket ve üyeliklerimi mesaj olarak aldım öyle habersiz yapılan bir üyelik söz konusu değil. Galiba sorun 4g ile alakalı.

• hocam dediğiniz gibi 4,5 g ilede alakalı olabilir zaten online işlemlerde detaylarda ne için ücretlendirme yapılmış görebilirsiniz.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    android kullanmadığım ve sınırsız net kullandığım için kafam rahat
  • quote:

hocam dediğiniz gibi 4,5 g ilede alakalı olabilir zaten online işlemlerde detaylarda ne için ücretlendirme yapılmış görebilirsiniz.

Online islemlerde nerede gorunur hocam turkcell hesabim uygulamasindan gorunur mu bende 4.5g kaynakli oldugunu dusunuyorum sorunun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.