Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erhan24

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

ne söylemek istediğini tam olarak anlayamadım.
    diğer 100 hediye kontör, kontör kartı ile yükleme yapmadığın halde mi geldi.

coca cola kontörleriniz ne durumda. ne kadar kaldı. ben 6300 lerdeyim.

AYNEN senin 106 ya + 100 gelmedimi gelmediyse bana baska seyden gelmiş olabilir ama kontör yüklemesi yapmadım herhangibi sms de almadım 106 kontörün 56 kontörünü harcadım *123*4# 150 kontör kalmış görünüyor yükle kazanda buraya yükleniyordu

edıt: arkadaslar bir hata olmuş gelen +100 kontör sms çekilişindenmiş mesaj bugün öğlen geldi. ben öyle sanmıştım. bu arada teşekkürler türkcell 12 ocak doğum günümdü az önce arayıp 50 kontör yükledikleri için anca zaman buluşlar mail atmıstım doğum günümde

geçmiş doğum günün kutlu olsun.

• tesekkürler reis bereber nice yıllara bu forumda
  • bu tonla kazandan yeni haberdar oldum. bi kac sorum var:

1) kazandıgım kontorler birer birermi yükleniyo
    2) bu reklamlar ne tip reklamlar (millete rezil olmayalim)
    3) istedigim zaman cıkabilirmiyim bu olaydan?

tesekkürler
  • 7484 teşekkürler
  • Rica ederim. Yanlış başlık ama. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

7484 teşekkürler
  • evet sonradan farkettim en üstte bu başlık bu olunca
  • merhaba arkdaşlar şey sorcam. bu yüklenen kontrlerle sms paketi falan alınabiliyrmu acaba?
  • İzmirdenbirisi Adlı Arkadaşa Teşekkür Ediyorum Bugun 3 Kere Aradı Yarında Bekliyorum Elleriniz Dert Görmesin Arkadaşlar Bedava Konuşma Hakkım Olsun Bende Sizi Arıyacam
    Diğer Üyelerden Hala Bi Çağrı Gelmedi Ama Sanırım Yoğunluktan Olsun Onlarında Canı Sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_kral -- 23 Ocak 2009; 2:41:24 >
  • quote:

quote:

quote:

ne söylemek istediğini tam olarak anlayamadım.
    diğer 100 hediye kontör, kontör kartı ile yükleme yapmadığın halde mi geldi.

coca cola kontörleriniz ne durumda. ne kadar kaldı. ben 6300 lerdeyim.

AYNEN senin 106 ya + 100 gelmedimi gelmediyse bana baska seyden gelmiş olabilir ama kontör yüklemesi yapmadım herhangibi sms de almadım 106 kontörün 56 kontörünü harcadım *123*4# 150 kontör kalmış görünüyor yükle kazanda buraya yükleniyordu

edıt: arkadaslar bir hata olmuş gelen +100 kontör sms çekilişindenmiş mesaj bugün öğlen geldi. ben öyle sanmıştım. bu arada teşekkürler türkcell 12 ocak doğum günümdü az önce arayıp 50 kontör yükledikleri için anca zaman buluşlar mail atmıstım doğum günümde

bugün 23 ocak 2009

sms çekiliş günü

kampüs sms paketi kullanıpta bu kampanyadan hediye 100 kontör kazanan var mı?

erhan24 özellikle sana soruyorum.

• 3 günlük yevmiye 15 kontor :)
  • sms paketi kullanmadım normal olarak günde 30 - 40 kadar sms atarım 3 ten sonra beleş birkere kazandım 2-3 güm önce hediye olarak yüklendi
  • bu ay çalarken dinlete üye oluyum. belki 150 kontor kazanabilirim dedim. abone yazıp 8060 a gönderdim. çalarken dinlete zaten üyesiniz dedi. ama bu ay 12 kontorum kesilmedi. sanırım bu ucretsiz çalarken dinlet aboneliği. peki ücretli çalarken dinlet aboneliği başlatmak için ne yapmamız gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

bu ay çalarken dinlete üye oluyum. belki 150 kontor kazanabilirim dedim. abone yazıp 8060 a gönderdim. çalarken dinlete zaten üyesiniz dedi. ama bu ay 12 kontorum kesilmedi. sanırım bu ucretsiz çalarken dinlet aboneliği. peki ücretli çalarken dinlet aboneliği başlatmak için ne yapmamız gerekir?

çalarkendinletin inetrnet sitesine girip, önce iptal et, sonra aktif hale getir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

bu ay çalarken dinlete üye oluyum. belki 150 kontor kazanabilirim dedim. abone yazıp 8060 a gönderdim. çalarken dinlete zaten üyesiniz dedi. ama bu ay 12 kontorum kesilmedi. sanırım bu ucretsiz çalarken dinlet aboneliği. peki ücretli çalarken dinlet aboneliği başlatmak için ne yapmamız gerekir?

çalarkendinletin inetrnet sitesine girip, önce iptal et, sonra aktif hale getir.

teşekkürler. benim de aklımdan bu geciyordu.
  • Her aramada 1 kontör mü kazanılıyor yoksa konuşulan süreye göre kazanılan kontör miktarı artıyor mu??
  • yüklemelerin yapılmasını bekliyoruz.

edit: evet yüklemeler yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 20 Şubat 2009; 11:42:41 >
  • quote:

yüklemelerin yapılmasını bekliyoruz.

10 dakika kadar önce yüklendi benim hatlara...
  • Feci zarardayım.

Tonsuz gezmekten 38 kontör kazandım ancak
  • aynen, anca 54 kontör kazandım, ton bulamıyordum neyse bu sabah girdim ve seçtim. haberiniz ola, şu an bayagı bir ton var sitede
    quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Feci zarardayım.

Tonsuz gezmekten 38 kontör kazandım ancak

• yüklenmedi daha
    sitede 80 kontor yüklenecek yazıyor
    bekleyelim bakalim
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.