Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: taken21

Arkadaslar aranma sayimla kazancim neden farkli oluyo? aranma sayima acmadigim cagrilardami dahil oluyo

Bir günde aynı numaradan en fazla 3 kere arandığında kontör/dakika kazanıyorsun.. Aynı numara bir günde 3ten fazla ararsa 3ten sonraki aranmalar için birşey kazanılmıyor... O yüzden aranma sayısı kazanılan kontör sayısından fazla oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Msel_miS

quote:

Arkadaslar aranma sayimla kazancim neden farkli oluyo? aranma sayima acmadigim cagrilardami dahil oluyo

Bir günde aynı numaradan en fazla 3 kere arandığında kontör/dakika kazanıyorsun.. Aynı numara bir günde 3ten fazla ararsa 3ten sonraki aranmalar için birşey kazanılmıyor... O yüzden aranma sayısı kazanılan kontör sayısından fazla oluyor..

Tamam ama yinede bi anormallik var. bu ay 140 defa aranmisim. kazancim 47 kontor. hem beni günde 3 kereden fazla arayan olmuyor. olduysa bile 1-2 defa olmustur

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Msel_miS

quote:

Tamam ama yinede bi anormallik var. bu ay 140 defa aranmisim. kazancim 47 kontor. hem beni günde 3 kereden fazla arayan olmuyor. olduysa bile 1-2 defa olmustur

Cevapsız aramalarda bu sayının içinde..

• quote:

Orjinalden alıntı: Bozo46

Cevapsız aramalarda bu sayının içinde..

Tesekkürler
  • 1 kontörlük AXE çıktı 1000 tane geç kalmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdc76

1 kontörlük AXE çıktı 1000 tane geç kalmayın...

Teşekkürler hemen kaptım ;)
  • Axe tonunu kaçırdım
  • bugün bazı hatlarıma tonlakazan dan mesaj geldi.

süpriz kontör. 1 günlük ücretsiz gnctrkcll ton dinletimi karşılığında, 10 kontorunuz hattınıza yüklenmiştir. tonlakazan.com u ziyaret etmeyi unutmayınız.

10 hediye kontör *123*4# kombinasyonunda görünüyor.
    son kullanma tarihi 12-06-2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 12 Mayıs 2009; 15:49:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bugün bazı hatlarıma tonlakazan dan mesaj geldi.

süpriz kontör. 1 günlük ücretsiz gnctrkcll ton dinletimi karşılığında, 10 kontorunuz hattınıza yüklenmiştir. tonlakazan.com u ziyaret etmeyi unutmayınız.

Abi hep sana özel mi bunlar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Şimdi aynı msj banada geldi ama bana 5kontör gelmiş

• quote:

quote:

quote:

Şimdi aynı msj banada geldi ama bana 5kontör gelmiş

• quote:

banada geldi şaşırdım kontor kontör kontördür
  • Evet babamın hattına'da aynı mesaj gelmiş yalnız 5 kontör olanından :-D aynen süre 1 ay uzamış.Acaba sadece gençturkcell'li olan hatlaramı geldi yoksa gençturkcell tonunu dinleten hatlaramı ? Babam gençturkcell'li ama gençturkcell tonu dinletmiyordu.
    Benim 3 hatta birşey yok :(
  • Tonu olmayan arkadaşlar için 0.5 kontörlük Turkcell'le sabit hatları aramak tonu eklenmiş.Bitmeden alın
  • 2 gündür ton çalarken dinlet tonunu dinlettiğimi sanıyordum bugun siteye girdim ve

ÇalarkenDinlet ayarlarında yaptığın değişikler nedeniyle şu an TonlaKazan'dan ödülkontör kazanamıyorsun.

Daha önce dinlettiğin Turkcell / 2 kere *a bas, Çalarken Dinlet tonunu tekrar atayıp, TonlaKazan'dan kazanmaya devam etmek için aşağıdaki butona tıkla.

hiçbir ayarda değişiklik yapmadıgım halde bu uyarı çıktı başka çıkan oldu mu
  • konu açılalı 1 yıl 1 hafta oldu.
    ne günlerdi be.
    ilk mesajları okudukça kendime gülüyorum.
    kontör kazancam diye 3 günde 60 kezmi ne kendi kendi aramıştım. sonrada günlük limitler çıkmıştı ortaya.
  • veziroğlu,
    ben de arada bir turkcell beni benden habersiz çalarken dinlet abonesi yapmasın diye iptal yazıp 8060 a göndermiştim
    işin tuhafı turkcell , hattımda ton olmadığı zaman, kendi mleodisini , turkcell meleodisini koymuştu
    en son iptal işlemimden sonra , senin belirttiğin durum benim de başıma geldi....
  • ben hiç bir ayarda değişiklik yapmadım sadece pazartesi günü bilal abiye gelen süpriz kontör adı altındaki mesaj banada geldi belkide oradan bir sorun olmuştur bilemiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: muhalif46

veziroğlu,
    ben de arada bir turkcell beni benden habersiz çalarken dinlet abonesi yapmasın diye iptal yazıp 8060 a göndermiştim
    işin tuhafı turkcell , hattımda ton olmadığı zaman, kendi mleodisini , turkcell meleodisini koymuştu
    en son iptal işlemimden sonra , senin belirttiğin durum benim de başıma geldi....
  • Bakiyen :
    86 kontör
    Dinlettiğin ton : Turkcell / gnctrkcll.
    Ton değişimi için kalan süre: 3 gün, 9 saat. [İptal et]

bende bunlar görünüyor.

mahmutun hattında da turkcell melodisi çalmaya başlamış.
  • ben anlamıyorum bu işten de birşey sorcam..arkadaşlar üye buraya her hafta şifre değiştiriyorlar doğrumu...birde daha yükset kontr kazandıran tonlar var onlarh hep dolu oluyo nası alınıyor onlar?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.