Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kontorluk ton var acele yanlız dogum tarıhı 86 okul lise yapın
  • teşekkürler arkadaşım...en azından limonata reklamından daha iyi..hiç olmazsa söz yok
  • Arçelik tonu 1 kontörlük 200 civarı kaldı görünmüyorsa sizde doğum tarihinizi 1986 yapın görünür acele edin...
  • 2 hattımın kontorleri 90 a ulaştı mevcut tonlarını ayın 20 sine kadar iptal edecem nasıl olsa
    90 dan fazla kazanamıyorum. bari 2 kişinin işine yarasın onlar
  • Arkadaşlar , örneğin babam beni aradı seçtiğim ton'da 1 kontörlük ve 5 dk konuştum. 5 kontör mü kazanacağım yoksa 1 kontör mü. Bir de kaç kontörümüz olunca yükleme yapıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar , örneğin babam beni aradı seçtiğim ton'da 1 kontörlük ve 5 dk konuştum. 5 kontör mü kazanacağım yoksa 1 kontör mü. Bir de kaç kontörümüz olunca yükleme yapıyorlar ?

süre bazlı değil bu..her cevaplamaya 1 kontor..gün içinde en fazla 5 kontor..aynı numaradan ise en fazla 3 çağrı kabul ediliyor..
    her ayın 20 sinde ne kadar varsa hesabında...
  • Hmm teşekkürler bana yaramaz o zaman bu olay beni günde en fazla 2 kişi arar 1i babamdır 1ide kız arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Hmm teşekkürler bana yaramaz o zaman bu olay beni günde en fazla 2 kişi arar 1i babamdır 1ide kız arkadaşım.

aran-kazan gibi bi kampanyası vardı TRCell in bide ona bak istersen..yanlış bilgi olabilir ama diyelim 600 dk arandın 600 dk kazanbiliyosun gibi bişi idi
  • Tonla kazan'ın eski cazibesi kalmadı artık. Genellikle boş ton bulumuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

aran-kazan gibi bi kampanyası vardı TRCell in bide ona bak istersen..yanlış bilgi olabilir ama diyelim 600 dk arandın 600 dk kazanbiliyosun gibi bişi idi

Kardeş farklı operatörden aranmak gerekiyordur onun içinde Beni kız arkadaşım arar 1 saat 2 saat konuştuğumuz olur. Turkcell aramalarıda kabul ediyorsa hemen katılayım tabi katılım varsa
  • Su an 2000 tane sütaş ayran tonu var (1knt), 1300 tanede gnctrkcll. Kimse tonsuz kalmasın.
  • 1 kontörlük sütaş ayranı tonu var kaçırmayın...
  • hızlı tükeniyor sütaş 1683 kaldı
  • Gntrkcll tonunda şuan 12 lişilik yer var..
  • siteye girdim baktım
    kalmamış

bi mesaj geldi

artık turkcell dinletiyorsun ...
  • Yüklenin hemen sütaşta 45 gntrckk 600 kişi var
  • Teşekkürler.
  • sütaş bitti.ben yanlışlıla gnctrkcll seçtim sonrada döndüremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

sütaş bitti.ben yanlışlıla gnctrkcll seçtim sonrada döndüremedim

Bugün ara ara baya iptal olan oluyo. Eğer sütaşda yer açılırsa gnctrkcll yi iptal edip hemen sütaş al

ama sık sık yenile sayfayı. Mutlaka yer çıkar bugün sütaşta
  • quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

sütaş bitti.ben yanlışlıla gnctrkcll seçtim sonrada döndüremedim

Bugün ara ara baya iptal olan oluyo. Eğer sütaşda yer açılırsa gnctrkcll yi iptal edip hemen sütaş al

ama sık sık yenile sayfayı. Mutlaka yer çıkar bugün sütaşta

çok bekledim ama boşalan olması bende sıkılıp bırakmıştım öğlen neyse 1 hafta idare ederiz 0,5 kontor/dk ile

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.