2 hattımın kontorleri 90 a ulaştı mevcut tonlarını ayın 20 sine kadar iptal edecem nasıl olsa 90 dan fazla kazanamıyorum. bari 2 kişinin işine yarasın onlar
Arkadaşlar , örneğin babam beni aradı seçtiğim ton'da 1 kontörlük ve 5 dk konuştum. 5 kontör mü kazanacağım yoksa 1 kontör mü. Bir de kaç kontörümüz olunca yükleme yapıyorlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
Arkadaşlar , örneğin babam beni aradı seçtiğim ton'da 1 kontörlük ve 5 dk konuştum. 5 kontör mü kazanacağım yoksa 1 kontör mü. Bir de kaç kontörümüz olunca yükleme yapıyorlar ?
süre bazlı değil bu..her cevaplamaya 1 kontor..gün içinde en fazla 5 kontor..aynı numaradan ise en fazla 3 çağrı kabul ediliyor.. her ayın 20 sinde ne kadar varsa hesabında...
Hmm teşekkürler bana yaramaz o zaman bu olay beni günde en fazla 2 kişi arar 1i babamdır 1ide kız arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
Hmm teşekkürler bana yaramaz o zaman bu olay beni günde en fazla 2 kişi arar 1i babamdır 1ide kız arkadaşım.
aran-kazan gibi bi kampanyası vardı TRCell in bide ona bak istersen..yanlış bilgi olabilir ama diyelim 600 dk arandın 600 dk kazanbiliyosun gibi bişi idi
Tonla kazan'ın eski cazibesi kalmadı artık. Genellikle boş ton bulumuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
aran-kazan gibi bi kampanyası vardı TRCell in bide ona bak istersen..yanlış bilgi olabilir ama diyelim 600 dk arandın 600 dk kazanbiliyosun gibi bişi idi
Kardeş farklı operatörden aranmak gerekiyordur onun içinde Beni kız arkadaşım arar 1 saat 2 saat konuştuğumuz olur. Turkcell aramalarıda kabul ediyorsa hemen katılayım tabi katılım varsa
Su an 2000 tane sütaş ayran tonu var (1knt), 1300 tanede gnctrkcll. Kimse tonsuz kalmasın.