Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
73.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok bekledim ama boşalan olması bende sıkılıp bırakmıştım öğlen neyse 1 hafta idare ederiz 0,5 kontor/dk ile

biz aldıkda ne oldu 2 gün sonra ton bitti 0,5 kontorden de olduk 7 gün diye ton aldık 2 günde bitti bu ne biçim iş anlamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: er77055

quote:

çok bekledim ama boşalan olması bende sıkılıp bırakmıştım öğlen neyse 1 hafta idare ederiz 0,5 kontor/dk ile

biz aldıkda ne oldu 2 gün sonra ton bitti 0,5 kontorden de olduk 7 gün diye ton aldık 2 günde bitti bu ne biçim iş anlamadık

evet cuma günü hemen kaptım bir tane sütaş.2 gün sonra öğlene doğru ton bitti.sonra ertesi gün zar zor bi tane gnctrkcll buldumda kaptım.1kontorlüklerin riski var

• Tonla kazan onceden ne iyiydi kontorler direkt hattımıza yükleniyordu gercı 12 kontorumuzu alıyordu ama en azından ton varmı yokmu bıtcekmı derdı yoktu boyle hem hatta yuklenmıyor hemde ton bulmak buyuk sorun oluyor sanıyede bıtıyor hele yarımlıklar 2 kısı arıcak 1 kontor yapacak. Zaten ayın 20de hemen bıtıyo :( nerde o eskı gunler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_daisy81

Tonla kazan onceden ne iyiydi kontorler direkt hattımıza yükleniyordu gercı 12 kontorumuzu alıyordu ama en azından ton varmı yokmu bıtcekmı derdı yoktu boyle hem hatta yuklenmıyor hemde ton bulmak buyuk sorun oluyor sanıyede bıtıyor hele yarımlıklar 2 kısı arıcak 1 kontor yapacak. Zaten ayın 20de hemen bıtıyo :( nerde o eskı gunler...

turkcell bize aksiyon yaşatmak istiyor hocam ondan böyle yaptı bu tonlakazanı sanırım
  • su an bos ton var ( gencturkcell ), 45 adet.

ve bitti 2 dk içinde hepsi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 13 Kasım 2009; 9:01:21 >
  • saldırın...1681 adet gnçtrkcll tonu var..
  • hani bayramda reklam veren fırma yokmu ya 1 kontorluk reklam beklıyoduk gene 0,5 kontore talim ne yapalım
  • Turkcell'in önce kayıt olan kazanır tarzı kapıştırma kampanyaları çok aşağılayıcı bence.
  • doğru diyorsun bu tonlar ne zaman yenileniyor ne zaman boş oluyor hiç ton yok gnctrl bile zor buluyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: realdragon90

doğru diyorsun bu tonlar ne zaman yenileniyor ne zaman boş oluyor hiç ton yok gnctrl bile zor buluyom

cuma gunu oluyor sabah 8 ile 11 arası
  • demin bir kaç tane açıldı , hemen bitti tabi
  • tonlakazan yakında bitecek gibi bir his var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

tonlakazan yakında bitecek gibi bir his var...

bitirmezler, turkcell tonlakazan sayesinde ödül aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

tonlakazan yakında bitecek gibi bir his var...

Bitirirlerse bir sürü kampanyadaki bedavalar ne ad ile verilecek
  • 1 kont tonları bekliyorum yana yana
  • 761 boş yer var gnctrell kapısın
  • arkadaşlar yeni tonlar yüklendi saldırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

arkadaşlar yeni tonlar yüklendi saldırın

yeni tonlar derken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

arkadaşlar yeni tonlar yüklendi saldırın

yeni tonlar derken..

yeni ton demek istediğim tonlar açıldı turkcell müziği 0.5 kontörlüklerden.....
  • Dun sutas ın yenı tonu gelmış ama 0.5 kontore cevrılmıs dert yandıkca turkcell elımızden alıyor napsak acep 1 lıkler artık yarıma doncek galıba su kampanyalar yuzunden kampusten cıktım artık tonladan gelen kontor 2gunde bıtıyor neyse bunada sukur bıraz da telefonumun (dıt) dıye calmasını ıstemedım ıcın ton secıyorum alıstım muzıklı calmasına yarım da olsa kontor verıyorlar yakında ceyrek kontor olursa sasırmam
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.