quote:Orijinalden alıntı: İSKORPİT-X YOKMU TONNNN bir gündür ara ara bakıyorum ama hiç ton yok...işin sonuna yaklaştık galiba...
quote:Orijinalden alıntı: uzil quote:Orijinalden alıntı: İSKORPİT-X 1 TON ALDIĞIMIZDA 1 AY SÜRESİMİ OLUYO BUNUN 1 hafta 1 haftada kazanma oranı en fazla kaç sn yada kontör olasılık
quote:Orijinalden alıntı: İSKORPİT-X quote:Orijinalden alıntı: uzil quote:Orijinalden alıntı: İSKORPİT-X 1 TON ALDIĞIMIZDA 1 AY SÜRESİMİ OLUYO BUNUN 1 hafta 1 haftada kazanma oranı en fazla kaç sn yada kontör olasılık max. 35 kontor..bi numaradan en fazla günde 3 çağrı toplamda günde 5 kontor.
15-20 gündür sürekli bakıyorum en son sütaşı kullandım ondan sonra hiç ton gelmedi daha önceki hali ne güzeldi.
Toyota - Çıkarım Senle Her Yola. Toyota. Kalan kişi sayısı : 3.000 0,5 knt veya 7,5 saniye Kaçırmayın
quote:Orijinalden alıntı: hayalisst Toyota - Çıkarım Senle Her Yola. Toyota. Kalan kişi sayısı : 3.000 0,5 knt veya 7,5 saniye Kaçırmayın sağolasın
quote:Orijinalden alıntı: hayalisst Toyota - Çıkarım Senle Her Yola. Toyota. Kalan kişi sayısı : 3.000 0,5 knt veya 7,5 saniye Kaçırmayın nereden dakkasında haberin oluyor senin:)
quote:Orijinalden alıntı: Rapator Teşekkürler @hayalisst...Önümüzdeki ay kalan kontörlerin silinmiyeceğini garantiledik bari... benim hediye 23 kontor bitti bile:D
quote:Orijinalden alıntı: Rapator Teşekkürler @hayalisst...Önümüzdeki ay kalan kontörlerin silinmiyeceğini garantiledik bari... hakkaten öyle bişeyin olması çok güzel..200 ün üzerinde kontor var birikmiş benim..iyiki silinmiyor
quote:Orijinalden alıntı: uzil quote:Orijinalden alıntı: Rapator Teşekkürler @hayalisst...Önümüzdeki ay kalan kontörlerin silinmiyeceğini garantiledik bari... hakkaten öyle bişeyin olması çok güzel..200 ün üzerinde kontor var birikmiş benim..iyiki silinmiyor ama silinecektir diyo kullanılmayan kontorler? sizinki nasıl silinmiyo anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: teknologi quote:Orijinalden alıntı: uzil quote:Orijinalden alıntı: Rapator Teşekkürler @hayalisst...Önümüzdeki ay kalan kontörlerin silinmiyeceğini garantiledik bari... hakkaten öyle bişeyin olması çok güzel..200 ün üzerinde kontor var birikmiş benim..iyiki silinmiyor ama silinecektir diyo kullanılmayan kontorler? sizinki nasıl silinmiyo anlamadım valla az önce baktım öyle bi ibare bulamadım..son 4-5 aydır böyle.bende silinmiyor