Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sütaş 35. yıl - 35 Yıldır Sütaşkıyla Kalan kişi sayısı : 4.800
    0,5 knt veya 7,5 saniye
  • Şu an boş ton var

Sütaş 35. yıl - 35 Yıldır Sütaşkıyla

Kalan kişi sayısı : 2.302
    0,5 knt veya 7,5 saniye
  • Tonla Kazan'da bakiyem 28 Kontör olarak gözüküyor. Fakat aranma sayım buna göre bir hayli fazla. Neden hala bu bakiye görünüyor?
    Zaten 5 kontörü üyelikten geldi. 23 Kontör için 46 aranma gerekiyor fakat benim aranma geçmişim şu şekilde.

• şimdi baktım ton yok..
    47 knt kazanmışım..
    Allah bereket versin
  • @wurtz...tonlakazandan bir günde en fazla 5, bir ayda ise en fazla 90 kontör kazanabilirsin...ayrıca gün içinde aynı numaradan gelen çağrılardan sadece 3 tanesi kontör kazandırır...günlük kazanma limitine ulaştıktan sonraki aramalarında dahil edilmiş o tabloya...ama haliyle onlardan kontör kazanamamışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 14 Şubat 2010; 13:37:48 >
  • anladım
    herşeye bi limit koyuyorlar zaten. neyse artık napalım.
  • ::arkadaşlar DİKKAT::
    bende tonla kazan üyesiyim.
    geçenlerde bir baktım 15 kontör azalmış. hemen turkcell'i aradım. karşıdaki ses " şu an en son kontör harcaması ekranıma düşmedi " vs dedi.
    bende bir gün sonra yine aradım.
    giden kontörün ÇALARKEN DİNLET'TEN aylık olarak giden kontör olduğunu açıkladı!!!!!!!!!!!!
    oysa ben son bir senedir bu hizmeti kullanmıyordum !! NEYMİŞ SİZCE?
    "ÇALARKEN DİNLET, SİZ TON DİNLETMESENİZ BİLE HER AY 15 KONTÖR ALIYORMUŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    BENDE hemen iptal ettirdim. ama tonlakazan'a devam ediyorum.
    sizde bence kontrol ettirin "çalarken dinlet abonesi" olup olmadığınızı..
    demekki aylardır 15 kontör benden kesiliyormuş offf ..
    neyse zaradan döndüm . sizde turkcell'i arayıp "hangi servislere aboneyim" soru cümlesini kullanın.

• Şu an boş ton var

Sütaş 35. yıl - 35 Yıldır Sütaşkıyla

Kalan kişi sayısı : 1.950
    0,5 knt veya 7,5 saniye
  • dün tüm akrabaları üye yaptık.ama ton yok .sürekli kontrolmu etmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

dün tüm akrabaları üye yaptık.ama ton yok .sürekli kontrolmu etmeliyiz.

evet, ton her zaman bulunmuyor...ara ara girip kontrol edin...
  • tonladan gunluk 5 sms verıyo uzun zamandır kullanıyorum ama bugun kullanmadım halde 0 sms hakkın dıyo bı sorun mu var bıkac arkadısın telf dan da oyle gorunuyo sızlerde de oylemı acıl durumlarda gunluk kullanıyordum 2kntr gıtmesı kotu oluyo herzaman msj kullanmıyorum artık paketde almıyorum 39 kntr oldu olalı sizlerde de sms hakkınız dolu dıye hata veren var mı?
  • Wap tan tonla kazan bugun kontorumu yedı
    sıtede de ucretsız logosu vardı goremedım bugun sızdede cepten gırdınızde kontoru gıden varmı sıstemden mı kaynaklandı acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_daisy81 -- 26 Şubat 2010; 10:41:33 >
  • caymada aranmayınca tonla kontöre girdik 23 dk için.
    aklıma bir şey takıldı.şimdi 1 hafta için aldığımız tonu süre dolmadan mesela 5.nci gün başka ton seçersek kazandığımız 5 gün gidermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_daisy81

Wap tan tonla kazan bugun kontorumu yedı
    sıtede de ucretsız logosu vardı goremedım bugun sızdede cepten gırdınızde kontoru gıden varmı sıstemden mı kaynaklandı acep

Benim de başıma geldi maalesef :(
    Umarım sistemsel bir hatadır ve otomatik olarak iade ederler. İade etmezlerse arayıp iade ettirebliriz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

caymada aranmayınca tonla kontöre girdik 23 dk için.
    aklıma bir şey takıldı.şimdi 1 hafta için aldığımız tonu süre dolmadan mesela 5.nci gün başka ton seçersek kazandığımız 5 gün gidermi?

hayır onlar kazanılmış oalrak durur...istediğin zaman ton iptal edip varsa başka bir ton seçebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Umarım sistemsel bir hatadır ve otomatik olarak iade ederler. İade etmezlerse arayıp iade ettirebliriz diye düşünüyorum.

Bugun herkesın basına gelmıs 2 arkadasında kontoru gıtmıs kesın bır cevap ogrenene kadar waptan gırmemek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Bugun herkesın basına gelmıs 2 arkadasında kontoru gıtmıs kesın bır cevap ogrenene kadar waptan gırmemek lazım

Sorun devam ediyor mu? WAP'tan tonlakazan'a girmeye korkar olduk artık

• Ton yakalayamıyorum bir türlü ya.
  • Waptan -30 knt. Varkende girdim knt gitmedi knt yukledim bugun tekrar girdim knt gitmedi.
  • Sanırım duzelmıs daha kımsede gıtmıyor ama ton yok yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.