|
Bildirim
Baz istasyonları için birleşen bu şirketler kötü kalitede olan interneti iyileştirme için bir araya gelmiyorlar. ( geçenlerde FİBER için bir araya gelseler de sonuç belli değil).
Bence konunun siyasi durumu var ki yerel seçimler de yaklaşıyor. |
Belediye başkanı demiş ki istediğimizi yere koymuyorlar hukuki süreç devam ediyor... Hukuki süreç devam ederken kablo kesip tahrip etmek nedir?! Her şeyin bir usulü var bu resmen mülke, mala saldırıdır. Kararı aldirirsin mala zarar vermeden sokturursun
|
AKP belediyesi olsaydı yorumların nasıl olacağını az çok tahmin edebiliyorum :)
|
Baz istasyonunu elindeki sigarayla protesto eden insanlarımız var ne diyim ???
|
baz istasyonu istemiyoruz diyenler telefon kullanmasın
|
Klasik CHP mantığıyla belediye olaya el atmış!
|
bakırköy belediyseinde bir de birtne daha vardı onda da benzer durum var. Eski bir gsm şirketi çalışanı belediyeye gidip operatörlerle anlaşma yapmak için aracı olmuş haberleri vardı ve operatörleri de yüksek fiyatlı kira vermeleri için mevcut yapılarını bozuyorlarmış.
http://www.bakirkoy.bel.tr/guncel/duyuru/27-baz-istasyonlari-hakkinda-onemli-duyuru.html https://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/1155809-baz-istasyonu-krizinin-altindan-gsm-sektoru-eski-calisani-cikti yakında diğer belediyeler de benzer şeyler yapar, bunun chp vs ile alakası yok, hatta devlet için yeni gelir kapısı da olur bu. vatandaş yiyeceğine neden ben yemiyorum derler |
Seçim günü geldi mi gidip izmir marşı okuya okuya oy atmaya gidiyor sandıklara bu avcılar sakinleri chp belediyelerine kendi elleriyle buna neden oluyorlar Ağlamasınlar sakın siz hak ettiniz bunları pkk destekcisi belediyelere oy atarken memleketiniz gelsin aklınıza
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |