Bildirim
TURKCELL TV+'dan TİVİBU'ya GEÇİŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tivibu GO mu Ev mi?
Mobil indirim olayı sadece Tivibu Uydu için geçerli TV+'dan geçmenizi tavsiye etmem. IPTV alacaksanız geçin ama onda da mobil indirimi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Tivibu uydu için geçerli.Forumda okuyorum tivibu uydu için çok iyi diyenlerde var, memnun olmayanlarda var.Görüntü kalitesi fark eder mi acaba? Turkcell TV+ de kalırsam şu anki tarifeme (3'lü fırsat 69,9 TL. ve ilk 3ay ücretsiz ve sınırsızdı) devam edersem 79,9TL. oalacak ve 3 ay indirimide olmuyor.Çok kararsızım.quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Tivibu GO mu Ev mi?
Mobil indirim olayı sadece Tivibu Uydu için geçerli TV+'dan geçmenizi tavsiye etmem. IPTV alacaksanız geçin ama onda da mobil indirimi yok. -
Tivibu Uydu kullanıyorum ben memnunum. Sizin televizyondan ne beklediğiniz önemli bu konuda. TV+'ın geri al durdur gibi özellikleri Uydu da yok. Verirlerse vestel kutularda seç izle ve tekrar izle var, çok kullanışlı değil ama iş görüyor. Ben yinede TV+'dan Tivibu Uyduya geçmezdim. Görüntü kalitesi çok farketmez.quote:
Orijinalden alıntı: DIGIL
Evet Tivibu uydu için geçerli.Forumda okuyorum tivibu uydu için çok iyi diyenlerde var, memnun olmayanlarda var.Görüntü kalitesi fark eder mi acaba? Turkcell TV+ de kalırsam şu anki tarifeme (3'lü fırsat 69,9 TL. ve ilk 3ay ücretsiz ve sınırsızdı) devam edersem 79,9TL. oalacak ve 3 ay indirimide olmuyor.Çok kararsızım.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vallahi hocam 4 yıl oldu TV+'da bir kere bile geri al durduru, kaydeti kullanmadım.Benim için önemli olan görüntü kalitesi.quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Tivibu Uydu kullanıyorum ben memnunum. Sizin televizyondan ne beklediğiniz önemli bu konuda. TV+'ın geri al durdur gibi özellikleri Uydu da yok. Verirlerse vestel kutularda seç izle ve tekrar izle var, çok kullanışlı değil ama iş görüyor. Ben yinede TV+'dan Tivibu Uyduya geçmezdim. Görüntü kalitesi çok farketmez.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar konunun başında da bahsettim 10 gün sonra TURKCELL hattımı TT'a taşıyacağım Tivibu Uydu Süperpaket 1 TL.hediye ediyor.Ben şu anda TV+ kullanıcısyım.Tivibu Süperpaket Kanal Listesine baktım pekçok kanal mesela KanalD, Star, Show, CNN, Fox,TRT1, TRT Belgesel HD olarak görünmüyor.Kullananlar yardımcı olabilir mi?Bunlar listede yazmasa da HD olarak izleniyormu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X