Şimdi Ara

turkcell tv iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen 1 günlük standart paket almıştım bakayım nasıl diye şimdi iptal edemiyorum. müşteri hizmetlerinden mi iptal ediliyor. ipta etme yeri nerede bulamadım. arada bakiyorrum açılıyor hemen para da düşmüyor anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu bilen

• geçenlerde mh aradım iptal nasıl olacağını sormuştum verdiği cevap bizi arayacaksınız biz buradan iptal ederiz dediler..
    ben nasıl seyrediyorum? yedek türkcell konturlu hattından türkcell tv 2 ay bedava alıyorum 2 ay sonunda hattı diğer operatöre taşıyorum böylece kendiliğinden iptal oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2012; 22:59:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulamadan yada turkcelltv.com.tr adresinden web arayüzünden oturum açıp paket işlemleri menusu altında iptal tuşuna basmak yeterli. Müşteri hizmetleri de bunu anlatamıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Mobil uygulamadan yada turkcelltv.com.tr adresinden web arayüzünden oturum açıp paket işlemleri menusu altında iptal tuşuna basmak yeterli. Müşteri hizmetleri de bunu anlatamıyor sanırım.

telefondaki programda iptal etme yeri yok. heryere baktım ama böyle bir imkan yok maalesef. mh'yi ararım yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Mobil uygulamadan yada turkcelltv.com.tr adresinden web arayüzünden oturum açıp paket işlemleri menusu altında iptal tuşuna basmak yeterli. Müşteri hizmetleri de bunu anlatamıyor sanırım.

telefondaki programda iptal etme yeri yok. heryere baktım ama böyle bir imkan yok maalesef. mh'yi ararım yarın

Telefondaki uygulama da Hesabım menusu altında Paketlerim menusunde paketin yanında IPTAL yazmıyor mu yani yada aynı şekilde web sürümünden de oturum açınca,

Dostum siz ne içiyorsunuz Allah aşkına bana da verin güzel kafa yapıyor belli

• quote:

quote:

quote:

Telefondaki uygulama da Hesabım menusu altında Paketlerim menusunde paketin yanında IPTAL yazmıyor mu yani yada aynı şekilde web sürümünden de oturum açınca,

aradım bi paket bulunmuyor dedi burcu ismindeki şahıs

arada açıp izliyorum para flen gitmiyor. birde ay sonunda her güne 1 tl alırlarsa sen o zaman izle çümbüşü

programdan çıkış yaptım silerim belki. inşallah öyle extradan bi bakiye çıkmaz oyarım valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşın dediği gibi online işlem merkezinde paket ve kampanyalar menüsü altında gözükmesi lazım. bende kullanıp oradan iptal etmiştim. gözükmüyorsa ve müşteri hizmetleri de gözükmüyor dediyse bi kullan bakalım ay sonunda ortaya çıkar durum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aradım bi paket bulunmuyor dedi burcu ismindeki şahıs

arada açıp izliyorum para flen gitmiyor. birde ay sonunda her güne 1 tl alırlarsa sen o zaman izle çümbüşü

programdan çıkış yaptım silerim belki. inşallah öyle extradan bi bakiye çıkmaz oyarım valla

Kampanyalı cihaz veya hediye paket verildiyse iptali kendisi otomatik olarak yapabiliyor.

• bende iptal edemiyorum fiber aboneliğimden kalan paketi hala üzerimde kayıtlı tv aboneliğim var gözüküyor..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Tv plus ı takip edebilmek için süperonline aboneleği aktif görünüyrmuş sözle

bende de e devlette süperonline görünüyor ama iptal edemiyorum hattı taşıyınca iptal olur inşallah
  • Bende iptal etmek için uğraşıyorum. Dilekçe gönder faks olarak dediler. Trcell bayisine gidip iptal edemiyor muyuz?

• margornn M kullanıcısına yanıt

Normaldir hocam Turkcell in en iyi yaptığı şey .... Her bir olası müşteriyi yolunacak KAZ gibi görmek dışında başka bir prensipleri olduğunu düşünmüyorum.

• margornn M kullanıcısına yanıt

bayiye gidip imza ile iptal olunuyor diye biliyorum... Ev paketi çin tabii dediğim cepte kolay iptal var sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.