Şimdi Ara

Turkcell TV ve Turkcell TV Plus (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
10
Favori
80.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandığım hard disk NTFS.
  • Eklentiyi kurduğum hâlde Google Chrome üzerinden Turkcell TV'ye giriş yapamıyorum. Sürekli "Eklentiyi kurun" uyarısı ile karşılaşıyorum, deli etti beni!
  • Fil tv eklenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce baktım fil tv eklenmiş ama bu sanki genel bir kanal. daha tam bakmadım. ama güzel şeyler de olabilir. ve yeni kanal dan kasıt bir tane olmasımı sadece? merak ettim.

ayrıca eklenti kurun denilmiş. ben kurdum. google chrome da, eklentiyi yüklememe rağmen eklenti kurun yazısı çıkıyor genede. mozilla firefoxda bu sorun yok. zaten o yüzden giriş yapıp fil tv kanalını azda olsa görebildim.

umarım bu kanalla kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 10 Mayıs 2015; 9:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

Eklentiyi kurduğum hâlde Google Chrome üzerinden Turkcell TV'ye giriş yapamıyorum. Sürekli "Eklentiyi kurun" uyarısı ile karşılaşıyorum, deli etti beni!

aynı sorun bendede var. Eklentıyı kurmama ragmen sureklı eklentı kurun uyarısı cıkıyor. Chrome eklentılere baktıgım zaman hıc bırsey yuklenmemıs gozukuyor.

• ksfno1 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı restart ettiniz mi? yada tarayıcıyı?
  • eklentiyi yüklememe rağmen google chrome tarayıcıdan eklentiyi kurun yazısı çıkıyor. ama mozilla firefoxdan giriş yapabiliyorum.

ayrıca pc den turkcell tv yi kullanınca donmalar oluyor, sayfa çöküyor, sayfayı yenilemek zorunda kalıyorsun, bağlantı kopuyor tahminimce turkcell tv kullanıncada oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

eklentiyi yüklememe rağmen google chrome tarayıcıdan eklentiyi kurun yazısı çıkıyor. ama mozilla firefoxdan giriş yapabiliyorum.

Aynı sorun bende de var, Chrome güncelleme olmuştu, sanırım onla alakası var, yeni eklenti bu güncelleme ile uyumlu değil büyük ihtimal, Firefoxda bende sorunsuz çalışıyor, bahsettiğiniz diğer problemleri yaşamadım.
  • draconist kullanıcısına yanıt
    pcdenmi kulllanıyorsunuz turkcell tvyi çünkü pcden kullanınca sayfa donuyor hata veriyor v.s.

ama mobilde sıkıntı yok yani tabletten kullanınca. o da google playdeki turkcell tv uygulamasından dolayı iyi sanırım. o yüzden bir sorun olmuyor tahminimce. pc versiyonunda donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 13 Mayıs 2015; 20:54:43 >
  • Ben pcden kullanıyorum, firefoxla, hatta şu anda da surviver izliyorum en ufak takılma yok, daha önce chromeda izliyordum ama eklenti problemi çıkıp duruyor şimdi, o yüzden ff'ye geçtim.

FF'de farklı eklentiler varsa onları pasif duruma getirip öyle deneyin, belki çakışan eklentiler vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 13 Mayıs 2015; 21:30:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconist

Ben pcden kullanıyorum, firefoxla, hatta şu anda da surviver izliyorum en ufak takılma yok, daha önce chromeda izliyordum ama eklenti problemi çıkıp duruyor şimdi, o yüzden ff'ye geçtim.

FF'de farklı eklentiler varsa onları pasif duruma getirip öyle deneyin, belki çakışan eklentiler vardır.

gerçi ad block plus ve flash block kullanıyorum en çok. sanmıyorum pek çünkü chromede eklenti yok. chrome da mozilladaki kadar olmazsa da dediğim donmalar v.s. oluyor. chromeda denedim çünkü.

ama şunuda söyleyeyim eski turkcell tv daha iyiydi hiç olmazsa sorun bu kadar olmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 13 Mayıs 2015; 22:18:04 >
  • Arkadaşlar cep paketi kullanıyorsanız sakın seyretmenin. Bana az evvel gelen fatura mesajıyla dumura uğradım. Yine 1GB kotaya geçmiş. Ne haber ettiler, ne söylediler kendi kendilerine karar alıp duruyorlar. Az.evvel müşteri hizmetleri ile bir bayanla görüştüm. Ukala kadın diyor ki Gökhan bey bana bunları söylediniz zaten.... Sinirlendim. Söylediyse söyledim,kapa telefonu der gibi bu ne yaa? Yok öyle demek istemedim yok bilmem ne... Sakın arkadaşlar dikkatli kullanın. Benim.gibi.fatura mağduru olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

quote:

Ben pcden kullanıyorum, firefoxla, hatta şu anda da surviver izliyorum en ufak takılma yok, daha önce chromeda izliyordum ama eklenti problemi çıkıp duruyor şimdi, o yüzden ff'ye geçtim.

gerçi ad block plus ve flash block kullanıyorum en çok. sanmıyorum pek çünkü chromede eklenti yok. chrome da mozilladaki kadar olmazsa da dediğim donmalar v.s. oluyor. chromeda denedim çünkü.

ama şunuda söyleyeyim eski turkcell tv daha iyiydi hiç olmazsa sorun bu kadar olmuyordu.

Alıntıları Göster
    quote:

Firefox'a da nazar değdi sanırım, yarım saatte bir bağlantı hatası diye uyarı çıkıp duruyor, bir de Opera tarayıcıyı denedim, 45dk yı geçti bir sorun yok şu ana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogo79

Arkadaşlar cep paketi kullanıyorsanız sakın seyretmenin. Bana az evvel gelen fatura mesajıyla dumura uğradım. Yine 1GB kotaya geçmiş. Ne haber ettiler, ne söylediler kendi kendilerine karar alıp duruyorlar. Az.evvel müşteri hizmetleri ile bir bayanla görüştüm. Ukala kadın diyor ki Gökhan bey bana bunları söylediniz zaten.... Sinirlendim. Söylediyse söyledim,kapa telefonu der gibi bu ne yaa? Yok öyle demek istemedim yok bilmem ne... Sakın arkadaşlar dikkatli kullanın. Benim.gibi.fatura mağduru olmayın.

Bende cep paketi kullananlardanım.12 si itibari ile iptal ettirdim.Müşteri hizmetlerinede aşağıdaki şikayeti yazdım cevap bekliyorum.
    "turkcelltv uygulamasında geçtiğiniz yeni sistem sizce uygulanabilir mi?Turkcell gibi teknolojiyi çok iyi bilen bir şirket 2 saat tv seyretmek için insanların 10 tl ardından seyretmek istersen her iki saate 4 tl vereceğini mi öngörüyor. Ben turkcell tv kullanan biri olarak ancak 1 gün bekleyebildim onuda uygulamanızın nasıl olacağını merak ettiğimden. Sitenizdeki şartları yanlış yorumladığımı düşünerek bekledim. Bu şekilde olduğu müddetçe bir daha turkcell tv kullanmayaçağım . Size bu konuda başarılar diliyorum!!!! İnşallah faturama 1 aylık turkcelltv ücreti uygulanmaz 1 gün için."

uygulama normalde çok güzeldi inşallah eski haline getirirler.

• gogo79 G kullanıcısına yanıt
    merhaba, bende cep paketi kullanıyorum. bu cep paketini fiber üçlük kampanyasıylamı aldınız? fatura size ne için geldi? biraz açıklayabilirmisiniz?

cevabınız için teşekkür ederim. umarım sorununuz halledilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 14 Mayıs 2015; 11:57:37 >
  • quote:

quote:

Firefox'a da nazar değdi sanırım, yarım saatte bir bağlantı hatası diye uyarı çıkıp duruyor, bir de Opera tarayıcıyı denedim, 45dk yı geçti bir sorun yok şu ana kadar.

umarım operada sorun yoktur. gerçi eski sürümü daha iyiydi ve faturada sorun olmamalı turkcell tv kullanıcıları açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 14 Mayıs 2015; 14:47:34 >

• 3-4 senedir kullanmıyordum bugün tekrar üye oldum. 2.90'a +Net paket aldım ama "Kirala İzle" diye bir seçenek hiç bir sayfada v.s. hiç bir yerde görünmüyor. "Abone Ol" diye bir seçenek var. Nerede bu kirala İzle seçeneği bilen var mı?
  • ertugrul29 E kullanıcısına yanıt
    Valla bu turkcell den yediğim aynı konuda ki ikinci kazık. 5 gün oldu bir kere aradım konuyla ilgileniyoruz dediler.hepsi bu. 40 tl lik fatura 76 tl geldi. Burada çok büyük bir üçkağıt var. Hem programa ayda keyif paketi diye 9.00 lira ödeyeceğim. Verecekler 1gb sonrası internetimden gidecek. protokol.

• Çok yakın bir tarihte Turkcell TV'yi Chrome üzerinden izleyebildiğini yazmışsın. Ben Chrome üzerinden neredeyse hiç izleyemedim

Fiber 3'lü kampanyası ile 24 ay boyunca ücretsiz Turkcell TV verdiler. 5-6 ay sonra Turkcell TV bitti, Turkcell TV Plus başladı. Ne olduysa o zaman oldu Turkcell TV Plus geldiğinden beri sürekli sorun Bi' çalışıyor bi' çalışmıyor! Android KitKat 4.4.4 varken cep telefonundan sorunsuz izliyordum ancak Android Lollipop 5.x çıktıktan sonra uygulamayı güncelleseler de hiçbir işe yaramadı. Defalarca şikayet ettim. Müşteri hizmetleri yetkilileri ile yaptığım konuşmalar toplamda 3-3,5 saati bulmuştur. Sonuç? KOCAMAN BİR SIFIR!!! Kasım ayını iple çekiyorum. 24 aylık sözleşmem biter bitmez ayrılıyorum üyelikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 23 Mayıs 2015; 23:11:36 >

• ksfno1 kullanıcısına yanıt
    son güncellemeden sonrakini kastediyorsanız chromede eklenti kurun yazısı çıkıyordu. şu an durum ne bilmiyorum ama eklentiyi yükledikten sonra mozilla tarayıcıdan açabildim turkcel tv'yi o zaman. yani chromede eklenti kurmama rağmen ''eklenti kurun'' yazısı çıkıyordu. bende mozilladan açabildim sonra. umarım anlatabilmişimdir.

ayrıca mobilde dediğiniz sebeplerden sorunlar olabilir aynen. ben pcden kullanınca sayfa çökmesi v.s. sorunlar oluyor. şu an durum ne bilmiyorum. bakmadım son zamanlarda.

turkcell tv'nin eskisi daha iyiydi en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 23 Mayıs 2015; 19:00:37 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.