Şimdi Ara

Turkcell TV ve Turkcell TV Plus (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
10
Favori
80.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • web pakete üye olmadan izlemeniz mümkün değil + eklenti kurulurken tarayıcı kapalı olacak... google chrome ile kurmuştum chrome güncellenince çalışmaz oldu... yüklü değil gibi yükletmeye çalışıyor... sadece winzort için olmasıda ayrı saçmalık... android uygulaması uyumsuz derse aratın bulduğu uyabilir...
  • Arkadaşlar aylık 2.90₺ olan pakette seç izle filmler kaliteli yapımlar mı yoksa izlenmeyecek kadar kötü filmler mi? Genelde iTunes üzerinden kiralayıp film izliyorum ama bazı filmler orda bulunmuyor, bu paketten almayı düşündüm ama emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

Arkadaşlar aylık 2.90₺ olan pakette seç izle filmler kaliteli yapımlar mı yoksa izlenmeyecek kadar kötü filmler mi? Genelde iTunes üzerinden kiralayıp film izliyorum ama bazı filmler orda bulunmuyor, bu paketten almayı düşündüm ama emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim

cep paketindeyim. az önce dediğiniz üzere bir bakayım dedim turkcell tv ye. filmlerde sarı kırmızı yeşil ve varsa başka renkte çerçeveler var film resimlerinin üzerinde. ve bir kaçına bakayım dedim. kirala ve ya abone ol seçenekleri vardı. anladığım kadarıyla bu renkler pakete göre değil. değişiyor yani.

turkcell tvnin önceki versiyonunda bakmıştım. gişe film diyebileceğimiz film yoktu pek. ama hiç olmazsa orada hangi filmi izleyebileceğimiz biraz daha belliydi. hangisini izleyebiliriz diye yöntemler bulunuyordu. ama bu versiyonunda pek yok. şunuda söyleyeyim hiç film izlediğimi hatırlamıyorum bile yeni versiyonda.

ben size ne dersem yanlış olabilir izleyebilirsinizde izlemeyebilirsenizde.

daha iyi bilgi verebilen arkadaş varsa yardımcı olmasını isterim. ben bu kadar yardımcı olabilirim.
    o yüzden bu kadar cevap verebildim. umarım doğrudur dediklerim. kafiye gibi oldu söylediklerim
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 27 Mayıs 2015; 19:25:32 >

• Eyv dostum cevap verdiğin için Sağolasın. Ama Anladığım kadarıyla güzel filmler olmayacak gibi bu fiyata, bi de taahhüt varmı yokmu o da belli değil o Yüzden emin olamadım, iyice Öğrenmek gerek

• superonline hesabıma baktığımda turkcell tv+sinema paketi ghost indirimli yazıyor. turkcelltv+ dan sinema kanallarını izlemek istediğimde paketiniz kapsamamaktadır veya buna benzer bişey yazıyor ve izleyemiyorum. acaba bu sinema paketinde hangi sinema kanalları izlenebiliniyor bilgisi olan var mı. taahhüt başlangıç tarihim ekim 2013.
  • Arkadaşlar ev için olanını kullanan var mı?. Dün SoLden aradılar 25Mbps 75 GB AKK + ALO Hizmeti + TurkcellTV Ev paketi 49 lira teklif ettiler taahhütumun bitmesine 2 hafta kaldı bende haftaya arayın dedim.

Bu Turkcell TVnin verdiği kutu nasıl kumandası, kanal geçiş hızı, kanal çeşitliliği vs. kullanılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.Özellikle HD kanallar nasıl kanal geçişlerinde donma oluyor mu güzel belgesel kanalları var mı bilgilendırebılırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Arkadaşlar ev için olanını kullanan var mı?. Dün SoLden aradılar 25Mbps 75 GB AKK + ALO Hizmeti + TurkcellTV Ev paketi 49 lira teklif ettiler taahhütumun bitmesine 2 hafta kaldı bende haftaya arayın dedim.

Bu Turkcell TVnin verdiği kutu nasıl kumandası, kanal geçiş hızı, kanal çeşitliliği vs. kullanılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.Özellikle HD kanallar nasıl kanal geçişlerinde donma oluyor mu güzel belgesel kanalları var mı bilgilendırebılırmısınız

Bence güzel türkcel tv bedava sinema kanalları vs var işte yani ama bir tivibu yada dijitürk bekleme normal uydudan bir tık ilerde güzel belgesel kanallarıda mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus salonlar diye menuye girdim yanlislikla ama nerden girdigimi bulamadim nasil giriliyor biliyormusunuz .sen sec diye bir bolum aciliyodu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbar

Plus salonlar diye menuye girdim yanlislikla ama nerden girdigimi bulamadim nasil giriliyor biliyormusunuz .sen sec diye bir bolum aciliyodu galiba

Kumandanın 1 tuşuna birkez basmanız yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala kanal eklenmiyor show ve fox hd nerede fx hd nin de gelmesi lazim

• Arkadaşlar ilk ay ücretsiz 27 ay taahhütlü evde turkcell tv ev paketi 75 gb akk 25mbit internet ev telefonu olan paket 59 tl ne dersiniz

Özellikle evde Turkcell tv için satın almak istiyorum nat gel vs var ne dersiniz tesekkurler

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar mobildeki 1 gb kota ile günde kaç saat izleme yapa biliyoruz

• Ben yeni abone olacağım. Eski abonelerdenim. Daha iyi fiyat alabiliyor muyuz

• nat geo people geri gelmiş.
  • aldıgıma alacağıma pişman oldum ne kadar dandik bir tv uygulaması
  • 2011 de Lig tv için kurulan bir projeydi Türkcell tv. Fakat digiturk Türkcell muhabbeti bitince fiberin yanında promosyon olarak verilen bir platform oldu Türkcell tv.
    Sonuç bedava olması ama içerik açısından gereksiz olması.zaten Türkcell in de hiç bir yatırımı projesi bulunmamaktadır Türkcell tv ile ilgili

• Arkadaşlar, Tv cihazları Tv ye nasıl bağlanıyor.?

Evde uydudan yayınlar güzel geliyor fakat kampanyadan turkcelltv-plus da almak istiyorum.
    TurkcellTV ile uydu yayını arasında geçiş yapabilirmiyim.?

Web uygulamasına yandex gizli oturumlaa girebiliyorum ancak, kanal değiştirrken bağlantı hatası falan veriyor ama 4-5 ay önceki tam ekran sorununu düzeltmişler en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

2011 de Lig tv için kurulan bir projeydi Türkcell tv. Fakat digiturk Türkcell muhabbeti bitince fiberin yanında promosyon olarak verilen bir platform oldu Türkcell tv.
    Sonuç bedava olması ama içerik açısından gereksiz olması.zaten Türkcell in de hiç bir yatırımı projesi bulunmamaktadır Türkcell tv ile ilgili

Futbol ödüllerinde 77. Kanala bir günlügüne açıldı hocam Lig TV seneye gelme ihtimali yüksek ayrıca 2 ay içinde 5-6 kanal geldi yatırım yapmadıklarına emin misiniz?

• 24 aylık taahhüt Kasım da bitiyor. Nasıl iptal ediyorum bunu. Faks çekmek lazım dediler doğru mu. ?

• Bu platgormu dijiturk dsmart gibi yapicaklar kanal sayilarini baya artiracaklarmis diye duydim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.