Şimdi Ara

Turkcell TV ve Turkcell TV Plus (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
10
Favori
80.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben superonline fiber 3lü tv paketi olana abone olduk şimdi ben bu tv paketimi cep ten veya bilgisayardan ücretsiz izliyebilirmiyim..?
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Turkcell sifrenle hem pcden hem tabletten hemdw telden izleyebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell tv+ hizmetini beraberinde verilen iptvbox olmadan kendi iptv cihazınızla kullanmak mümkün müdür?
    üyelik sayfasında mevcut superonline internet bağlantınıza ek olarak almak istediğinizde kutu fiyatı hariç fiyat da vermekte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki teşekkürlerde,cep den izlerken 3g ile kotadanmı harcıyor vede yoksa sadece wifi üzerindenmi izliyebiliyoruz..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    normal tv cep paketı alırsan izlemek için 1gb kota veriyor sonra pektınden harcıyor ama bunda 1gb pakette yok sanırım direk paketten yıyor evınızdekı superonlıne modemden girersenız akk harcamadan izleyebılıyorsun
  • Merhaba,

+net paketini pcde kullanmak için superonline'dan fiber hizmeti almak zorunluluğu var mıdır? Örneğin vodafone'dan fiber hizmet alıyorsak bunu kullanabilir miyiz?

http://turkcelltvplus.com.tr/EPG/jsp/webtv/#/turkcell/packages

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10aldinho_ -- 21 Ekim 2015; 14:29:10 >
  • bugün aradılar
    eski üyesiniz vb den sonra teklif geldi
    3 ay faturasız
    24 ay taahüüt
    TURKCELL TV PLUS
    TP-LINK TL-WA850RE
    süperonline 25 mb 75 gb devam edecek
    100 dk tel konuşma

65 TL

ne dersiniz?
  • arkadaşlar mahallede fiber yok adsl bağlattık eve superonlinedan,

hesabımda "TV içerik (TVOD) Paketi" diye birşey var, 1 ay bedavaymış. bunu kullanmak için kullanıcı adı ve şifreyi ne girmem gerekiyor?

ipbox falan yok bu arada pc tarayıcısından izlemek istiyorum.

sitesinde sms atın diyor, smsle şifre aldım ama bunla giriş yapmadan sözleşme ekranında ücret görünüyor, bu numaranın faturasına yansıtılacaktır yazıyor. ben de ekstra bi ücret kesilmesin diye sözleşmeyi onaylamadan girişi iptal ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: colaker

arkadaşlar mahallede fiber yok adsl bağlattık eve superonlinedan,

hesabımda "TV içerik (TVOD) Paketi" diye birşey var, 1 ay bedavaymış. bunu kullanmak için kullanıcı adı ve şifreyi ne girmem gerekiyor?

ipbox falan yok bu arada pc tarayıcısından izlemek istiyorum.

sitesinde sms atın diyor, smsle şifre aldım ama bunla giriş yapmadan sözleşme ekranında ücret görünüyor, bu numaranın faturasına yansıtılacaktır yazıyor. ben de ekstra bi ücret kesilmesin diye sözleşmeyi onaylamadan girişi iptal ettim

arkadaşlar yok mu bilen?

ilk ay bedava diyor, müşteri hizmetlerini aradım dünyadan haberi yok 1 saat bekletti en son smsle şifre alın girin dedi. böyle yaparsam faturaya yansır mı yansımaz mı??

• Arkadaşlar bilen varsa söylesin. Bu Türkcell tv nasıl iptal ediliyor...

• Yazdıklarınızı okuyunca biraz tırsmadım değil ama bi deniyim dedim açıkçası. Baktığım zaman gerçekten güzel özellikleri var. Evde televizyon izleyen biri değilim fakat bazen sevdiğim programlar oluyor. Açıkçası bunları izlemek için de zamanım olmuyor pek. Fakat bi tv plusun bi özelliği var bu geriye dönük 12 saat önceki yayınları izleyebilmeyle ilgili, o cidden çok hoşuma gitti. Kaçırma derdi falan olmuyor açıkçası. Şimdilik bir problem görünmüyor, gelişmelerden yine haberdar ederim sizi aktif bir kullanıcı olarak :)
  • Kendi adıma ben tavsiye edebilirim bu hizmeti arkadaşlar. Fiyat-performans olarak ben fazlasıyla tatmin etti. İş hayatı yoğun geçen, evde gerçirecek vakti pek fazla bulamayan insanlar için ideal olmuş.
  • Filmbox kanallari cok yakinda geliyor docubox ve figthboxa dil destegi verilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Filmbox kanallari cok yakinda geliyor docubox ve figthboxa dil destegi verilecek

Emin misiniz? Nereden öğrendiniz?

• Support@filmboxlive adresine atin eposta sorun bana gelen cevap buFilmbox Live Support (Filmbox)
    5 Kas 09:08
    Guney Yasavur Friday 09:43
    Sayın Kullanıcımız,
    Tüm kanallarımızla ilgili Türkçe altyazı çalışmalarımız bulunmakta olup, bittiğinde TÜM KANALLARIMIZ Turkcell TV'de yer alacak.
    Saygılarımızla,
    İyi günler dileriz.
    Filmbox Live Destek Ekibi

Docubox ve figtboxda altyazi calismasi olan kanallar arasinda

• Bende turkcell tv plus var da televizyon açıkken laptoptan canlı tv izlemenin yolu var mı?Şimdiden teşekkürler
  • Belki alakasız olacak belkide daha önce soruldu bilmiyorum ama Digiturk IQ plus üyesiyim. Dizi paketi hariç hepsi açık ve yan oda üyeliğimde var toplamda 75 TL fatura ödüyorum. Turkcell TV + ilgimi çekiyor ama nette gezerken birkaç yerde yayın kalitesinin yüksek ve kutusunun daha hılzı olmasına rağmen digiturk IQ + kullanan birisi için yavan geleceği yorumu görmüştüm. Her ikisinide kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim
  • Arkadaşım merhaba. Soruna cevabı geç verdiğim için üzgünüm. Uzun bir rahatsızlık, arkasından ameliyat derken epeyce koptum buralardan. Soruna gelince hayır... fiber üçlü değildi. Zaten şunu bilin, cep telefonunda mobil tv platformunu aylık sabit ücret ile sınırsızca izleyebileceğiniz tek operatör vodafone. Onda da kanal seçeneği çok az.

• ya ben cepte turkcell tv+ abone oldum ama Süperonline de Evde Türkcell tv + (TVOD) üyeliği açılmış sonra iptal ettim ama süperonline de hala aktif gözüküyor nasıl kapatabilirim ?
  • gogo79 G kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun hocam. cevabınız için teşekkür ederim. 2-3 aydır turkcell tv yi kullanmıyorum. çünkü giriş yaptığım zaman maximum cihaz sayısına ulaşıldı uyarsı veriyor. bende müşteri hizmetlerii aradım ama çözülmedi. bende fazla uğraşmadım. bakalım bundan sonra kullanırım sanırım. tekrar geçmiş olsun. iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.