Şimdi Ara

Turkcell Uykusu Kaçanlar Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 125 Kayıtlı Üye, 130 Misafir Kullanıcı, 173 Masaüstü Kullanıcı, 82 Mobil Kullanıcı ( 66 Mobil Cihaz 7 iOS 9 Android )

Misafirler kayıtlı üyeyi geçti
  • Evet sonradan fark ettim ürün sayısı olduğunu. Sadece 5 ürün için indirim yapacaklarını düşünemediğim için ilk anda sayfa sayısı olarak algıladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips markadan intouch’a düşmüşler. Bimlerde satılan ucuz kablo ve powerbanklere etiket yapıştırmış gibi.

• reklam engelleme programı mesajla gelen kodu gireceğimiz pencereyi engelledi .... se se se...
  • Bluetooth kulaklığı hala kullanıyorum.

• Kılıf ve lightning kabloyu kaptım 28 lira toplamda idare eder. Powebank 30 lira çok sıcak gelmedi. Ne idüğü belirsiz. Philips 50 liraya bulunabiliyor ha keza xiaomi’de öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakrupalice -- 8 Kasım 2019; 22:27:33 >
  • 1 kablo, 1 de beyaz power bank aldım.siyahı çok çabuk bitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Hocam merakımdan soruyorum. Philips, Xiaomi gibi markalarla bu tarz markalar arasında ne gibi farklar var?

• Arkadaş dalga geçer gibi bu Turkcell. Zaten sayfasında indirime ve indirimli ürünlere ulaşmak zor. Üstüne birde çok mantıksız birşey olarak sepete ekleyince fiyatı indirmek nedir arkadaş. Ben oyun mu oynayacagim öyle mi indirim böyle mi indirim. Hanimis nerdeymis indirim. Bu ne arkadaş. Varsa indirim koy işte oraya adamı sitende dolastir dur sonra stok kalmadı. He he indirim yaptın sitende dolandırdın beni sitenin footer'ı göğe erdi. Aferin sana Turkcell efendi.

• Ben de powerbank aldım 29 TL 10 binlik uygun geldi. Teşekkürler

• Kabloyu aldık stok bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Hocam merakımdan soruyorum. Philips, Xiaomi gibi markalarla bu tarz markalar arasında ne gibi farklar var?
    Hocam şahsen bu konuda çok da uzman değilim ama xiaominin veya bilinen markaların ürünü ne kadar kötü olsa da aşırı kötü olmuyor. Ürünü eline alınca bile kalite hissiyatı farklı oluyor Misalen geçen sene turkcellin indiriminden 10 liraya trust marka araç için telefon tutacağı aldım. 2-3 ay içinde hemen bozuldu. Yine de daha iyi bilenler aydınlatabilir.

• İlk sayfa açıldığında fiyatlara bakıp bu muymuş dedim kapattım. Şimdi bakıyorum ki baya düşmüş şarj kablosu falan. Üzdü kaçırdık. :D
  • Kablo fiyatı uygundu ama ihtiyacım yoktu boşuna almış olacaktım. Powerbank için arkadaşıma söyledim ama yetişemedi. Kılıf iyiymiş ama i7/8 kullanan tanıdık yok. Bu akşamlık benden pas
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni gördüm
  • saat 22:00 civarı uyku kaçması mı olur ?
    hiç değilse ismine uygun bir kampanya yap ,misal gece saat 03:00 gibi
    saat 22:00 da artık bebeler bile uyumuyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.