Şimdi Ara

TURKCELL ve SUPERONLINE 5'i 1 YERDE KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Varmı bu kampanyayı kullanan? Bende buna geçmeyi düşünüyorum. Yalnız halihazırda superonline abonesiyim. Taahhütümde var. Fatura detayına baktığımda, sinema paketim var ama 19,90₺ bedeli kadar indirim yapıldığı görülüyor.
    Acaba bu tarifeye geçtiğimde mevcut sinema paketim devam edermi? Şu an süperonline fiberde, 3 ü bir yerde tarifesindeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bir seyi ucuz ya da bedava vermiolar. Verdikleri 50 gb aknli internet 44tlye satilio. Geri kalan icin 55 tl edecek bi hizmet goremiyorum ben. Bana cok mantikli gelmedi. Turkcell olunca guvenemiyorum.

• Ben de 2 ay önce 4x4 lük tarifeye geçmiştim.

Acaba buna alırlar mı?

• 4x4 lük tarifedeyim. Turkcell tv ekletmek istedim bu kampanya ile. Geçiş olmuyormuş. Şikayet bıraktım bakalım

Trtunski arkadaşım aksine gayet uygun bi kampanya. Turkcell platinum 10gb + superonline 50mbit 75akk + turkcell tvplus ile 119 a geliyor. Ayrı ayrı alsak hatta uygun diğer firmaları tercih etmeye bile kalksak bu fiyat zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikarakus53

4x4 lük tarifedeyim. Turkcell tv ekletmek istedim bu kampanya ile. Geçiş olmuyormuş. Şikayet bıraktım bakalım

Trtunski arkadaşım aksine gayet uygun bi kampanya. Turkcell platinum 10gb + superonline 50mbit 75akk + turkcell tvplus ile 119 a geliyor. Ayrı ayrı alsak hatta uygun diğer firmaları tercih etmeye bile kalksak bu fiyat zor.

bana da aynısını söylediler.

size daha fazla para ödemek istiyorum ama kabul etmiyorsunuz ilginç dedim
  • Digiturkteyim aysonu kapatıyorum. Bu uygun gelmişti geceektim ama kendileri bilir. Alıcam bi kutu türksattan devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verdikleri modem ve turkcell tv kutusu tukcell in mülkiyetindeymis başına birsey gelirse toplamda 400/500 tl para aliyorlarmis sözleşmesinde yaziyor

Modem Turkcell Superonline mülkiyetindedir ve abonelik sonunda modem geri teslim edilmelidir.

Hizmetin sonlandırılması halinde modem, Turkcell Superonline bayisine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak 10 gün içinde teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/arızalı teslim edilmesi durumunda, Turkcell Superonline fiber hizmetine ait modem ücretini tüm vergiler (%18 KDV) dahil 250 TL olarak son faturaya yansıtır.

Kampanya kapsamında verilen Turkcell TV+ cihazı stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir. Hizmetin sonlandırılması halinde Turkcell TV+ cihazı Turkcell Superonline Abone Merkez’lerine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak 10 gün içinde teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/arızalı teslim edilmesi durumunda, Turkcell Superonline vergiler dahil (% 18 KDV) 299 TL cihaz ücretini kullanıcıya fatura eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Modem evet bedava ama iptal edince vermek zorundasini basina bir sey gelirse 250tl gibi bir rakam aliniyor

Kampanyadan alacaklar icin giris paketi bos alacak aile alsin premier lig nba ligide acik olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Modem evet bedava ama iptal edince vermek zorundasini basina bir sey gelirse 250tl gibi bir rakam aliniyor

Kampanyadan alacaklar icin giris paketi bos alacak aile alsin premier lig nba ligide acik olur

hocam 24 ay bittikten sonra hala onlarınmı oluyor bu cihazlar?
    Evet. Ama 2 sene bitince kullanmaya devam ederseniz modem de doğal olarak sizde kalmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 23 Kasım 2016; 9:12:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayir iptal edene kadar sende ne zaman superonlineyi kaparsin ozaman verirsin

• Geri iade olayi hiç olmamış saten 24 ay taahhüt birde cihazlara gözümüz gibimi bakacagiz

• Gözünüz gibi bakmaya gerek yok zaten arızalanınca ücretsiz yenisini getiriyorlar. Ha tabi tutup parçalarsanız bilemem normal kullanmak yeterli. O ücretleri üyeliği sonlandırınca geri iade etmezseniz fatura olarak yansıtıyorlar. Onun dısında burası çizildi ver 200 şurası böyle olmuş ver 500 demiyorlar

Gözünüz gibi bakmanıza gerek yok :) benim modemi 2 kez değiştirdiler (ki bir seferinde arızalı bile değildi bence. Hatlarda sıkıntı vardı.) İlk verdikleri sıfır değildi ama son 2 verdikleri hep sıfırdı. Kutusundan ilk ben açıp kullandım. Son verdikleri modemden çok memnunum ama. Hem dikine durduğundan daha iyi sinyal yayıyor. Hem de ebati daha küçük ve az yer kaplıyor.

• 5'i bir yerde kampanyasi sona eriyor yil sonu..Kota kalkacagi icin sanirim iptal ediliyor sozlesmeler..

• kaansay kullanıcısına yanıt
    Hali hazirda aboneysen gecemezsin bir ay once bende geçmeye calisyim sadece yeni aboneler yani ya turkcellini yada internetini yeni alman lazim

• bizi de 2 yıl önce beşi bir yerde diye bi kampanyadan sol + turkcell telefon + turkcell tv aldık taahüt dolmak üzere ikisi ayrılmış sol la turkcell. devam için sol u arıyorum tuekcell i arayın diyor. turkcell i arıyorum bayiye gidin diyor. bayiye gidiyorum taahüt bitmeden bişi yapamıyoruz diyor. öyle kaldık arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.