arkadaşlar, bende turkcell vınn 3g modem e176 var ve asus eepc de hata veriyor hata kodu da 619 ve bu sorun sadece bu pc de yaşıyorum.başka pc lerde tıkır tıkır çalışlıyor bu cihaz...forumlarda baktım araştırdım fatura ödenmemiştir ondan olabilir deniliyor yada internet paketi hatta tanımlanmamıştır deniliyor ama böyle bir sorun olsa diğer cihazlarda da çalışmaması lazım...çözümü bir türlü bulamadım eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yoksa kafayı yicem fırlatıp atıcam ikisini de.1 hafta öncesinde sorunsuz çalışıyordu...şimdiden teşekkürler...bu arada fatura kesinlikle ödendi öyle bir sorunum yok...
Aynı hata bendede oluştu. 5dk önce giriyordum ama şimdi 619 hatası vermeye başladı çözümü varmıdır?
kullandığınız işletim sistemi win 7 mi
İşletim sistemiyle alakalı bir problem değil arkadaşlar o anki frekansa bakıo baz istasyonundan gelen sinyale göre hareket ediyo sinya yoksa bu hata alırsınız ya da fatura ödenmemiştir ondanda olabiliyo ;)
epey bi araştırmıştım ama bulamamıştım.neyseki aşağıdakileri uygulatınca oldu.
Hi All,
This error broke my heart but this worked on my o2 3G
Start Control Panel System Device Manager Select Modems HUAWEW 3G - or what ever your 3g Modem is Right click for properties Click Advanced TAB In the Extra Intialisation command box type as below - no spaces - as below
at+cgdcont=1,"IP","open.internet"
Below this box - click on the tab that says - Advanced Port Settings
Adust the Receive buffer slider to 8 (Leave Transmit at 14)
press Ok.
Hope this helps Dave
2 gündür Hata 619 un çözümüyle ugrasıyordum, turkcell vınn var vodafone modem de kullanıyordum normalde diğer hatlarım kullanılıyor ama bir hjattım olmuyordu, aramadgım teknik destek tim kalmadı, teldende girmiyor nete hatta mesaj bile gitmiyordu bu data hattından. En sonunda bugün sim kartı yenilettm herşey halloldu. Yardımcı olursa ne mutlu bu bilgi, lakin diğer yolları denedm yapamadm netteki..