Şimdi Ara

Turkcell Vınn ile Twitch Yayını?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce turkcell vınn aldım, 4.5g olarak sabit bir hızda kullanamıyorum fakat 3g olarak sürekli 23mb+ download ve 3mb upload alıyorum. Gece 2-8 arası arası kotadan yemiyor ve bende özellikle bu saatlerde yayın açmayı düşünüyorum.

Deneme yayını yaptım fakat, sürekli akış hızı ile ilgili bir problem yaşıyorum.

Daha önce böyle birşey deneyen varmı?

Güncelleme : uzun süre uğraşlarım sonucu baz istasyonunda çalışma yapıldı (halen tamamlanamadı) ve 3 gündür 4.5G de 18-35mb download ve 8-15mb upload ile sorunsuz yayın yapabiliyorum.

Konuyu sonradan görebilecek kişiler olabileceği için güncelleme yapayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Nisan 2018; 9:46:9 >

• keşke almadan önce evde 4G çeken operatörleri deneseydiniz, her operatör farklı lokasyonlarda değişik sonuçlar verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi performans yine turkcell de. O konuda iyi seçim yapmışım ama yetersz tabi :)

• Bende twtichde yayın açmak için turkcell 4,5g vinn + 75gb paketi almayı düşünüyorum. Son durum nedir? kaliteli yayın yapabiliyormusunuz vınn ile? evimde sadece adsl hat var şuan ki yayınlar 300 bitrate ve oldukça kalitesiz bir görüntü veriyor . Tek çare vınn almak gibi görüşünüzü merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesefasi_52fb

Bende twtichde yayın açmak için turkcell 4,5g vinn + 75gb paketi almayı düşünüyorum. Son durum nedir? kaliteli yayın yapabiliyormusunuz vınn ile? evimde sadece adsl hat var şuan ki yayınlar 300 bitrate ve oldukça kalitesiz bir görüntü veriyor . Tek çare vınn almak gibi görüşünüzü merak ediyorum.

4.5g çekim sorunum halen giderilmedi, 31 mart'a kadar düzeltileceği söylendi.

O tarihten sonra ancak yayın açabileceğim.
  • Anladım hocam. Bugün turkcelle gidip modem alacaktım ellerinde vınn turbo yoktu, huawei 150mbps vardı sadece beyaz wifi vınn. Biraz danidk geldi açıkcası bende TP-LINK M7350 alıcam sanırım. Sonra data hattı alıp kullanıcam hafta içi deneyimlerimi yazarım. Birde bir sorum olacak huaweinin modemi ne kadar iyi? direk yarın gidip onu mu alsam çok fark vardmıdır tplinkle? huawei 200tl tplink 400tl bu arada değer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesefasi_52fb

Anladım hocam. Bugün turkcelle gidip modem alacaktım ellerinde vınn turbo yoktu, huawei 150mbps vardı sadece beyaz wifi vınn. Biraz danidk geldi açıkcası bende TP-LINK M7350 alıcam sanırım. Sonra data hattı alıp kullanıcam hafta içi deneyimlerimi yazarım. Birde bir sorum olacak huaweinin modemi ne kadar iyi? direk yarın gidip onu mu alsam çok fark vardmıdır tplinkle? huawei 200tl tplink 400tl bu arada değer mi sizce?

Degmez fark vermeye 2 side ayni isi yapiyor sonucta.

2 cihazin kat degerleride tabi onemli gerci 150 mbps ustunu teorik olarak 450 mbps almak ne kadar gunlukte mumkun oda ayri mesele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme : uzun süre uğraşlarım sonucu baz istasyonunda çalışma yapıldı (halen tamamlanamadı) ve 3 gündür 4.5G de 18-35mb download ve 8-15mb upload ile sorunsuz yayın yapabiliyorum.

Konuyu sonradan görebilecek kişiler olabileceği için güncelleme yapayım dedim.

• Hocam 1 aydır 3 modem değiştirdim operatörlerin verdiği modemler yaramaz m7350 aldım cat 4 sorun yaşamıyorum bölgemde çok iyi turkcell diğer modemlerde hep sprun yaşadım önerim tplink alman m7350 cat4 yada m7650 cat 9

• quote:

Orijinalden alıntı: burak550

Hocam 1 aydır 3 modem değiştirdim operatörlerin verdiği modemler yaramaz m7350 aldım cat 4 sorun yaşamıyorum bölgemde çok iyi turkcell diğer modemlerde hep sprun yaşadım önerim tplink alman m7350 cat4 yada m7650 cat 9

3 4 aya fiber gelmiş olacak o yüzden o vakte kadar idare eder diye düşünüyorum.. Sonrasında kullanmayacağım için gerek yok o kadar masrafa

Yinede teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.