Şimdi Ara

Turkcell, Wi-Fi 7'nin ilk testlerini yaptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlarda ne kadar da çok bilmiş kişiler var . Sektörün içinden birisi olarak keşke her şey sandığınız kadar kolay olsa. Yeri kaz fiberi çek, baz istasyonunu dik kapsama sağla değil mi ne kadar kolay aslında

• 10-20 GB kota ile istersen ışık hızında olsa ne olacak ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir aynı terane. Dünya kadar reklam yapıp, hava atarlar. Sanırsın dünyanın en iyisi bizde. Bir deprem olur vatandaşı çaresiz bırakırlar. Hepsi aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartalım kullanıcısına yanıt

Sektörün dışından birisi olarak keşke aldıkları çuvalla paranın yarısını hizmet için kullansalar diyorum. Yine sektörün dışından birisi olarak, aldıkları çuvalla paraya rağmen afet bölgelerinde keşke sıfır çekmeseler, birkaç insan hayatı daha kurtulsa diyorum. Sektörün daha da dışına çıkıp içimden kötü şeyler üfledim tüm operatörlere.

Ek: Sen o sektörün içinde kalma bence, çık dışına. Zihniyetin kalitesiz çünkü. Sanırım mobil operatörlerde aynı zihniyete sahip bir çok insan olmalı ki her taraflarından geri kalmışlık ve kalitesizlik akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 11 Mayıs 2023; 22:45:58 >
  • kyibe kullanıcısına yanıt

Hangi sektörde çalışacağımı sana soracak değilim . Sadece her şeyin gözüktüğü kadar kolay olmadığını ve her şeyin paraya bağlı olmadığını söylemeye çalıştım ama mehmet ağa kafasıyla düşününce her şey mümkün tabii ki sen de haklısın.

Ek : senin zihniyetin çok kaliteli , aynen bu şekilde devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 12 Mayıs 2023; 1:43:41 >
  • Wi-fi 6 modem veriyorlar mi ki 7 nin testini yapmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.