|
Bildirim
Turkcell gelistiriyor sanirim wifi7’yi. Bu nasil bi haber
|
Turkcell, Vodafone boş yapmayı bırakın 5G şebekesini getirin artık TR'ye
Özellikle Vodafone için söylüyorum yatacak yeriniz yok 4G ile 1Mbps hızında İnternet nedir yahu aynı bölgede Turkcell 50Mbps veriyor. |
Bir hattı üstüne almak için 500 lira ödemek ne kardeşim. Madem senin için o kadar ufak bir mebla yolla arkadaşa da işi görülsün.
|
Siz önce depremde iletişimi sağlayın yargılanacaksınız terbiyesizler.
|
WiFi ne alaka. Temelde evdeki işteki router ile ilgili bir teknoloji. Asıl işini yapma, eline yüzüne bulaştır, batır. 15 sene önce çeken yerlerden çekme, müşterine eziyet çektir. Sonra yok sigorta şirketi kur, yok WiFi testi yap. Allah akıl fikir versin. Utanmasalar anakart, ram, ekran kartı testi de yapacaklar.
|
Deprem olunca şebeke çekme teknolojisini getirsin ben wifi 7 falan istemiyorum. |
5G gelmese de olur. Önemli olan hızdır. 4G var ama verdikleri hızın 4G ile alakası yok.
|
Turkcell denilince aklıma dronecell reklamları geliyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45704CFC7 -- 9 Mayıs 2023; 14:26:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 9 Mayıs 2023; 14:27:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Neyin öfkesi bu böyle ? firma hayra iş yapmaz para kazanmaya bakar 500 tl günümüzde pekte bir şey değil. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 10 Mayıs 2023; 17:7:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bazılarına göre her şeye gereksiz para ödemek normal. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |