0850 201 0 532 Güvencell Müşteri Hizmetlerini arayınız. |
Turkcell Yardımeli kampanyası(150 TL e Ücretsiz Check up ve Diş bakımı içerir) (3. sayfa)
-
-
Check-up satın alma tarihinden 2 ay sonra kullanılabilir oluyor, ben de bu tarihin dolmasını bekliyorum hocam yakın zamanda bilgi veremeyebilirim.
-
Düşünmeniz yeter hocam sağolun. Diş için öyle bir sınırlama yok değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam, poliçe onayının ertesi günü aktif oluyormuş diş. Randevuyu alıp gidebiliyorsunuz.
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 4 Mayıs 2021; 13:1:59 >
Check up randevusu için nereyi arıyoruz? Poliçemi bulamadım?
-
1 yıl önce sadece diş temizliği için 250 vermiştim. Ya çok fena kazıklandım ya da bu konu çok iyi bir fırsat.
-
Bunu alacağınıza aynı şartlarda 1 ay önce ne olur ne olmaz diye araştırken bulduğum neredeyse birebir teminatlarla 100₺ ye alabilirsiniz.
www.anadolusigorta.com.trGülümseten Paket Ferdi Kaza Sigortası | Anadolu Sigortahttps://www.anadolusigorta.com.tr/tr/seyahat-ve-ferdi-kaza/gulumseten-paket-ferdi-kaza-sigortasi
Edit: Ne olur ne olmaz dediğim diş dolgusu için bakmıştım :) Bu ara dişlerle başım belada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamane61 -- 3 Haziran 2021; 19:39:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz bunu alıp kullandınız mı? Yani bunu 100 liraya alıp 1 hafta sonra hastaneye gidip hem dolgu, hem temizlik vs. üstüne birde göz taraması yaptırıyoruz..? Hiç ücret ödemiyoruz? Bu gerçek olabilir mi ya :)
-
Aldım ama kullanmadım daha :)
Her ikisinden birini bir babayiğit çıkıp açıklasa, bedava oluyor yazan herşey dese hemen alacağım. 100-150 farketmez. Yukarıda da yazdım Kadıköyde bir klinikte diş temizletmeye geçen sene 250 lira vermiştim :) Bu hizmetler için bu fiyatlar bedava gibi tabi gerçekse..
-
Az önce mesaj geldi turkcellden. Googlelayınca konuya ulaştım. Fiyat hala aynı, kullanan oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X