Merhaba arkadaşlar böyle birşey gördüm turkcell in yeni faturali tarifeleri. Neler oluyor böyle... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba arkadaşlar böyle birşey gördüm turkcell in yeni faturali tarifeleri. Neler oluyor böyle... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 gb 39 tl nedir. telekomdam sonra turkcell de esegin ...na suyu kacirdi
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 16 Ocak 2021; 19:20:53 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 16 Ocak 2021; 20:25:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 10 Şubat 2021; 8:43:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
faturalı denen ucubeden uzak durmak için bir sebep daha1 yıl özgürlük kısıtlayıcı bu düzene uymayacağım artık hem turkcell in faturasız hoşgeldin paketleri bundan daha avantajlı ha mobil ödemeyle işim olmaz diyenler rahat paketlerlede ilgilenebilir |
Yaklaşık olarak 2-3 senedir faturasız paketler kullanıyorum, bana göre faturalı paket kullanmak boynuna zincir geçirilmesiyle aynı şey. Faturasız kullanarak hem özgür oluyorsunuz, hem de operatörler arası uygun fiyat kovalayabiliyorsunuz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sınırsız yetiyo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmelihztrk -- 4 Mayıs 2022; 4:37:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |