Aşağılık kompleksi arkadaş. Senden 370 gün sonra katılmışım, senden daha çok konu açıp, daha çok mesaj atmışım. Neyin kafasını yaşıyorsun sen internet paketine sevinen arkadaş? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya (2. sayfa)
-
-
-
Üsluba bak. Sana üyelik veren sistemi seveyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Engellemiş beni.
150 250 100 500 farketmez elinde hat varken yeni hat almak
Bimcell e geçtim kafam rahat. 42 liraya 20 gb + sil süpür hediye gb + 35e 5 gb , 50ye 10 gb gibi yükleme hediyeleri var. Yeni hat 85 tl.
-
Hocam Türkcell'in Bursa'daki baz istasyonları adsl destekliymiş o yüzden kalitesi çok kötü
Telekoma geçin 100 mbps plus hız var Bursa'nın her yerinde 5g'den hallice hızı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 21 Şubat 2021; 20:53:33 > -
Webden başvuru var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Hocam Türkcell'in Bursa'daki baz istasyonları adsl destekliymiş o yüzden kalitesi çok kötü
Telekoma geçin 100 mbps plus hız var Bursa'nın her yerinde 5g'den hallice hızı varTürk Telekom da kullandım hocam, Türk Telekom evde telefon hattı bile çekmiyor doğru düzgün, interneti sen düşün
Bir de vodafone deneyin o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 21 Şubat 2021; 21:58:27 > -
120 mi iyi günler -
Yeni hat ücreti 150-160 TL civarı olması lazım
-
Bugün annem ile görüntülü görüşme yapabilmek için aldığımız tablete turkcell faturasız hat aldım, 130tl hat ücreti. Kampanya tarife vs. bişey yapmadım kuru hat aldım geçtim. Paketleri inceleyip ona göre bişeyler yapacağım, geçen hafta gerçi 22yıllık turkcell abonelerine yamuk yaptılar biraz kızgınım ama kendilerine neyse...
-
Ben 120 ye aldım k kartı ile -
kapanan hattı açtırmak bir tim de 140 tl, başka bir tim de 180 TL,, mübarek altın oldu kontörlü hat almak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücret 2800 oldu reis işsizliği %3 e indirdi aya gidecez bir -
-
Eskiden turkcell yeni hat verirken üstüne 50 tl money veriyordu.. Bir ara 10 larca hattım vardı ordan oraya taşıyıp money manyağı olmuştuk.. Neredeeen nereyeeee..
-
Kesinlikle çok haklısın, geçen ay aldım Rahat dediklerinden, Eskişehir Belediyesi'nden, oradan buradan zırt pırt sms geliyor, bin pişman oldum aldığıma. Bir de bunun daha beteri de vardır eminim. Öncesinde kimlerin kullandığını bilmeden alıyoruz. Şansına ticari de çıkabilir, kanunsuzu da. O yüzden katılıyorum, bir daha asla Turkcell ne faturalı ne faturasız hat almam. Dediğin gibi gibi gider paşalar gibi daha ucuza Bimcell temiz hat alırım, 3 ay sonra çok çok çok lazımsa Turkcell'e geçiş yaparım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X