Şimdi Ara

Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
11.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell’den yeni bir ön ödemeli hat almak isteyen bireysel müşterilere, 30 gün boyunca kullanabilecekleri her yöne 750 dakika, 250SMS ve 25GB hediyesi ile açılacak. Üstelik 120 gün boyunca ayda 20GB daha kazanma fırsatıyla!

Turkcell Yeni hattımın hızı

30 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli.

Arkadaşlar bir kampanya daha var ikisinden birini seçmelisiniz aynı anda ikisi olmuyor hatları satın alırken yaptırın birdaha yapılmıyor ona göre

Birde. Bu kampanya var

Ben bol GB tanışma seti kampanyasını yaptım
    __------------- Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofrettincik -- 21 Şubat 2021; 10:44:6 >

• Hatlar kaç para 150 oldu mu. Bu şirketlere aylık düzenli ödeme yapmak için önden hatırı sayılır para veriyoruz bir de. Ücretsiz ya da düşük bir miktar olmalıydı ama malum burası Türkiye.
    Namıdiğer geçirenlere geçirdiği için madalya verilen memleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 21 Şubat 2021; 10:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ödemeli Yeni hat ücreti ne kadar acaba bilgisi olan var mı

• _oSo_ kullanıcısına yanıt
    Ben 120 TL'ye aldım yalnız zaten internetin parası bedavaya geliyor havada karada
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Vodafone bedavaya versede interneti 1 MB geçmiyor indirme hızı buda Turkcell Yeni aldığım hattın hızı Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya
  • 2 ay önce tarife değiştirdim. İlk ay 20gb + 750dk hediye kampanyası vardı. Ek olarak 3 ay daha 250'şer dakika hediye ekledi. Beni arayan müşteri temsilcisinin içinden gelmiş :)

• yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi yeni aldım bu hattı bu ay TL yükleyince 20gb gelecek mi yoksa birdaha ki ay mı ? Bu arada Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız bu çok kötüymüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gofrettincik kullanıcısına yanıt

Türkcelin sahibi misin.

Çok seviyor idiysen türkcele geçiş yapsaydın 150 lira para bayıp burada kendini sıcak fırsatçı sanman çok komik.

O parayla baz istasyonu kiralayacak adamlar var burada

• Bimcell kullanıyorum senin hızı ikiye katlıyor

• Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya Hızlı internet kullandiginizi falan mı sanıyorsunuz Bu arada yeni hat alacak için de gayet sıcak fırsat tabi diğer hatlar da aynı paraysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 21 Şubat 2021; 12:28:36 >
  • İnşallah aldığınız numara temizdir.

Benim de yakınlarım 3 tane türkcell hazır kart aldı, üçüde temiz çıktı. Tabii yeni hat alacak olanlara tavsiyem bimcell veya pttcell hat alsınlar.
  • gofrettincik kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e göre kötü hız bence. Gerçi 260 mbps alıp kotanın su gibi erimesinden iyidir.
  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt
    Telefondan farkedebilir kaç paralık sizin telefon. Benimki 1500 TL'lik telefon
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Telefon mi A3 telefonla alakalı mi hız bilemicem s20 yok bende
  • Arkadaş köyde filan oturuyor herhalde.

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Sakarya Adapazarı merkez köyse evet köyde oturuyorum
  • İnternet paketi ne zamandır sıcak fırsat? Alın bunu burdan

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Daha dün katılmışsın foruma hava yapıyor sicile bak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.