Turkcell Yeni Hat Alana Büyük Kampanya (3. sayfa)
-
-
Çöp bence . Vodafone hat bazı şubelere özel 55 TL ilk ay ücretsiz olmak üzere 3 ay alabilceğin 25 gb 30 TL paketi var. Üstüne birinin davet ile katılırsanız vodafone'a hem davet eden kişi hem siz 90 günlük 15 Gb kazanıyorsunuz.
Paket linkini şöyle bıraktım : https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/hat-islemleri/tariffId/210?iletisimyenigelen=true
-
Hocam mesele o değil. Turkcellin çekim kalitesi daha iyi ama ortada büyük fırsat göremedim. Diğer firmalara taş atınca da reklam düşüncesi oluştu. -
Arkadaşlar turkcell faturasız hat isteyen varsa 50 tlden açıp adresinize kargolatırım. Kargo ücreti sizden. Bir kimlikle 4 adet açılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: malitoprak91
Hatlar kaç para 150 oldu mu. Bu şirketlere aylık düzenli ödeme yapmak için önden hatırı sayılır para veriyoruz bir de. Ücretsiz ya da düşük bir miktar olmalıydı ama malum burası Türkiye.
Namıdiğer geçirenlere geçirdiği için madalya verilen memleket.Hocam aslında ödediğimiz şey gene bir dolaylı vergi.
-
Yeni hat alabileceğimiz yer bu fiyata nerede bulabiliriz?Kendimiz gelip alsak?
Numara seçilebiliyor mu?
Yeni hat alacak arkadaşlar dize tavsiyem 61cell alın 56x numaralı sadece faturalı 12 ay boyunca taksitlerle ücretini ödersiniz ve Turkcell altyapısı var.
Yada bimcell veya pttcell hat alın benden size tavsiye.
Y -
10 tane alacağım 150tl dedi mağaza .
normal fiyatı nedir 120 mi 150 mi
60 70 tl cepte kalsın diye, iphone 12 pro max parası ödemek istemem doğrusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden faturasız hatlar ücretsizdi,malum parti herşeyi paralı yaptı 120 lira bayaa fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adama göstereceğim diye gitti 250 MB.
Bunu yeni gördüm ben. Speedtest kaç MB harcadığını da yazıyor. 2 3 gündür birinin telefonuyla uğraşıyorum 4.5G çekmiyor bir türlü diye. Paso test yaptım, her işlemden sonra deniyorum. 20 GB paketini bitirmişim test sırasında. Şu hız testini 50 mb ile falan yapsınlar, resmen operatörlerle anlaşmışlar.
-
-
Turkcell download 10mb upload 1 MB şuan internet hızınız düşürülecek diye mesaj geldi -
Neden ki? -
Uygun fiyatlı hat almak istiyorum. Faturasız olacak. Nasıl yardımınız olur. Referans nedir.
Güvenip kimlik fotonuzu atacak mısınız yani?🙄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X