Şimdi Ara

TURKCELL yeni zamlar yolda. (Haziran 2022) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu biliyoruz da, bari su yahu bu bundan kâr edemeyin. 4TL de olur 14TL de.

0.50kuruşa aldığımız su idi bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0,50 TL olduğu zamanlar dolar 5-7 TL, akaryakıt 6-7 TL idi

Geçen sürede ne kadar zam geldiğinin farkındasındır.

Ha burada üreticiler de "Ulan herkes fiyatları artırdı benim neyim eksik" diyerek kökledi durdu.

Bu ülkenin en hastalıklı yanı, güçsüz denetim maalesef. HÖT diyemeyen bir siyasi sistemin sonucu :)

• Sözleşme yenilemek için verilen teklifler bugünden itibaren artmış. Çıldıracağım...

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Dolar gene gidiyor. Benzin 30tl oldu olacak. Böyle gider bu 2 3 ayda bi yüzde 20 30 zam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşmaz Tarifelere geçecekler hemen geçsin. Bunlar 21 Haziranı da beklemezler. Bizden söylemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• * İmkanı olan Kaçırmasın.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    113 TL 25 GB olan paket hattını taşıyanlar için mi? İnternette böyle bir tarife göremedim de

• Bu turkcellin kaçıncı zam mı artık takip etmekte zorlanıyorum. Geçen ay 70 tl avantaj 16 gb paketini beklettim son ay geçerim diye, o paket kaybolmuş yerine mega 16 80 tl gelmişti oda şimdi baktığımda 90 tl olmuş. Teşekkürler Turkcell.

• Rua~ R kullanıcısına yanıt
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt

artık böyle hocam 2 3ayda bir zam hatta aylık geliyor suan. Dolar benzin elektrik gibi habire zamlanır oldu. Dolar koptu gidiyor onun daha etkisini görecegiz 1 2 aya...

• Hocam 40gblısı nasıl sizce?

• beeqee kullanıcısına yanıt

Bu diyorum.

• Yok anladım gnc kacmaz 40gb fiyat performans olarak nasıl sizce onu sormak istedim

• beeqee kullanıcısına yanıt
    Dediğim paket daha iyi.

• Platinum Star 26GB Paketi'ne geçtim, yıllık abonelik aylık 130 TL'ye. Daha önceki paketim 16 GB idi ve internet ucu ucuna yetmeye başlamıştı. Mega 21 de vardı 100 TL'ye aslında ona geçecektim ama sonra 26 GB olsun dedim. Mevcut aboneyim, paketler de sürekli zamlanıyor. Sizce paket/fiyat yönünden nasıl bir tercih?

• Yeni Türkiye böyle bir şey arkadaşlar ne bekliyordunuz ki? Her yarının her dünden daha pahalı olduğu bir ülke burası

• Aylık maksimum 5,6 gb kullanımım oluyor, fabrikada vodafone çekmediği için geçmek istiyorum en f/p tarife hangisi olabilir? Vodafone'dan Turkcell'e geçiş yapacağım,zam gelmeden geçeyim

• Antikapc kullanıcısına yanıt
    5,6 gb kullanacaksan turkcell’e gerek yok fahiş fiyatlar var. Vestelcell öneririm.

• Antikapc kullanıcısına yanıt
    En uygunu faturasız yıllık paket almanız.550₺' ye 72gb.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Benim asıl derdim şebeke problemi, fabrika da Vodafone Türk Telekom hiç çekmiyor o yüzden Turkcell düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.