< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL yeni zamlar yolda. (Haziran 2022)
-
-
İşte bu Şahlanan Ekonomi oluyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yani hiç mi zam yapmayacak bu firma, her seyi hükumette buluyorsunuz, oh ne âlâ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha yeni Zam geldi. Evet herşeyi AKP ZİHNİYETİ HÜkümetten bulacağız.. Trollsen söyle ona göre. BLOK ATALIM.. Yoksa boş yapma.. Git ülke ve dünya gündemin de partini savun. Aldığın maaşın hakkını ver..
Asıl trollük mobil operatörler bölümünde alakasızca senin burda durduk yere hukümete sallaman. Aynı tepkiyi benzinde, gıda da, giyimde de göster canım, akpci fln da değilim, 1500liraya depo fulledim kontak açasım gelmiyor, emin olabilirsin akpci değilim, sonuçta gsm firması bunlar, dolar euro bazlı çalisiyorlar, tabii zam yapacaklar
Aynı Tepkileri Ülke ve dünya gündemin de de Verdim.. Ve bana 90 Gün bölüm Uzaklaştırması verdiler. . Sen ne konuşuyorsun. Zam gelir ama 3 Ay da 1 gelmez.. Daha geçen Platinum 24 GB paket aldık. Zam gelmeden.. Aynı paket 115tl oldu gecesinde. Şimdi tekrar zam geliyor. Nereye gidecek bu işlerin sonu. Bıktık artık Zamlar dan..
Bende bıktım, ama sessizliğimi koruyorum, koruyorum ki şafak yemeyeyim, sabah 5te evimden alınıp silivriye gitmeyeyim..
Sesini 2023 seçiminde gösterirsin
-
mobil operatörler fiyat anlayışı çok garip cidden. talep artınca fiyatı uçuruyorlar.
-
Defalarca kez pandemiden dolayı kapan,işterleri falan zarara uğradı.ülkede para dönmedi.bi ton aşı al para ver aşılara...
İyi tmm da bu milletin suçu ne yahu?sen bu pisliği,bu hastaliği çikartanlarin kafasini ezemedikten sonra,bu milletin günahı ne ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell’in hiç bir suçu yok bu zamlarda.
Kaçmaz 40GB ile GNÇ Platinum 75GB çok iyi. Geçecekler bunlara kapak atsın,bende geçmeyi düşünmüyor değilim hattıma sunuluyor. GNÇ Platinum 50+25 özellikle.
Ya bi rahat dur be
Durasım gelmiyor, canım sıkılıyoor
Ah şu ev interneti olmasa, taahhütü bitsin ev netinin 100gb platinum'a geçmezsem ne olayım.
Senin oraya geldim, fena kıyak mekanlar gördüm..
Genel olarak orda da bariz Turkcell öndeydi. Bazı mekanlarda ise telekom öndeydi.
Milas havaalanı mesela, tcell orda 10mbitken tt 50-60mbit dolaşıyordu.
Gençler her şeye kızıyorsunuz da;
Baz istasyonları güneş enerjisi ile çalışmıyor, keşke çalıştırsalar. Elektriğe zam geldi, yedek parça döviz ile, yerli ve milli baz istasyonumuz mu var? Daha emekleme aşamasında ULAK A.Ş. üretti sahada deneniyor.
Yine bu şirketlerde çalışanlar var, hizmet ediyorlar. Sistemlerin ayakta kalıp hepimizin gsm servislerinden yararlanabilmesi için.
Onların maliyetleri de arttı.
En temel maliyet elektrik olunca zam normal.
-
Oha bir daha mı zam geliyor aşmazlara?
115TL şimdi 135-140TL olur o zaman. Ulan son dakika golü attık. Caysam mı diye düşünüyordum bir de.
Oha ya.
145TL olan tahmini fiyatı 180-200TL arası olacak o zaman. Elinizi çabuk tutup güzel tarifelere uçuverin.
Bence gereksiz zam yapılıyor. Ben beklerim böyle şeyi sonuçta türk firması.
Allah'ın suyu 4TL olmuş, su ithal olsa tamam diyecem ama yazık günah. Bu gsm firması mı zamlanmayacak.
Aynen. Yüzde 30 deniliyor. Biz çok ama çok iyi aldık. Tahmini 145 TL yaparlar artık Platinum 25 GB dı.
Sakın Cayma mayma gibi şeyleri aklından çıkar.
12 Ay 89 TL den devam.
Allah'ın suyu 4 TL olmasının sebepleri var.
Birincisi ingilizcesi Tap water olan musluk suyunu tüketmeyi aşırı derecede kestik. Belediyelerin maalesef bu hususta çok büyük eksiklikleri var.
Çoğunluğumuz damacanadan ya da 5-10 lt'lik plastik şişelerden o da olmadı 6x 1.5 lt'lik sulardan su içiyoruz.
Bu suların çıkarıldığı yerler, şişelenmesi, sevkiyatı, sizin alacağınız market veya bakkallara gelmesi de bir maliyet. Şişesi bile o kadar saçma bir maliyet ki anlatamam size.
Firmaları korumuyorum hemen lince kalkmayın, ama bir ticari işletme zararına iş yaparsa batar. Kimse de babasının hayrına size şişelenmiş suyu vermez.
Ekleme: Şebeke sistemlerindeki suyun da maliyeti var. Öyle barajdan ağzımızı dayayalım da su gelsin diye bir şey yok. Türkiye oldukça dağlık bir ülke. Baraj havzalarından şehirlere suların iletimi için boru maliyeti var, eğer barajın kotu aşağıda ise pompaj maliyeti var (elektrik) onu geçtim barajdaki su ham. Onun arıtılması ve dünya standartlarına uyması lazım eski standart ts266 idi yenisi ne oldu bilmiyorum. Kimyasal maliyeti, elektrik maliyeti vs derken musluktan akan su da maliyetli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 7 Haziran 2022; 0:26:32 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Daha yeni Zam geldi. Evet herşeyi AKP ZİHNİYETİ HÜkümetten bulacağız.. Trollsen söyle ona göre. BLOK ATALIM.. Yoksa boş yapma.. Git ülke ve dünya gündemin de partini savun. Aldığın maaşın hakkını ver..
|
22 GB interneti olan tarifeme 79 TL öderken 135 TL yaptılar . Hemen Vodafone’a geçtim. 25 GB lik red paketi aylık 79 TL ödüyorum. 55 TL fark var arada.
Memnun muyum, pişman mıyım ? Tabiki pişmanım:) çekmiyor arkadaş. Ne iş yerinde ne evde. |
Benzer içerikler
- pttcell çekim gücü nasıl
- turkcell hat devir ücreti
- turkcell yıllık paket
- turkcell numara seçme
- turkcell kapsama haritası
- iphone servis yok hatası
- ağda kayıtlı değil samsung
- türk telekom internet çekmiyor
- e sim nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X