Şimdi Ara

Turkcell Yurtdışı Paket Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hali hazırda faturalı turkcell abonesiyim

Haftaya yurtdışına çıkacağım

Bu yüzden yurtdışında kullanabileceğim bir paket arıyorum. Günlük 17 TL'ye aynı paketi yurtdışında da kullanabilme şansım var ama bu çok pahalı

Bu yüzden turkcell in hazirkarti var ayda 60tlye 2gb internet 500 dk konuşma 1000 sms veriyor

Bundan çıkartsam iki turkcell hattı birden çift sim kartli telefonda kullanabilir miyim? Ve de yeni sim kart alma ücreti ne olur?

Ayrıca mevcutta kullandığım faturalı numaraya da bankadan sms geleceği için o hattı da kullanacağım yurtdışında. Onu nsl kullanıma açabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya adminler şu lüzumsuz veledi sınırsız banlar mısınız lütfen

• Bu konuyu bende çok merak ediyorum .

12 gün yurt dışına gideceğim. Bu günlük 17 tl lik olanı alsak . Yurt dışından birini arasak , aradığımız kişiyede ücretlendirme oluyor mu ?

Yada ne yapmak lazım . Bu günlük 17 tl olanı gittiğimiz gün ve döneceğimiz gün için açtırak oluyormu ? 2 günlük yapabiliyormuyuz ?
  • evvela kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse yardımcı olmadı ben de kendi sorunumu kendim çözdüm cevap vereyim madem 😀

Hocam ben kendim turkcell faturalı hat kullanıyorum ama günlük 17 tl olan paket çok pahalıya geldiği için hazır kart aldım. 60 TL'ye 2 gb internet 500 dk konuşma 1000 sms veriyor. Bi de 85 tl sim kart ücreti var ve 145 TL'ye gelecek toplam.

Öte yandan günlük 17 TL'ye olan paketi alsam 20 gün gideceğim için 20x17=340 TL'ye geliyor. O yüzden yeni sim kart çıkarmak daha mantıklı geldi.

2 gb internet bana yeter zaten 20 gün boyunca. Siz türkiye'deki birini arayınca karşı tarafa ücret yazıyor mu onu bilmiyorum ama yazma ihtimaline kartı whatsapp üzerinden ararsınız hocam. Yine de sorup öğrenmekte fayda var tabi. Ama dediğim gibi hazır kart çıkarmanızi öneririm. 24 saat içinde aktif oluyor zaten.

Son olarak günlük 17 tl olan paket 2 günlük de olur 1 gün de olur 30 gün de olur. Anladığım kadarıyla onu satın almak için ayrıca bir şey yapmana gerek yok. Orda mobil veriyi açtığın an 1mb bile kullansan günlük 17 TL senin faturana otomatik olarak yansıtılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gittiğiniz ülkeden hat alın daha ucuza gelecektir. Kuzenim italyada 9€ ya 5GB interneti olan hat almıştı. Her işini internetten görüyordu. Aramaları internet üzerinden yapıyor, mesajları internet üzerinden atıyordu. 6 ay boyunca kullandı kendisi.

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Hattın ismi neydi hocam?

Ve en önemlisi diğer Avrupa ülkelerinde de geçerli miydi? Dediğiniz şey benim de aklıma geldi ama diğer Avrupa ülkelerinde geçerli olup olmadığını bilemediğim için riske atmak istemedim

• Hattın ismini hatırlamıyorum. Kendisini gördüğümde sorarım ama global bir marka olmadığını hatırlıyorum. Ayrıca avrupa içinde başka ülkelerde 10€ karşılığında kullanabiliyordu hattını. Kendisini gördüğüm zaman detayları buraya yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışı kampanya var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eyvallah hocam yazarsan bir dahaki sefere onu kullanırım

geçtiğimiz günlerde avrupada roaming olayı kalktı diye biliyorum. yani ücretsiz kullanılabilmesi lazım.
  • sağ ol HatersGonnaHate ...
  • Yukarıda bahsettiğim hazır kart ile yurtdışına çıktım ve şu an kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 7 Temmuz 2017; 1:21:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.