Şimdi Ara

Türkcellde PARÇA KONTÖR BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte o abone merkezi benim diyebiliriz. arkadaş sormuş öğrenmiş bende aynı şeyi söyledim uzatabilirsiniz arkadaşlarrrrr...
    quote:

Orjinalden alıntı: blitzer

evet doğrudur turkcellde parça kontör başladı.ve ayrıca yükleme süresini uzatıyo.turkcell abone merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.
  • bayiler büyük ihtimal kendi kredi kartı ile yükleme yapacaklar... Kazı konuş kartı olarak daha sonra çıkma ihtimali var...

quote:

Orjinalden alıntı: kahve

yalnız dikkat edin. 25 ve 50 kontor sadece kredi kartı ve banka kartı ile alınabilecek. yani 100 kontor gibi kart halinde satılmayacak. bankamatiklerden.. vs ancak yükleyebileceksiniz.

şimdilik bu uygulama fena değil. ama turkcell in en kısa zaman içinde 25lik ve 50lik kontor kartları çıkarması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanfe

işte o abone merkezi benim diyebiliriz. arkadaş sormuş öğrenmiş bende aynı şeyi söyledim uzatabilirsiniz arkadaşlarrrrr...
    quote:

Orjinalden alıntı: blitzer

evet doğrudur turkcellde parça kontör başladı.ve ayrıca yükleme süresini uzatıyo.turkcell abone merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.

tamam tamam serkanfe sen haklısın.

parça kontörler süreyi tam 1 sene uzatıyormuş. sen bayisinya bizden iyi bilirsin.
  • süre falan uzamıyor isteyen

444 0 532'yi arayabilir.
  • süre uzamıyor arkadaşlar yanlışınız olmasın ? 100 ve üzerinde kontor yüklemek gerekiyor sürenin uzaması için, ayrıca 25 ve 50 kontorler kredi kartı ile satış yapılıyor bilginize
  • @serkanfe

Yanlış bilgi veriyorsun, lütfen doğru bilgi ver , 25 ve 50 kontor ile 3 aylık süre uzamıyor

düzeltme: yazım yanlışı ve imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 17 Haziran 2007; 2:07:35 >
  • Bugun Türkcell Abone merkezinde işim vardı, bu muhabbet oradada vardı. Satıcının müşterilerine verdiği cevan "50 kontor 3 aylık süreyi uzatıyor" oldu hep...
  • iyice kafam karıştı ya hangi doğru uzatmıyor diyen arkadaş da ısrarlı gözüküyor
  • Valla arkadaşlar ben Turkcell Abone Merkezinin yalancısıyım, turkcell kontorlu hattimda yok, ama gelen musterilerde hep ayni soruyu sorup, 50 kontor alip gittiler. Satıcı hepsine süreyi uzattığını söylüyordu. Denemek lazım, kontorlu hatti olan yüklesin, o zaman belli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

iyice kafam karıştı ya hangi doğru uzatmıyor diyen arkadaş da ısrarlı gözüküyor

ben müşteri hizmetlerini aradım uzatmıyor dedi

o arkadaşta nereyi aradığını söylesin. veya nerden duyduğunu söylesin.

eğer süre uzuyorsa; bana uzamıyor diyen müşteri temsilcisi hakkında şikayette bulunacağım.

bekliyoruz bakalım. kesin sonucu zaman gösterecek.
  • dediğin gibi zaman gösterecek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bugun Türkcell Abone merkezinde işim vardı, bu muhabbet oradada vardı. Satıcının müşterilerine verdiği cevan "50 kontor 3 aylık süreyi uzatıyor" oldu hep...

Kontör satmak için demiştir bence öyle
  • dediğin gibi olabilir ama insanı kandırmaktır ordaki müşteri temsilcisinin yaptığı eğer senin dediklerin doğruysa ogameci , belki o da bilmiyordur onunda günahını almayalım kontor satanlar bayiilerin , çok iyimserim ya
  • karlı bişi diilki 2 kere 50 kntr alsan 16 YTL ama bi kere 100 kntr alınca 14 YTL???
    ilk duyduğumda iyi olur diodum ama şimdi ii diil pahalı diorum...
  • Evet pahalı dediğin gibi 50 kontor almak her zaman az kontor almak,çok kontor almaktan daha pahalıya gelir dikkat edersen görürsün
    quote:

Orjinalden alıntı: ..duygusuz..

karlı bişi diilki 2 kere 50 kntr alsan 16 YTL ama bi kere 100 kntr alınca 14 YTL???

• quote:

karlı bişi diilki 2 kere 50 kntr alsan 16 YTL ama bi kere 100 kntr alınca 14 YTL???

14 YTL değil 100 kontörlük kart, 14.5 YTL. Zam geldi.
  • hehe gerçekten zam geldi değil mi:)

neyse ben daha önce yüklemiştim ama tabii ileride yine yükleyeceğim zamdan bir kere etkilenmemiş oldum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

quote:

puff 14.5 olsun ne fark war yinede kazıklıyolar dimi 1.5YTL 1.5YTL dir..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feat

quote:

puff 14.5 olsun ne fark war yinede kazıklıyolar dimi 1.5YTL 1.5YTL dir..

Öncelikle parça kontörün amacının ne olduğunu öğrenmelisin. Parça kontör elinde tam para olmaz ama kontöre ihtiyacın olur, bu amaçladır. Herhalde aynı fiyat olmayacak 100 kontörle, Telsim'de de böyleydi hatırlarsanız.

• haklısınız para yetmediği zaman hatta vadofone da para veriyorsun mesela paran kadar kontor yüklüyorlar turkcellden bir adım önde vadofone şu anda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.