Aynı şeyi söylüyorsun... Erişim noktası wap demek istedim... Sen datayı kastettiğimi zannettin galiba..Onun ücreti zaten kb başına değil bağlı kaldığın süreye bağlıdır.
WAP : 15 KB / 1KONTOR .. en son öyleydi, iyi bakın ...
WAPCELL (GPRS) Abonelik Ücreti: Yok Aylık Sabit Ücret: Yok Bağlantı 7.000 TL/KB 10 KB'ye kadar 1 kontör
en yakin zamanda deneyecem bu ip adresini .. haber veririm size
Arkadaşım çalışmıyor, neyi deneyeceksin ..
bağlanıyor. Upload var ama download yok. yani site gelmiyor.
ne .okuma yaradi o zmn??? sallayin....
Abi turkcell de gprs ucuz olsa ne yazar yine de pahalıdır.
deneyeceğim...
Negative güncel şu yöntem dediğin şeyi anlatırmısın.hani 4 de 1 ucuzlatan yöntem
ewet ya su internet yazılan guncel yontem gprs i 4 te 1 ucuzlatıyorsa iidir. ama en akıllıca yontem amac beles girmekse knt bittikten hemen sonra hic bir yeri arayamamamıza ragmen gprs e baglanıp elimizi cabuk tutarsak epey bi melodi grafik indirebiliyor olmamız ama siz yinede su internet yazıp 4te1 baglanma olayını anlatın
ise yariyor erisim noktas1n1n adini internet diye yazip baska hiçbi sey yapmadan kayddin herhangi bir browserla doris opera net frost falan bu erisim noktas1ndan baglan
olay budur
bu dediginiz erisim noktasini internet yapmak icin sadece symbian li cep telefonumu olmasi gerekiyor yoksa her gprsli telefonlarda oluyor mu?
herhangi bir gprs'li telefonda olur kolay gelsinnn
apn yi internet yaptım kullanıcı adı ve sifre gprs olarak kaldi.nitekim ustte oyle belirtilmis sadece apn yi degistirseniz yeter diye.neyse bununlada yetinmeyip apn ye internet digerlerini bos biraktim ancak devamli yukleniyor diye yaziyor ancak hicbir site acilmiyor.eminmisiniz tum gprs li telefonlar olduguna
YA BUNU CX65 İÇİN NEREDEN YAZACAZ?
6230 alma yaw de birak allah askına
bu ucuz gprs i deneyen varmi? gercekten ucuzami?bide faturada daha fazla cikmasin
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
apn yi internet yaptım kullanıcı adı ve sifre gprs olarak kaldi.nitekim ustte oyle belirtilmis sadece apn yi degistirseniz yeter diye.neyse bununlada yetinmeyip apn ye internet digerlerini bos biraktim ancak devamli yukleniyor diye yaziyor ancak hicbir site acilmiyor.eminmisiniz tum gprs li telefonlar olduguna
Ben halen basarili olamadim abi.Telefon T610.
Bu sadece 6600 , P800 , P900 tarzı cihazlarda oluyor bildiğim kadarıyla..