Şimdi Ara

TURKCELLDE UCUZ GPRS MUTLAKA OKUYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m.C.k

wap değil gprs üzerinden wap 10kb 1knt

Aynı şeyi söylüyorsun... Erişim noktası wap demek istedim...
    Sen datayı kastettiğimi zannettin galiba..Onun ücreti zaten kb başına değil bağlı kaldığın süreye bağlıdır.
  • WAP : 15 KB / 1KONTOR ..
    en son öyleydi, iyi bakın ...
  • WAPCELL (GPRS)
    Abonelik Ücreti: Yok
    Aylık Sabit Ücret: Yok
    Bağlantı 7.000 TL/KB 10 KB'ye kadar 1 kontör

Tıklayınız.
  • en yakin zamanda deneyecem bu ip adresini .. haber veririm size
  • Arkadaşım çalışmıyor, neyi deneyeceksin ..
  • bağlanıyor. Upload var ama download yok. yani site gelmiyor.
  • ne .okuma yaradi o zmn??? sallayin....
  • Abi turkcell de gprs ucuz olsa ne yazar yine de pahalıdır.
  • deneyeceğim...
  • Negative güncel şu yöntem dediğin şeyi anlatırmısın.hani 4 de 1 ucuzlatan yöntem
  • ewet ya su internet yazılan guncel yontem gprs i 4 te 1 ucuzlatıyorsa iidir. ama en akıllıca yontem amac beles girmekse knt bittikten hemen sonra hic bir yeri arayamamamıza ragmen gprs e baglanıp elimizi cabuk tutarsak epey bi melodi grafik indirebiliyor olmamız ama siz yinede su internet yazıp 4te1 baglanma olayını anlatın
  • ise yariyor
    erisim noktas1n1n adini internet diye yazip baska hiçbi sey yapmadan kayddin
    herhangi bir browserla doris opera net frost falan bu erisim noktas1ndan baglan

olay budur
  • bu dediginiz erisim noktasini internet yapmak icin sadece symbian li cep telefonumu olmasi gerekiyor yoksa her gprsli telefonlarda oluyor mu?
  • herhangi bir gprs'li telefonda olur
    kolay gelsinnn
  • apn yi internet yaptım kullanıcı adı ve sifre gprs olarak kaldi.nitekim ustte oyle belirtilmis sadece apn yi degistirseniz yeter diye.neyse bununlada yetinmeyip apn ye internet digerlerini bos biraktim ancak devamli yukleniyor diye yaziyor ancak hicbir site acilmiyor.eminmisiniz tum gprs li telefonlar olduguna
  • YA BUNU CX65 İÇİN NEREDEN YAZACAZ?
  • 6230 alma yaw de birak allah askına
  • bu ucuz gprs i deneyen varmi? gercekten ucuzami?bide faturada daha fazla cikmasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

apn yi internet yaptım kullanıcı adı ve sifre gprs olarak kaldi.nitekim ustte oyle belirtilmis sadece apn yi degistirseniz yeter diye.neyse bununlada yetinmeyip apn ye internet digerlerini bos biraktim ancak devamli yukleniyor diye yaziyor ancak hicbir site acilmiyor.eminmisiniz tum gprs li telefonlar olduguna

Ben halen basarili olamadim abi.Telefon T610.
  • Bu sadece 6600 , P800 , P900 tarzı cihazlarda oluyor bildiğim kadarıyla..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.