10 Kb.nin 1 kontör yerine 60 Kb.nin 1 kontör olması etkiler bence
06reis imzan müthiş[:)AYRICA BU AYARLARR SİEMENSDE UYGULANAMAZ MI?
wapcell 1kb:7000 TL Gprscell 1kb:1489 TL Erişim noktası adını internet yazın daha ucuza bağlanın.
abicim bu erisim noktasi dediginiz apn mi oluyor.Daha oncede yazdigim gibi apn yi internet yaptim sifre gprs kull adı gprs sayfa yukleniyor diyor ancak sayfa acilmiyor.Daha sonra apn internet kull adı ve sifre bos yaptım gene aynı hata olustu telefonum t610 artık bu konuyu bir acikliga kavusturalim lutfen......
arkadaslar simdi sole bisey var bu erişim noktasına internet yazdıgımızda baglandıgımız turkcell sunucusu wap filtrelerini kullanmıo ve direk web e erisim saglıo oysa wap yazıdıgımızda wap filtreleri devreye girio ve bu durumda sadece wap sitelerine baglanabiliosunuz turkcell in bu servisi yani erişim noktası = internet durumu 3 veya 3.5 sene once basladı nedeni de gprs uzerinden laptop larla nete baglanmaktı o zamanlar sadece erisim noktasını internet yapıp baglanabiliodunuz ben 2 yıl once 3650 yi aldıgımda tabiki bole seyleri bilmiodum fakat doris browserın 0.9 mu ne versionu vardı ve orda wap gateway kullanırsanız baglanamazsınız yazıodu ben tabi kafayı yedim web gateway ne ya filan diye sonra aradım turkcelli adama web gateway ayarı nasıl yapılır dedim adam 15 dakka beklettikten sonra cevap vermedi biz size donucez dedi tabi donmedi sonra tekrar aradım yaklasık 10 kisinin elinden gecti telefon ve sonunda bi akıllı laptop lara uyguladıkları ayarı kullanıp erisim noktasını internet yapmamı soledi oda ne super doris baglanıodu o ay fatura 90 milyon geldi sırf gprs :D sonuc olarak o zamanlar millete im plus fln diodum cepten icq diodum kimse inanmıodu simdi herkesin elinde :(((
ayrıca web gateway ayarıyla wap a giremezsiniz yani wap sayfalarını acamazsınız eski gprs ayarlarını kullanmanız lazım wap icin hos web varken kim wap a bakar o da ayrı bi konu
ayrıca 4 te 1 ucuzlamasının nedeni daha s60 lar yokken laptop larda kullanan insanların "kullanabilmesi icin" cunku dusunun ki internet explorer dan sayfa acıosunuz her actıgınız sayfa .... girer yani
tamam orasını anladık cok sukur tesekuur ederiz peki bu olay sadece isletim sistemi olan telefonlardami gecerli.yoksa gprs i olan her telefonda oluyormu .. mesela T610 ?
telefon 3100 ıp adresini artı bağlantı noktasını değiştirdik ama bağlanamıyor artı her denemede 1 kontör de yiyor
demekki orasını anlamamıssın t600 de web erisimi saglıyabilicegin bir program varmı? erisim noktasının internet oldugu gprs ayarında WAP SITELERINE GIREMEZSIN cunku wap filtreleri kullanılmaz 2. kez yazdıgım icin ozur dilerim ama dmekki okurken dikkat edilmio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme