Bildirim
TURKCELLDE UCUZ GPRS MUTLAKA OKUYUN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nekadar ucuz oluyor -
Biraz daha detaylı ve teknik bir biçimde açıklarmısın? Herkesin aynı ip üzerinden girmesi mümkünmü? Bana pek mantıklı gelmedide. -
turkcell abonelerinin hepsi girebilir bi dene ben daha denemedim çünki kontrün -10 ama doğrudur sanırım -
Arkadaşlar Telsim'in IP'si ile Turkcell'den hem de daha ucuza nasıl bağlandığının mantığını ben anlamadım..Anlatır mısınız? -
bu linke girin bakın telsim ıp'si deill
http://forum.myturkport.com/cgi-bin/de/foren/F_443/cutecast.pl?session=RIAEGp36dOelsVsD9ckD096Z1L&forum=2&thread=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.N.R -- 12 Ağustos 2004, 17:09:32 > -
Bizim dediğimiz erişim noktası adı : internet yazarak bağlanmak daha güvenli ve kolay ..
İkisinde de bir fark yok, normal tarifeyi 4 de 1 ucuzlatıyor sadece ..
Çok eski bir yöntem bu
saygılar -
6600 ım var nerden değiştiricem bunun ip sini -
O IP ile Turkcell'den ucuza bağlanabilirseniz koca harflerle "Ben Eşeğim" yazacağım.. -
ben bağlandım yaz hadi 80kb si bir kontore bağlandım -
quote:
Orjinalden alıntı: techman
ben bağlandım yaz hadi 80kb si bir kontore bağlandım
Ne çabuk hesapladın? Hem sadece sen değil bir kaç kişi bağlanacak.. -
bağlandım ya sen ona bak negative bile dedi özelden dörtte bi ucuza bağlanıyosun diye bağırmayan şerefsizdir lan -
Negative doğru mu? -
Şimdi kontörlü hat bulup deneyeceğim...Eğer bağlanırsam bağıracağım.. -
abi pardon benimki koptu hiç uğraşma bozuk bu ip padon ******
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::__link__::.. -- 13 Ağustos 2004, 20:34:17 > -
Ne oldu? Var mı başka deneyen? Bak bağıracağım sonra boşu boşuna bağırmış olmayayım.. -
sen bağır boşa gitmez -
Yukarda yöntemin çok eski oldugunu söyledim
Yöntem farklı fakat denemelerimde çalışmadıgını gördüm
Yani çalışmıyor kısacası techman, birbirimizi kandırmayalım, hepimiz cips yiyen insanlarız ..
Çok eski bi yöntemdi ama doru bir yöntemdi, sonra sanırım ben akıl ettim şu erişim noktasını internet yapmayı
O yeni ve şu anda herkesin kullandıgı güncel yöntem
4 de bir ucuzlatıyor da .. Saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
Yukarda yöntemin çok eski oldugunu söyledim
Yöntem farklı fakat denemelerimde çalışmadıgını gördüm
Yani çalışmıyor kısacası techman, birbirimizi kandırmayalım, hepimiz cips yiyen insanlarız ..
Çok eski bi yöntemdi ama doru bir yöntemdi, sonra sanırım ben akıl ettim şu erişim noktasını internet yapmayı
O yeni ve şu anda herkesin kullandıgı güncel yöntem
4 de bir ucuzlatıyor da .. Saygılar
İnternet 60 KB=1 kontör
WAP 10KB=1 kontör
-
wap değil gprs üzerinden wap 10kb 1knt
Benzer içerikler
- telefonda son girilen uygulamalar
- xiaomi telefona imei atma kodu
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- engellenen çağrı ne demek
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- pin kodu kaldırma
- ithalatçı garantili ne demek
- iphone 10 ne zaman çıktı
- telegramda video izleme
- yenilenmiş telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X