Şimdi Ara

Turkcellden iphone6 (ekrandan tıktık sesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğim gibi sorun turkcell olması. Değişim için izin sorun çıkartabilirler. Başka telefonlarda böyle olduğunda değişim vermeyip servise yönlendirmişler. Böyle bi durumla karşılaştığımda iade edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    Ahahah sizinkide hoşmuş :) doğrudur daha kullanmak nasip olmayınca üzülüyor tabi insan böyle durumla karşılaştığında.

• Anbozgl A kullanıcısına yanıt
    :) İlla ki insanın hevesi kırılıyor. Bu hafta bi tane daha iphone alacağım kendi kullandığımı birisine verdim Kararsızım açıkcası turkcell denmi alsam teknosadan mı diye.
    Turkcellden almayın diyemem şimdi çünkü şuan elimde olan ıphone5i ordan almıştım ve sorunsuz 3 senedir kullanıyorum. Nerden alırsanız alın kesinlikle mağazada kontrol edin. Sonra sıkıntı yaşıyorsunuz. Aklıma takıldı kaldı, sabahı zor edicem..

Yok o kadar da sorun edilecek bir durum değil ki çok fazla takıyosunuz.
    Şimdi yarın ne ile karşılaşıcağımı bilmemek canımı aşırı sıkıyor.

Kafanızı dağıtın ve yarın turkcell e bi gidin bakalım nasıl bi yanıt vericekler yarın tartışırız.
    Teşekkürler, iyi akşamlar

• Ankara'dasınız sanırım ...
    Apple in kendi yeri var direk gidin...
    Sıkıntı çıkarmıyorlar gün içinde değişimi gerçekleştiriyorlar...
     Turkcellden iphone6 (ekrandan tıktık sesi)

• Ve TURKCELL'den olduğu için sorun falan çıkarmazlar sonuçta Apple ürünü. Şöyle söyleyim şarj adaptörünü yaktim 3. Gün ve aksesuar olmasina ramen sıkıntı çıkarmayip hemen değiştirdiler ve orada cihaz sıfırlayan bir çok kişi vardı çeşitli sorunlardan. Birisi home tuşundan dolayi sıkıntı yaşamıs ve farkını verip 64 lük almıştı

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Öyle olursa çok sevinirim uğraşmak istemiyorum çünkü. Herkesden farklı bi şey duydum. Kimini servise göndermiş, kiminden iade almış direk. Ama değiştireni denk gelmedi şimdi. Görücez bakalım yarın. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbozgl

Öyle olursa çok sevinirim uğraşmak istemiyorum çünkü. Herkesden farklı bi şey duydum. Kimini servise göndermiş, kiminden iade almış direk. Ama değiştireni denk gelmedi şimdi. Görücez bakalım yarın. :/

Merak etme değiştirirler dediğin sorunun oldugunu ve yeni aldııgını beyan edersen değiştirirler genpada sorun cikartmiyor degistiriyor bekletmeden. Turkcell servise gonderecek falan muhtemelen bekletecek bence siz direk servise gidin

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Yarın olsunda bi bakalım. Çok teşekkürlerr

• quote:

Yarın olsunda bi bakalım. Çok teşekkürlerr

Rica ederim konu ile ilgili gelişmeyi paylaşırsın yarın

• quote:

.2 gün önce Turkcell'den iphone6 aldım. Eve gittim sarja taktım. Daha hattı takmadan hevesle şöyle sağına soluna bakarken ekranın en alt sağ tarafına dokunduğumda tık diye bi ses geldi. Hafif bastırıp çektikçe devamlı tıktık diye ses geliyor. Forumlara bakındım bi çok iphone6da varmış bu sorun. Ekran tam oturmamış oluyormuş. Benim şuan elimde olan 5te de olmuştu gerçi ama 3 senenin sonunda. Değişim süresini 1-2 hafta diye okudum bi kaç yerde. Turkcellden alıp böyle bi sorun yaşayan varsa süreçlerini bilgilendirebilir mi? Pazar olduğundan kapalı yarını bekliyorum götürmek için.

Hocam konuyla alakalı degil ama ne kadara aldınız acaba turkcelden

• 2600 gibi bi rakama denk geldi.

• quote:

Forumların birinde okumuştum böyle bi şey. Şansa orda çıtırdamamış. Ama yinede değişim vermişler. Ne kadar oldu siz alalı? Benim sorunum turkcell olması. Turkcell direk değişim verebilecek mi? Ben servise gönderilmesini istemiyorum. Zaten orda direk değişim olmazsa iade edicem kesinlikle.

Valla inşallah Dediğiniz gibi problem olmadan değişim yapıyorlardır , cihazı Mart ayının sonlarına doğru aldım (2015) bu problem iki haftadır olmaya başladı😔 bir kaç ay daha kullanayım duruma göre bi randevu Alıp değişim için şansımı denerim herhalde 😥

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb iphone 6 2600 lira turkcell milleti iyi öttürüyor be şaka maka avrupayla arada 1 milyar farkediyor paraya bak be
  • H.TOGAN kullanıcısına yanıt
    Bence hiç beklemeden gidip gösterin daha sonra kullanıcı hatası falan derler. Müsait olunca direk gidin gösterin

Turkcell e gösterdiniz mi sonuç ne oldu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.