Şimdi Ara

Turkcellden iphone6 (ekrandan tıktık sesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu durumun en talihsiz insanıyım belkide. Aynı sorun benim telefonumda da var. Fakat benim olayım daha farklı bir boyut kazandı. Öncelikle Apple ile iletişime geçip sorunu söyledim. Teknik servise yönlendirdiler. Bursa'daki Genpa'ya telefonumu teslim ettim. Teslim ederken cihazın hiçbir yerinde çizik olmamasına karşın bilgi formuna cihazımda sol alt çizik olduğu yazıldı. Müşteri danışmanına telefonu tekrar incelemesini talep ettim ve çizik olmadığını gördü. İşgüzarlık yapıp formun üzerini çizebilirsiniz dedi. Neyse telefonun vidalarını sıkıp geri verdiler. Olay tam anlamıyla berbat bir hâl aldı. Telefonumun vidalarına zarar verip bulunduğu deliklere resmen eğe ile alınmak üzere çapak bırakmışlar. Bununla kalmayıp telefonun üzerinde kılcal çizikler mevcut hâle getirmişler. Apple ile bu durumu görüştüm. Ayrıca telefonda ön kamera kaymasıda meydana geldi. Onarımı yapıp içerisine toz kaçırmaları cabası. Bundan sonraki süreçte tabiki yasal haklarımı kullanacağımı belirttim. Servis elamanın telefonun gönyesini metal yüzeye koyup kaydırıp denemesi çok sinir bozucu bir durumdur. Ben hiç bir şekilde sonuç alamadım. Şuan telefonum serviste hazır halde bekliyor fakat telefonu hiç bir şekilde üzerime almayacağım. Yasal haklarımı kullanacağım.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir? Bugün Turkcell'den 6 aldım telefonu 1 saat sonra incelediğimde Ekranın ortasında ölü piksel gördüm yine anlattığınız gibi sağ alt oynuyordu neyse hemen aldığım yere gittim onlar servisi aradılar ve oraya götürmem söylendi gittim 1 saat içinde değişim yapıldı verdikleri cihazda şuanlık sorun yok. Bu sağ alt köşenin oynama sorunu sanırım ÇOĞU iPhone da var bu aldığım 4. iPhone 6, 3 tanesinde bu durum mevcuttu Kullanıcılar önemsemediği için servise Gönderme ihtiyacı duymadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu servisten almayacağımı belirttim. Apple'da destek yöneticisi ile görüşüyorum. Teknik servisin telefonuma zarar vermesini kabullenemem. Dün mail atmış 2-3 iş günü daha zaman verin diyorlar oyalıyorlar. Bekliyoruz acelem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LouisVuitton -- 29 Mayıs 2015; 9:28:56 >
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Süreçten haberdar ederseniz sevinirim. Çok haklısınız servisin bu tutumu kabullenilecek gibi değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.