Şimdi Ara

Turkcellden iphone6 (ekrandan tıktık sesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .2 gün önce Turkcell'den iphone6 aldım. Eve gittim sarja taktım. Daha hattı takmadan hevesle şöyle sağına soluna bakarken ekranın en alt sağ tarafına dokunduğumda tık diye bi ses geldi. Hafif bastırıp çektikçe devamlı tıktık diye ses geliyor. Forumlara bakındım bi çok iphone6da varmış bu sorun. Ekran tam oturmamış oluyormuş. Benim şuan elimde olan 5te de olmuştu gerçi ama 3 senenin sonunda. Değişim süresini 1-2 hafta diye okudum bi kaç yerde. Turkcellden alıp böyle bi sorun yaşayan varsa süreçlerini bilgilendirebilir mi? Pazar olduğundan kapalı yarını bekliyorum götürmek için.

Edit: pazartesi günü türkcele gittik genpaya götürüp değiştirebiliceğimizi söylediler tabi ilk verin isterseniz biz götürelim dediler geç olur diye genpaya gitmek istedik fakat türkcelde tanıdık olduğundan dolayı büyük şubelerine gidip vidasının açıldığını söyledir (genpaya gitmedik) vidasını sıkmak üzere aşağıya yollandı. 5 dakika sonra olmuyor dediler ve hemen oracıkta telefonumu yenisiyle değiştirdiler. olay çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbozgl -- 28 Mayıs 2015; 17:48:32 >

• Kardeşim o kamera çıkıntısından dolayı oluyor al bir kılıf tak bak bakalım oluyor mu her iPhone Modeli'nde var bu şey sorun demek yanlış olur
  • Benden 1 hafta önce alan arkadaşıma baktım böyle bi sorun var mı diye, yoktu. Ekran tam oturmamış gibi. Hafif sağ alt havada ve bastırdıkça yine çok hafif içine girip ses çıkartıyor. Bunun kamerayla ilgisinin olabileceğini sanmıyorum.
  • Anbozgl A kullanıcısına yanıt
    Evet 2 hafta önce Turkcell sen aldığımız 6 da da aynı sıkıntı var metal kılıfla kullanıldığı için pek rahatsız etmiyor. Konuyla pek alakası olmayacak ama fiyat olarak kaça aldınız ?
  • Elindeyken bastırınca ses geliyorsa Apple Store'a götür vidasını sıkıp 2dk içinde geri veriyorlar. Vidası gevşek diye öyle yapıyor.
  • PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    2600e denk geldi sanıyorsam. Siz götürdünüz mü turkcelle götürmeden direk kılıf mı taktınız acaba?
    Bendeki sıkıntı şöyle sağ altköşeye bastığında çıt sesi geliyor ikinci üçüncü basısta yok bazen bi süre sonra tekrar Kalkıyor bastığında ses geliyor bazen bir gün gidiyor yani nadir oluyor. Kılıfıda takınca pek önemsemedim Ankara dayım olursa apple Store açılırsa gösteririm. 16 gb lık sanırım öyle mi ?
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Siz o şekil mi yaptırdınız?
    Evet 16gb. Benim öyle değil. Her basışta sağ alt köşeye bu ses geliyor. Ve rahatsız ediyo yeni telefonun böyle yapması. Yarın gidip başka ıphone'la değiştirmelerini isticem. Servise gidip gelmiş telefonu istemiyorum. Değiştirmezlerse iade edicem. Değiştirirler mi çokta emin değilim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Bendeki sıkıntı şöyle sağ altköşeye bastığında çıt sesi geliyor ikinci üçüncü basısta yok bazen bi süre sonra tekrar Kalkıyor bastığında ses geliyor bazen bir gün gidiyor yani nadir oluyor. Kılıfıda takınca pek önemsemedim Ankara dayım olursa apple Store açılırsa gösteririm. 16 gb lık sanırım öyle mi ?

Aynı sorun sizin anlattığınız gibi bendede oluyor maalesef. Cihazı incelediğimde kasada Açıklık filanda görmüyorum iyice sıkıntı yapmaya başladı bende bu durum. Zorlu center a gidip bir göstereyim diye düşünüyorum şans bu ya bu seferde o çıtlatma olmaz diye çekiniyorum 😞
  • H.TOGAN kullanıcısına yanıt
    Forumların birinde okumuştum böyle bi şey. Şansa orda çıtırdamamış. Ama yinede değişim vermişler. Ne kadar oldu siz alalı? Benim sorunum turkcell olması. Turkcell direk değişim verebilecek mi? Ben servise gönderilmesini istemiyorum. Zaten orda direk değişim olmazsa iade edicem kesinlikle.
    Farkettikten sonra hemen gitseydin daha iyi olurdu aslında çünkü forumda okumuştum Turkcell'den birisi telefon almıştı ve telefonu açtıklarında öldü piksel çıkmıştı oradaki çalışan hemen Açılmamış telefonla değiştirmiş. Umarım sıkıntınız, sıkıntısız ve kısa bir süre içerisinde çözülür.
    Pazar olduğu için kapalı bugün. Gidemedim. Telefon zaten hiç kullanılmadı hat bile takılmadı. Ama sarj edildi. Pazar olmasaydı direk gidicektim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anbozgl

Pazar olduğu için kapalı bugün. Gidemedim. Telefon zaten hiç kullanılmadı hat bile takılmadı. Ama sarj edildi. Pazar olmasaydı direk gidicektim. :(
    Anladım.. Üzülmeyin çok ciddi bi sorun değil ufak bi gevşeklik sadece.. Forumda okuyoruz kutudan çıkan iphone larda ölü piksel, Kamera sorunu vs. Gönül ister ki hiç bunlar yaşanmasın ama oluyor en kaliteli telefonlara o kadar para veriyoruz nokta kadar hata istemiyoruz ama maalesef oluyor bozmayın moralinizi.
    Servise gitmeden direk yarın değişim yaparlar mı acaba?
    Aldığın bayinin inisiyatif de kalmış. Çoğunlukla servise gönderiyorlarmış ürünleri. Kontratsız aldıysan iade etmeyi dene kapalı kutu başka yerden alırsın Teknosada hala 2499Tl. iade de sorun çıkarırlarsa kesinlikle kapalı kutu telefon iste. Cansıkıcı bir durum dünyanın parasını veriyoruz çektiğimiz çileye bak.
    Benim çok ümidim yok açıkçası. Ama kesinlikle servise gönderilmesini istemiyorum. Daha kullanmadan ne servisi. İnanılmaz sıkıcı bi durum. Çokta kafaya taktım bu durumu. Bi yarın olsunda görücez bakalım.
  • quote:

Siz o şekil mi yaptırdınız?

Evet dostum götürün sıkıntı yok sıkıp versinler
  • quote:

Benim çok ümidim yok açıkçası. Ama kesinlikle servise gönderilmesini istemiyorum. Daha kullanmadan ne servisi. İnanılmaz sıkıcı bi durum. Çokta kafaya taktım bu durumu. Bi yarın olsunda görücez bakalım.
    Fazla takmayın ilerde unutur gidersiniz. iPad Air ilk çıktığında almıştım beyaz olanırdır 3 ay kullandıktan sonra ekranın yamuk olduğunu fark ettim çok saçma ama öyleydi ekranın siyah çerçevesi sağ tarafı çok ince sol tarafıda fazlasıyla kalın. bir kaç hafta çok taktım sonra unuttum gittim şimdi umursamıyorum bile servise göndersem haftalar alıcak. Dediğim gibi Apple store da yok olsa gösterirdim. Cihazı da yeni almışsınız İnşallah yarın sorun çıkartmadan değiştirirler.
  • Direk değiştirin. Apple değiştiriyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.