Şimdi Ara

Türkçesi iyi olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemeler de 10 netin üzerine çıkamıyorum. Bütün önerilere açığım. Paragrafımı geliştirmem gerekiyor ama yapamıyorum bu saatten sonra kitap okumanıbda faydası olacağını düşünmüyorum .Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up!

• Up!

• Up!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KimsesizYaşar -- 6 Kasım 2019; 15:35:25 >
  • Hocam paragraf çözmeye ağırlık verin

• knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam peki hangi kaynakla başlamamı önerirsiniz?

• Öncelikle soru kökünü okuyup paragrafa geçin, böylece önemli yerlerin altını çizebilirsiniz.Altını çizmiş olmak için değil sizi cevaba yaklaştıracağını düşündüğünüz yerleri çizin.Bir paragraf kitabı sonrasında limitin paragraf denemelerini çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.

• paragraf + dil bilgisi 2-3 haftada halledilebilir
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    Nasıl halledebilirim hocam? Nasıl bir yol izlemem gerek?

• KimsesizYaşar kullanıcısına yanıt
    hocam öznur saat yıldırım ve kadir gümüşün videoları gayet yeterli ses bilgisine kadar öznur saat ile ses bilgisi dahil sonrası kadir gümüşü izledim. ikisininde video ders notları vardı bende yazmadım günde 1 konu bitirsen yeter. pelikan yayınlarının soru bankası var dil bilgisi için hepsi çözümlü. onu al yapamadıklarını da çözümlerinden bakarsın. 10 dil bilgisi sorusunda 7-8 net yaptırır. sonrasında arı yayınlarının 33x11 dilbilgisi denemesi var her gün 2 tane çöz. paragraf hiç temelin yoksa paragrafın ritmi kitabı var ondan gidebilirsin. video da izleyebilirsin. yapabileceğine inanırsan 1 aya kalmaz 30 üstü net yaparsın. başarılar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klementinn -- 6 Kasım 2019; 16:4:36 >
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.