Şimdi Ara

Türkçeye bak hizaya :D gel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msnde gördüm cinnet geçirdim ilk önce sövdüm sonra dh yozlaştırma topluluğunun adresi verdim sonra sildim engelledim O değil bide bunu yazan kız 19 yaşında hatta 20 olcak. Nereye gidiyor bu gençlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 2 Haziran 2008; 0:15:39 >

• bunun adresini ver yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunu söyleyeyim
  • bu işin terörden farkı kalmadı .. yeni bi dil yaratıcaklar neredeyse
  • Bir kaşık suya bakar.
  • Onu bırak da bunların aynısında 2-3 tane tanıyorum gerçek hayatta aslında yoklar sınıfta seslerini 1 kere duymamışımdır sanal alemde ha bunlar gibi yazarlar facebooklarına msnlerine. Ne kadar zıt yani zıttında zıttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

bunun adresini ver yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunu söyleyeyim

+1 abazan mode: on
  • yaptığı sey hic hoş değil onun için elimden geleni yapıcam
    eğer adresini verir sen :D:D
    quote:

Orjinalden alıntı: MonZa

Türkçeye bak hizaya :D gel.

Msnde gördüm cinnet geçirdim ilk önce sövdüm sonra dh yozlaştırma topluluğunun adresi verdim sonra sildim engelledim O değil bide bunu yazan kız 19 yaşında hatta 20 olcak. Nereye gidiyor bu gençlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEY SEN , EVET EVET SEN !
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yani ; şimdi dikkat çektiğini mi zannediyor ? Gülünç duruma düşüyor......Facebook denen saçma olaya bakıyorum şimdi arkadaşların günlük gibi şeyleri var ( BuqqN*nN NasLdıI a*maA? , nâßeR qızZZz ) Gibi gerizekalıca yazılar var.Gençliklerine verelim dersem yanlış olur.Direk
  • izza ?
  • önce Hizaya gel sonra konu aç
  • Ona "Senden Çok Var" şarkısını dinletmek lazım
  • pardon bizim burda izzaya diyolar
  • "'Türk milletindenim' diyen bir kişi her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır"

"Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne,toplumuna bağlılığını iddia ederse;buna inanmak doğru olmaz"

M.Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.